Магията на изтока - тема 45

• 45 498
  • 725
  •   1
Отговори
# 45
нека не забравяме, че си имат Christian Bale в отбора Simple Smile

# 46
нека не забравяме, че си имат Christian Bale в отбора Simple Smile
Сетих се за още един филм -I Come with the Rain,разбира се,че може да не ти хареса,нов иж какъв звезден каст:Josh Hartnett,Takuya Kimura и Byung-hun Lee.

# 47
  • София
Я да се запиша и аз тук.Аз се чудех що никой не пише, а то имало нова тема.2в1, благодаря!

# 48
  • BG
Нямам търпение направо за такива мили моменти  Laughing freedoms, виж на един твой любимец какъв лош късмет му е изиграло напрежението, то и на мен ми стана смешно, като на всички останали hahaha

но ти не ги мисли много, GOT7 са се добрали до полуфинала доколкото разбрах, едни суб да се появят скоро  и  ще се порадвам подобаващо и аз Wink

# 49
За фенове на ВВ

Вече цяла седмица албума е най-продаван в Япония-130000 копия
«SIA: Style Icon Asia 2016». GD е номиниран и който желае може да гласува

Снимките са от 7 и 8 февруари от участия на ВВ в Япония.

За по-старите фенове може и да е нормално езика  на телата на Дракона и Ри да е като на влюбена двойка,но за мен  е дълго очакван факт .

Скрит текст:
Станах фен на Джи октомври 2014 и към края на  декември си отговорих на въпроса "за кого  пише песните си Дракона".
 За мое съжаление, тогава двамата бяха разделени от август 2014..... и с нетърпение чаках, да се сдобрят.От март-април  2015 са отново близки  и  правят постоянно фен-сървиза + и извън сцената.

https://www.instagram.com/p/BBj5ZTMC87u/embed/?v=6

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 13:54 от dorinko

# 50

Скрит текст:
Станах фен на Джи октомври 2015 и към края на  декември си отговорих на въпроса "за кого  пише песните си Дракона".
 За мое съжаление, тогава двамата бяха разделени от август 2015..... и с нетърпение чаках, да се сдобрят.От март-април са отново близки  и  правят постоянно фен-сървиза + и извън сцената.

За март - април 2016г. предполагам става въпрос  hahaha

# 51
  • MJF
20 30 40 (2004)
Не че филма е кой знае какво но го изгледах. Бих казала "типичен хонгконски" . Но покрай него прибавих /набелязах още няколко заглавия.
Тренирам си ушите за предстоящо първенство в Тайпе  Simple Smile.
Обаче като отворих imbd се сетих да питам Tuon как върви подготовката за оскарите  Simple Smile

# 52
 Rolling EyesОще се каня да гледам Датското момиче.
Тази сутрин бях решила да го видя след като дам шишето на малкия,ама предпочетох Babel, който си е един страхотен филм.

# 53

Скрит текст:
Станах фен на Джи октомври 2014 и към края на  декември си отговорих на въпроса "за кого  пише песните си Дракона".
 За мое съжаление, тогава двамата бяха разделени от август 2014..... и с нетърпение чаках, да се сдобрят.От март-април 2015 са отново близки  и  правят постоянно фен-сървиза + и извън сцената.

За март - април 2016г. предполагам става въпрос  hahaha

Коригирах годините smile3521

Това,което забелязвам е ,че връзката се променя  и ,че Сънри все повече желае да кавалерства.

Дали това  е причината за честите им скарвания /не раздяла/ или ревността и отегчението?

........................

Big Bang Break Sales Record In Japan With Oricon-Topping 'MADE' Album

http://www.kpopstarz.com/articles/268482/20160209/big-bang-made-japan.htm

Ежедневно се добавят нови дати  за концерти /фенсрещи/ за Япония и Китай

Последна редакция: ср, 10 фев 2016, 16:02 от dorinko

# 54
Здравейте, дами и господа! Искам да се включа в темата, така че в източно-азиатски стил ще кажа: Моля, погрижете се за мен!  Blush Wink

Не забелязах гледащи анимета, но покрай всичко останало поглеждам по някое, предимно филми, и последният, който гледах е Ookami kodomo no ame to yuki. Добър арт, добро развитие на фабулата, историята също добра. Беше ми някак мило и драго, предизвика емоции. Носталгични по ранното ми детство в планината, в малко селце, в малко затворено общество, прииска ми се пак да се въргалям в земята, да джопам в студената река, да се разхождам и това да ми е достатъчно, за да ми е усмихнато и радостно. Страхотно предадено чувство за природата. Напомни ми на планинския пощальон. Чисто японско неподправено усещане за всичко.

Ето някои фрагменти:

Скрит текст:

# 55
Aз гледам,но предимно филми.Сериалите ги спрях (масовото гледане) преди време,но точно те ме заребиха към азиатското кино.Сега по-рядко,последно съм се ориентирала към  мистериите,фантастичните и училищните. С ръка на сърцето признавам,че гледам шонен-ай и яой.Предпочитам да са малко епизоди,ограничени до един сезон и кратки като времетраене еп.
Под аниме се разбира изцяло рисуваните филми и сериали,но сърце не ми дава да сложа в тази категория Гибли. Blush

И едно китайско,кратко и поучително.
https://www.youtube.com/watch?v=piH5_aP0fY8

# 56
  • MJF
Yamato Nadeshiko , привет.  bowuu
Съвпадение на усещания с тебе от това което изгледах преди малко.
The Friends (1994)/  Natsu no niwa
Определено добър  филм. Съчетаващ "война на таралежите" и "c'est la vie". Има си всичко филма, доли и познатите символики - космосчета, светулки , пеперуди. Напомни ми на филмите на Корееда. Мда. Пак си вдигнах японската кино летва. Доволна съм. Тримата малчугана по едно от делата си ми напомниха силно и за моето детство . Скици големи.
Tuon, нека отлежи датското...., може пък да го наградят  Laughing. Babel гледан.
Сега ще се "жертвам" с краткото  Simple Smile.

# 57
Yamato Nadeshiko,добре си дошла Hug
Нищо не гледам-само ви чета Flutter

# 58
Сериалите и аз ги спрях по едно време, каквото гледах с племенника - това е, но е доста. Само Naruto съм обещала да изгледам докрай след като приключих мангата. Обаче следя актуалните или по-скоро съм информирана подробно и ако си харесам нещо почвам мангата, ако е кратко и с хубав арт, може и да го изгледам. Яой и шоуджо  Laughing подхващам, в каквато и да е форма, стига да ми хване окото, но рядко се случва. В началото съм изгледала сигурно от всеки жанр по нещичко, няма как.
Г(дж)ибли ли е, друго не ми е нужно да знам, не съм се разочаровала, все нещо ме е запленявало.

За предложението, освен да се подсмихна и благодаря за клипчето, няма какво друго.

Иначе от корейските сериали текущо следя Cheese in the trap, от японските след 5-ji Kara 9-ji Made не съм започвала нищо, планирам да започна Bromance. Фена на Big Bang го следя, публикациите му ме радват.

Благодаря за гостоприемството!  Simple Smile Не ми е попаднал под прицел досега този филм, ще споделя впечатления след като го изгледам. На такава вълна съм, че имам остра нужда да създам връзка с природата и детството, и да си пресъздам едни забравени емоции, колкото и наивистично, че и драматично-психарско да звучи.  Crazy Whistling

# 59
Як аватар!

Общи условия

Активация на акаунт