Магията на изтока - тема 45

• 45 532
  • 725
  •   1
Отговори
# 75
Tuon ,погледнах трейлърите на номинациите
Embrace of the Serpent,като че ли ми е фаворит,но да видим Laughing
Шош, за активност изгладах  A Fox Tale,много ми допадна лисичката Wink

# 76
Така очакваният от феновете албум на Дже вече е на лице - NO.X

# 77
  • BG
Исках да отбележа рождения ден на голямата си слабост Чани с едно сладурско клипче, което видях по случая.
https://www.youtube.com/watch?v=SaJq0myeOfM

2в1, много ми хареса Love you more, знаех си, че ще е хубава песен още от тийзъра, за албума ще видя кога ще успея да му отделя внимание..
Аз така се измъчих с 12 monkeys, че вече въобще не искам да чувам за скокове във времето, 10-ти еп., малко преди финала, беше пределът на силите ми, за втори сезон не ща и да чувам, даже вече не искам и да знам кои са всъщност Армията на дванайсетте маймуни- край Confused
Дали да не погледна вече сериала на Джини, или да изкачам още малко Thinking

# 78
12 Monkeys сериала и аз го зарезах нещо. Сега в Legends of tomorrow ми тайм джъмпват ама се понася.

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 08:37 от Damarcus

# 79
  • DE
Шоши, ако не си гледала концерта от Йокохама, страхотен е.

Гледах "Marry Me, or Not?" до 12 еп. но не е довършен на руски. Харесва ми. Рой отдавна ми е любимец.
И между другото "Xiao Ao Jiang Hu" 2012 - http://wiki.d-addicts.com/Xiao_Ao_Jiang_Hu_2012  Grinning като продължавам да се наслаждавам на Wallace Huo. За пореден път се убеждавам как любими азиатски актьори, започнали като неособено красиви момченца се превръщат в харизматични мъже след 30+ години  Heart Eyes Прилично фентъзи, 5 бойни школи обединени и не чак толкова  Laughing се съревновават за лидерство, не лоша бойна хореография, малко хвърчене, много и интересни персонажи, страхотни костюми и природа....

# 80
  • София
http://doramatv.ru/mystery_music_show__king_of_mask_singer

Страхотно шоу.За пръв път от 2011-та, когато гледах по 24-28 часа без да спя, седя по цяла нощ да гледам.

# 81
  • MJF
Под  Listen да попиша и то с желание, защото попаднах на находка. 2в1, мерси за "двойните" линкове, моите техн. ограничения са си актуални, ще черпя като им видя сметката. Сетих се през профила на дането да извадя линковете за ONE OK ROCK - LAST DANCE и ONE OK ROCK - Mighty Long Fall at Yokohama Stadium . дането , мерси, май Йокохама 2015 не съм го слушала, ама и да съм не е загуба, хич  Simple Smile.
Първата песен от Jae реших че се казва Hello , щото докато пишех горното това чух, аме не  Simple Smile
Такаааа и сега за находката. Филм направо от кръвната ми група. Рядко попадам точно на този тип като този филм а те са ми от най-интересните.  Tokyo Fiancée (2014)
Хареса ми от до, а и го изгледах неусетно и то с руска озвучка но  Crazy от нея. Във филма се говори на японски, френски, белгийски и английски. Озвучили само френския и белгийския и то като хората без да се чува подлежащата реч, май чух накрая че е за националния им канал. С една дума озвучката грам не ми попречи а и точно както аз разбирам да е преведен такъв тип полиглотски филм.
Жанра е даден романтика но не бих казала че това е основното. Това което харесвам е когато има среща на култури но не се потъва в разликите и спецификите, а поне 1 от героите е себецентриран, мислещ, "над нещата", с универсално /общочовешко мислене. Каст, музика, снимане - без забелжки. Зарадвах се като видях макар и за кратко Tsuyoshi Domoto , гледах го последно в Platonic  и някак си не само Miho Nakayama ами и него си ги представям в именно такива продукции. Tuon, в главна роля Pauline Etienne.
Скрит текст:
The Nun (2013) e  в списъка ми но май когато го присъединих не го открих като за мен. Следва нова проверка.
. Браво на целия екип. Препоръчвам  yes. Една реплика подхвърлена от ГГ ме  Laughing за японския хумор. Имаше и още няколко тънки попадения.
 Crazy албума стигнал до Welcome to my wild World докато се натуткам.

