Магията на изтока - тема 45

• 45 518
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
  • BG
Гостче, не знам какво да те посъветвам. Меmory не е много по твоя вкус, а този с Джини е 50 на 50. Пробвай и виж дали някой ще ти допадне. Слънцата погледна ли ги Thinking?
Слънцата не е за мен, ще пробвам първо Memory тогава, пък после ще видя другите, все пак 2РМ са с предимство, пък и досега са се справяли винаги добре с актьорството, поне това, в което съм ги гледала аз.

# 661
Отново е 14-ят ден на месеца и след Valentine's Day и White Day идва ред и на Black Day, което в Корея значи, че тези които си нямат половинки ще хапват чаджанмьонг.

Добро утро с малко музика - Junsu - How Can I Love You [Descendants Of The Sun OST] Listen.

# 662
  • MJF
нощен гост, като попаднеш в текущия капан, автоматично минаваш на тренировки на търпението си. Добрите тренировки водят до висоти. Mr. Green . Вече не знам дори текущите ми заглавия в кой ден се излъчват - като има превод тогава .
Ms. Temper & Nam Jung-Gi- пише петък и събота от 20,30 корейско време. Значи събота- неделя българско  Mr. Green
Значи след пилешкото ред на  чаджанмьонг, ей ненаситни са. Между другото сцените на плюскане и wc не липсват и в Ms. Temper & Nam Jung-Gi , та всичко му е (не)нарeд на заглавието.
2в1, ясно, мерси  Hug. Като попадна на "гледам" такъв сериал ще ми е любопитно да видя има ли някаква разлика, очакван плюс и от този сорт или качеството на сценария не е помръднало. Чакам.  
Memory
2в1 ме осветли кой кой е нощен гост, та Lee Joon-Ho (Junho) добре се справя в ролята на младши сътрудник, забележки нямам. Ама то си е за целия каст. Покрай Memory забърсах праха на корейския сектор в списъка ми и изникна не гледания текущо Misaeng. Изобщо "развивам " темата "harassment"  на далекоизточния фронт в работна среда. Сега и във фигурното на китайския фронт е гореща тема.  Whistling ooooh!. И после някой да каже че не съм мозохист.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 09:56 от Шошулчо

# 663
Шош, ще ми е интересно да чуя мнението ти за Misaeng. И в него Lee Sung Min си партнира с идол - Siwan от ZE:A. Него си го засичала в Man From the Equator.

# 664
  • BG
Покрай Memory забърсах праха на корейския сектор в списъка ми и изникна не гледания текущо Misaeng.
Е, шоши верно ли не си го гледала, не може да бъде, дори и аз изгледах няколко еп. от него, пък хич не е от моята кръвна група. Siwan големи хвалби получи тогава тук при нас.
2в1, за Memory се оказа права, изгледах снощи 1 еп., но наистина на е за мен, адвокати-лекари-Алцхаймер, не, не и не Laughing
Ще чакам неделя -понеделник за новите еп. с Чани, пък сега ще си почна новия сезон на Vikings докато не се появи нещо като за мен на кор фронт.

# 665
Гостче, защо не дадеш шанс на Слънцата? Медицината и военните са просто фон на няколко романтични истории. Все си мислех, че ще ти допадне, защото няма болести, няма трагизми, няма досадни родители, нито типичнити корейски битовизми. Героите са съвсем нормални, дори няма отрицателни персонажи, каквито сме свикнали да гледаме във всеки сериал и които все се бъркат на главните. Не броя трафикантите, които си имаха съвсем определена роля за действието. Все пак трябва да има един Лошко, който да обира негативите и да накара главните да изпъкнат Mr. Green.

# 666
  • BG
2в1, заради Song Hye-Kyo най-вече не ми се иска да го гледам, има нещо в нея, което не ми харесва, не знам какво точно, но не ми е приятна. Пък и има сериали, които колкото и да са хвалени тук и в спирита, аз си знам, че няма да ги харесам, някакво вътрешно чувство ме води Wink

# 667
  • MJF
Ха, вярно че Siwan участваше в Man From the Equator. Аз пък като го видях в Misaeng се сетих  първосигнално , че тоз субект съм го виждала в Triangle  като прегледах набързо "кви ги върши" Lee Beom-Soo там. Значи Man From the Equator  Thinking . Добре се справиха там и двете момчета играещи образите на "като хлапета". Ей, това заглавие имаше добър опит за психология в образите , за жалост към края сценариста "поиздъхна" по този пункт.  ooooh! надеждата умира последна.  Mr. Green
нощен гост, моята непомнеща кратуна, смътно помни , че като го излъчваха Misaeng бях на друга жанрова вълна. Пък после е и прашясал. Ама ето че му дойде реда в актуалната ми тема "harassment". Сега съм на тази жанрова вълна.  Laughing гледам кор. опити за human drama  и съставям критерии за корийска такава. Щото с тези ми за японските и оценка 2 може да не вържат.  Thinking Mr. Green

# 668
Гостче, ти си знаеш Hug. Забравих да ти спомена, че можеш да погледнеш и Vampire Detective. Излиза по един епизод в неделя. "Мечтателите" го превеждат на бг. А другото е новият сериал на Аарон Ян - Refresh Man.

