Магията на изтока - тема 45

• 46 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 105
Основната конфигурация е мъж по по най и жена под под най  Grinning
hahaha hahaha hahaha
Точно попадение Laughing.

# 106
 hahaha hahaha hahaha
Така е  hahaha
ИКЕ до ИКЕ,кифла до кифла.

# 107
  • MJF
Ох  Joy баш така е - ИКЕ--кифла-ИКЕ-кифла-ИКЕ-кифла- ИКЕ-....

Филма мисля че е за тука. Noble (2014)
За действителен човек. Хареса ми а ми бе и любопитен казуса . Браво на тази дама и съмишлениците ѝ.

# 108
Темичката ни се пораздвижила,дружинката ни понараснала Hug
Чета и култови фрази се заформят-
Основната конфигурация е мъж по по най и жена под под най  Joy
ИКЕ--кифла-ИКЕ-кифла-ИКЕ-кифла
 Hug

# 109
  • DE
Корейците са сексисти и както съм казвала много пъти си мразят жените Tired А то не е като да няма за какво  Grinning корейките са грозни, прости, невъзпитани, лигави, мърли и се обличат като повлекани  Rolling Eyes и понеже са грозни повечето популярни са с пластични операции което води да феномена всички са ми еднакви и еднакво неприятни за гледане. Мога и още да ги плюя, но само ще кажа, че освен заради постоянните дежурни клишета, корейките са другият фактор, заради когото спрях да гледам техни сериали Peace

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 21:44 от дането

# 110

Коментарът на дането ми я припомни. Вярвам, че обществото им изгражда такъв образ. Той се котира.

# 111
Дали SS501 ще се завърнат някога като група още не се знае, но поне подгрупата им е налице с нов мини-албум - Double S 301 (SS301) - Eternal 5

# 112
Корейките са загубена кауза.
Ама драгата зрителка трябва да се припознае в Тя и да вярва,че има шанс да спечели принца на какъвто и да е кон. smile3540
Да,сериалите са протяжни,скучни и еднообразни,но все се надявам да се появи втори Hong Gil
 Dong

# 113
Tuon, за Гил Донг не знам, ама виж, едно Илджиме е на път Wink - Scarlet Heart: Ryeo

И още един от купчината принцове  Mr. Green

# 114
Аууу Mr. Green нова драма с Lee Joon-Gi ,че и по китайска новела.Интересно на първо четене,но с оглед на последните му изяви ще си замълча.Надявам се да няма бродещи скулари,духове и зъбати.
Обичам ги принцовете

# 115
  • София
Защо така отрицателно? Ще откажете Случи още преди да се е зарибила newsm78 В корейските сериали има и хубави неща. Аз съм свикнала след толкова много изгледани сериали с преяждането и препиването, а кифлите ме дразнят в изключителни случаи Joy Но за сметка на това ИКЕ-тата ми нараснаха лавинообразно. Така, че има защо да се гледа. Случи, и аз ще ти предложа един сериал  - Swallow the Sun.Може би да ти хареса thumbsup

Шошулчо, имало ли е Let's Eat 3, та да чакаме и 4? И като споменах Let's Eat, видях, че в един  от новозапочващите семейни сериали ще играе един мой любимец Shim Hyung-Tak. Ще го гледам сериала.

# 116
 freedoms,не е отрицателно,просто си мрънкаме.
Лично аз ако мога да върна времето бих се зарибила пак.Какви моменти бяха с Дам Дук,с плачещия Бини,с Чуме-то.Вече не е същото Cry
ИКЕ-та могат да ме накарат да видя сериал,но не и да го догледам.Венерата ми е пресен пример.Живо мъчение с Джи си беше.
С японските нямам проблем.Китайките в повечето случаи са представени прилично,при тайландците гледам Тик Mr. Green

# 117
  • MJF
 Blush freedoms , на посоки карах вчера и писах 4. Значи само 2 Let's Eat  са минали а   Thinking?! Мъча се да се сетя с колоко кучета пробваха да ме прилъжат тез  Simple Smile.
Tuon, да ти се оплача. Сега карам по ред новите отговори тук и първо гледам профил и анфас снимките за Scarlet Heart: Ryeo и изобщо не мога да разпозная кое ИКЕ е на екрана хем  и  search. Отворих линка и  Blush. Ей тази скица  Crossing Arms откакто е излязла от казармата е с лозунга "не на екрана на Шоши" , все в "не гледам"  ooooh!
Hong Jong-Hyun  също ми "бяга от екрана", но поне в киното снима.

# 118
  • София
Сутрешен поздрав за добро настроение!!! Hug Hug Hug Тия дни съм на Super Junior txtloves Two Hearts Two Hearts
Японските продукции ги харесвам много, макар понякога да са малко мрачни, тайландските са ми по-инфантилни с крясъците си, най-нормални са ми тайванските, китайски не съм гледала много, така че  нямам особено мнение за тях newsm78

Последна редакция: вт, 16 фев 2016, 09:39 от freedoms

# 119
  • на кого му пука
ИКЕ абревиатура на какво е ?

Общи условия

Активация на акаунт