Боледуване на децата ни - тема 35

• 57 068
  • 722
  •   1
Отговори
# 510
Миксера не му ли го отупа по главата Mr. Green Като не е тиган Thinking

# 511
На моя мъж маска мога да сложа ама на сина му...тц.Няма шанс на бесен тинейджър да сложа намордник  Naughty

# 512
  • София
Щях, ама нали, пусто, ще ми свърши работа да им правя супи и пюрета, че сегашният се счупи. И пастети и мазаници разни  - и то по-скоро с пасатора (мойте имат проблем с храненето, най-вече голямото бебе, 4-годишното). Simple Smile  И после се чудим защо вечно е болен.

# 513
А, пасатора е друга бира...ама като каза миксер, и някак си не си те представих да разбиваш кремове за торти с тези три съкровища Laughing
Скрит текст:
Моят миксер не съм го вадила от години сигурно Mr. Green Най-неизползвания ми уред

# 514
  • София
То е миксеро-пасатор Simple Smile. Аз и торти.  Wink

# 515
То е миксеро-пасатор Simple Smile. Аз и торти.  Wink

Да де..и аз това си помислих. Grinning То и аз съм така, нищо че съм с един брой Wink

# 516
  • Варна
Абе,мацки.Аз вдигнах темп.37,2.Вече и сополи нямам,сутринта кихнах два пъти и това беше.Сега,ако карам вируса на Габи,защото вече като върна лентата,нейното си беше вирус,каква е вероятността пак да я заразя???

Ако караш абсолютно същия вирус, няма как да я заразиш, защото след всеки изкаран щам се добива имунитет към него. Проблемът е, че са стотици и няма как човек да е сигурен какво кара...

# 517
  • София
Т.е. възможно е да си карал някакъв вирус, после 5 дни да си здрав и после да подкараш следващия вирус по редичката?  Confused

# 518
  • shumen
Аш,хаха.Какви торти,какви миксери.Аз ако бях щях да му го ублъскам в главата.
Аш,и баща ми е така.Аз викам не се завирай в детето като си болен,но все едно не говоря на него.
Тета,все едно моя мъж описваш,когато бяхме заедно.Той като е болен не пие лекарства,не слага маски.Веднъж го бях накарала да сложи маска,че аз със бебе,а той със грип,ама кой те чува.Той такова нещо не можел да носи,че го задушавало.И тогава след няма и ден и детето беше болно.
Уми,може,но е малка според мен вероятността да я заразиш отново Габи.
Аз маски имам,но моето дете реве от тях.Аз като бях болна си сложих и като ревна това дете,че няма успокояване.

# 519
  • На брега на реката
Т.е. възможно е да си карал някакъв вирус, после 5 дни да си здрав и после да подкараш следващия вирус по редичката?  Confused
Напълно възможно и логично  Sad
След варицелата на дъщеря ми, точно в такава вирусна вихрушка попадна. Едно след друг боледуване, вече в края на месеца се съсипа и се стигна до течност в ушите, до АБ и т.н.

Аш, моя мъж също ми подари миксер. Обаче за ваш ужас, ще го защитя  Mr. Green Защото е слушал добре, като му се оплаквах, че моя вече сдава багажа. А и ме познава добре и знае, че обичам подаръци за дома/кухнята.
По тоз повод, вчера го тествах и тортата стана уникална!

Черпя ви за днешния празник, без значение какво празнувате. И от сърце ви желая здраве и любов, за вас и семействата ви  bouquet

# 520
  • shumen
Честит празник,момичета каквото и да празнувате днеска.
Да са живи и здрави децата ни и ние покрай тях.

# 521
  • София
Честит празник на всички (Фер, страхотно изпълнение)! Simple Smile

# 522
А аз вече се радвам на кухненска посуда, но ММ така или иначе ме праща сама да си избирам подаръците, а после ги наричам че са от него  Peace
Много е зле с пазара, лъжат го като малко дете затуй само с мен!
АЗ тази нощ като за празника сънувах, че съм на Бахамите  Heart Eyes после се засякох с любимата  ми певица и заедно карахме колела  Heart Eyes
И за добро утро ще смуча ефизол, че нещо взе да ме свива гърлото въпреки пиенето на лимон  Close
Честит Празник , Момичета  newsm5
П.С. Феррр, много си лоша, сега де да диря торта  Thinking

# 523
  • shumen
Лъки,оправяй се скоро.
Фер,искам и аз торта.

# 524
  • София
Скрит текст:
А аз искам рИцептата
Скрит текст:
за всеки случай, знае ли човек  Mr. Green

Лъки, дръж се. И аз се сополя и ми дращи гърлото, а до миналата седмица пих АБ. Даже се ядосах, че не го пих 10 дни, а 7. Но едва ли при мен причината е "късият" прием на АБ - по-скоро ми допада обяснението за честото ловене на вируси.

Общи условия

Активация на акаунт