Edit:

Шоши, едно японско заглавие започнало тази седмица, но вече с превод - Love Song, което ме навежда на мисълта, че може да си струва.

Monster
Започна бързо и интензивно. Не се помайваха много с предисторията и вкараха главните герои. Но какво ще мъдрят 50 епизода ми е чудно Thinking. То, ясно, че ще са отмъщения и игрички в политиката и бизнеса, но много обрати и врътки ще трябват, за да запълнят бройката. Или пък много локуми Rolling Eyes. За сега е добре, а и каста си го бива. Да видим до кога ще успеят да поддържат темпото и интереса.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 13:53 от 2в1

# 669
  • BG
2в1, този с Аарон ми хареса според описанието, ще го погледна днес.

# 670
В Слънцата май нещо объркаха времената newsm78

Скрит текст:
Уж е минала една година ,а те още с незаздравели рани.

# 671
В Слънцата май нещо объркаха времената newsm78

Скрит текст:
Уж е минала една година ,а те още с незаздравели рани.
Скрит текст:
Е, те са били пленници през това време. Едва ли са се отнасяли с тях много дружелюбно.

В крайна сметка останах изключително доволна от този сериал. Дали защото бях в подходящо настроение или ми се е гледало нещо такова, дали заради актьорите и приятната история, дали заради липсата на каквито и да е дразнители, но чаках всеки епизод с нетърпение и нито за момент не ми доскуча. Не че нямаше кусури и недоизпипани моменти, но те не бяха толкова досадни, че да ми развалят удоволствието от гледането. Финалът...
Скрит текст:
напълно в духа на целия сериал. Забавен, закачлив, с капчица драма за баланс и романтика в изобилие.

Слънцата се водеше мелодрама, а Аджушито с Рейн романтична комедия. Определено са разменили жанровете на двата. И сериалът на Рейн приключи тази вечер.
Скрит текст:
Като вземем под внимание фантасмагорията с връщането от оня свят, завърши логично. Двамата умрели се върнаха там, където им е мястото след като успешно завършиха това, заради което се бяха върнали.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 21:29 от 2в1

# 672
  • BG
2в1, Refresh man ми хареса, само 8 еп. са излезли и не е нещо невиждано, но е приятна романтична комедия засега.

# 673
  • MJF
Misaeng
4 изгледани серии. Какво забелязах? Рядко виждам в кор. сериал похвата - докато героя гледа в една точка все пак зрителя да прочети мислите му. Похвала направо за това. Еми то и за такова малко нещо кор. сценаристите трябва да бъдат похвалени ,  Rolling Eyes такова им е нивото, кво да правим.  Mr. Green
Още не ми е ясен главния герой. Всичко свързано с миналото му. Голяма реклама на Го е тоз сериал спор няма.  Laughing
Толерантна съм към избрания похват за разкриването на миналото на героите, така че съм търпелива.
Цели 2 странни птици до тук  Laughing - героя на Byun Yo-Han също. "Чукнах" му биографията и се  Joy от имената на филмите, които е снимал. Като гледам сериалите - нов талант. Не случайно го надуши радара ми.  bowuu  Laughing . Naughty само не казвайте че е от групата на идолите, че ....... Whistling
Shin Eun-Jung не можах да я разпозная. Така дегизирана в епизод 4-и. Хем гледам нещо познато но не мога да се сетя какво по-точно, а то било тя след проверката.  ooooh!

2в1, сега видях допълнението. Ок звучи. Ще проследя ритъма на превода на първите 3-4 серии и ще реша. Имам май 2 заглавия на японския фронт от тази година, дето забелязах че се допреведоха все пак и като плот ми прозвучаха че са да проба но сега ме мързи да ровя в списъка   Blush  Запазени са де.

Последна редакция: чт, 14 апр 2016, 23:02 от Шошулчо

# 674
  • DE
Търсех лайф на финалната песен от "The Journey of Flower", но така е не я намерих в дуетна версия  Tired
Нищо впечатляващо като глас, но сценографията е направо приказна  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт