Магията на изтока - тема 45

• 46 493
  • 725
  •   1
Отговори
# 120
  • BG
Единственото, което изгледах е 1 еп. Choco Bank, сериала с Кай, 10 минутен епизод, идеално времетраене за кор драма Laughing

# 121
ИКЕ абревиатура на какво е ?

Изключителен Корейски Екземпляр
Някъде из темите е изторията на абривуатурата.
С търсачката го намерих  Blush
тук
Жалко,че ме е домързяло за дамския хамбок,щото си се хилих на глупостите hahaha

гост,10 минути си е принципно  или с Мишо са 10 минути?

# 122
  • MJF
нощен гост , нали ти обещах да ударя едно рамо на фена. Дай заглавие / линк за туй 10-минутното.  Laughing Naughty да не мислиш че съм забравила.

# 123
  • София
Чета ви и се попилявам от хилене с ИКЕ и описанията на кифлетата  Crazy

И аз не съм сигурна, че ще се дам на корейските сериали. Кафе Принц ми е достатъчен и не ми се иска да разваля хубавите впечатления, които имам за техните сериали. Преди години гледах Паста по БНТ, но леко ме повтресе в какъв свят живеят тези хора, макар че главният герой беше впечатляващо мъжествен и симпатичен невротик и нарцис  Mr. Green. Ноо ако Swallow the Sun е добър, мога пък и да опитам да гледам още някой Rolling Eyes

# 124
  • BG
Тuon, принципно си е толкова епизода, това е от тези кратките, уеб драми, колкото да се порадваме на участието на Кай и... сигурно има и още нещо Mr. Green. Ти обърна ли внимание на един хубав сериал Colonу, когато ти го препоръчах, я виж кой е в главната роля
Скрит текст:
ще ти хареса със сигурност според мен.

Шоши, заповядай https://www.youtube.com/watch?v=7HVrneXjnk8, после кажи дали ти е харесал малкия ни актьор.

# 125
Мрънкаме си периодично, но и ОХ-каме и АХ-каме също толкова Laughing. Кифлите са си кифли навсякъде, не само в Корея. От всяка страна има неща, които харесвам и такива, които ме дразнят. Но това не ме отказва да гледам продукции от всички азиатски държави Mr. Green.

Нещичко и за мъжкото присъствие в темата. Може и да не слуша к-поп, но поне да оплакне очето Grinning - Brave Girls - Deepened

А на това се позабавлявах истински, особено в края, когато се появиха разни култови образи - TURBO - AGAIN  Joy. Направо ме върнаха в 90-те hahaha.

# 126
брей,10 минутен сериал.Да не е от онзи тип драми,които снимат за мобилните телефони да си ги гледаш докато си пътуваш в метрото????

гост,
Аааааа него го гледам  Heart Eyes Освен него 100-те и онзи с елфите.

# 127
Harpalike, Swallow the Sun е комбинация от екшън, драма и романтика, без да е прекалено лигав. А Ji Sung винаги си е удоволствие да го гледаш Wink.

# 128
  • MJF
Harpalike  като спомена Pasta   се сетих че отдавна не ми се е мяркал Lee Sun-Kyun. Ще разровя нейсе не се ли напъха във филм "гледам"  Thinking.
нощен гост, ясно. Наредих го таба за гледане. И този от 2в1

# 129
  • София
2в1, много добре го описа сериала, за това го и препоръчах, именно - не е от лигавите, а актьорите си заслужават гледането newsm51

С удоволствие от новите гледам Войната на сина и Сигнал - по-заплетените са ми слабост.

# 130
  • MJF
Ето това е прическа като хората - Love Is A VirusThinking сигурно са снимали преди да дойдат стилистите.

# 131
  • София
Lee Sun-Kyun май има повече ангажименти в киното - може би му се прави кино, а не сериали Simple Smile. Той не е ИКЕ, нали

Убедихте ме за Swallow the Sun

# 132
  • DE
Е, е  Heart Eyes на мен ми е много любим. А какъв глас има, престъпление бе да дублираш такъв тембър. Заради такива гласове предпочитам да гледам със субтитри. Как да слушам друг като съм чувала гласа на Су хьок, Шун, Вик, Топ......

# 133
  • София
О да, има хубав тембър и на мен ми харесва - много модулиран и изразителен. Истински се забавлявах в Паста като говореше италиански (започнах да го гледам по БНТ, но така или иначе си го догледах във вбокс). Еми, хич не им се получава на горките този език - и на "италианчетата" "Si, va bene" беше уникално   Crazy

# 134
Lee Sun-Kyun май има повече ангажименти в киното - може би му се прави кино, а не сериали Simple Smile. Той не е ИКЕ, нали

Убедихте ме за Swallow the Sun

А, Naughty Lee Sun-Kyun Two Hearts съм си го прибрала в харема  Wink отдавна и не само заради тембъра,ми добре се изявява професионално човека Joy

Общи условия

Активация на акаунт