# 82
За фенове на ВВ

В руския сайт днес  се коментира / и спори кой кого рекламира/
 ,че  Кан Донвон не може да намери билет на концерт  на BIGBANG

Скрит текст:
СънРи най-подробно и регулярно  информира феновете си за отношенията му с Джи/като фен номер едно на nyongtory/
В едно видео отговаря на фен, относно немалка инвестиция ,че няма проблеми и ще плати ,защото му е подарена без лимитна карта от Дракона.
На Коледа също  е платил цялата сметка в ресторант на тържеството на отбора по таекуондо в Сеул с карта на Дракона

Днес  в руския сайт се споменава и коментира и   hahaha часовника....... hahaha Richard Mille

Скрит текст:
"Вообще Сынни хорошо устроился...Джи ему часики с драконом за 450 000 тыс евро, а он в ответ курточку с драконом...себе.
Равноценный обмен подарками я Вам скажу"

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 18:57 от dorinko

# 83
# 84
  • София
Честит Ден на Любовта! ОБИЧАЙТЕ И БЪДЕТЕ ОБИЧАНИ!!! Heart  txtloves Two Hearts

# 85
Честит ви 14 Февруари  bouquet

Искам да ви попитам знаете ли в кой сайт да гледам най-рано корейските сериали след като те бъдат излъчени по телевизията в Ю.Корея?  В кой сайт се излъчват първи ? Ако може да ми дадете линк?
Интересува ме конкретно Cheese in the Trap

# 86
Наздраве  newsm47.

kikair, на първа страница има линкове към сайтове за онлайн гледане. В доста от тях качват драмите веднага след излъчването им дори и без субтитри. В Храм Дорам също имат секция "не мога да чакам превод" и качват почти веднага епизодите.

# 87
  • MJF
kikair, доста сайтове има за това което търсиш. Аз си ползвам за тази цел по инерция и тези, които ползвам за текущите заглавия със субтитри, т.е. на другия ден. Та по инерция за гледане в деня на излъчване си ползвам dramacool  и dramanice.  Иначе за кой най- рано реагира е състезание  Laughing и победителя се сменя периодично. Най-добре в търсачка да пуснеш името на сериала и да настроиш часовете за търсене и така ще хванеш към момента най-бързо качващия.

Брей отдавна не ми се е случвало да правя това упражнение. Излагат се сценаристите и туй то.  Laughing

Embarassed забравих си и този път да подсетя 2в1 с някои линкове за онлайн ама се сетих след пускането и на тази тема. Айде дано за следващата се сетя.

Иначе съм в крачка с One More ....., подобрява се с растежа на сериите, добра градация.

# 88
Благодаря за отговорите  Hug
И онлайн може да го гледам , но намерих само 1-2 сайта които понякога не се зареждат.
До 1-2 часа след излъчването му  се качва по сайтовете .
Миналата седмица го нямаше  заради Лунарната нова година тази седмица го чакам с нетърпение.
Обожавам този сериал  Heart Eyes със или без субтитри всякак ми харесва Heart Eyes

# 89
  • MJF
 Coffee kikair , току виж ни "събудиш" за такова текущо гледане, че отдавна не ни се е случвало тук  Simple Smile. Последно се засилихме така за Oh My Venus, още преди да почне, столчетата си наредихме, пуканки, всичко както си му е реда  като на кино и ..... сценариста направо ни "изгони".  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт