Боледуване на децата ни - тема 35

• 57 070
  • 722
  •   1
Отговори
# 495
  • shumen
Лъки,тиквата мисля,че разхлабва и може и затова да се е о...ал малкия.
Ние ходихме на разходка,но една площадка,където нямаше никой.По едно време взеха да идват деца и аз така дръпнах моето и го замъкнах към къщи,че една майка ме зяпа с ей  Shockedочи.Какво ли си вика,е тя тая на това дете,защо ли не му дава да стои и играе с деца.

# 496
  • около Варна
Тъкмо вчера или миналия ден питах тук дали има вирус с повръщане, и през нощта детето повърна 2 пъти.
В нашето училище това е най-модерният вирус. масово децата се разболяват с повръщане, разстройство, температура, някои и с други екстри в добавка.

# 497
Не, не такава тиква, а от ония тиквички зелените дето са.
Ние също сме отшелници, за съжаление и аз много го пазя че ми писна от тези болести!
Тъй че не си сама  Mr. Green

# 498
  • София
Аш,не те ли е страх да ги пуснеш на Витоша толкова бързо след разболяване.

Ще пътуват сутрин, вечер ще се прибират. Страх ме е, наистина, но нека стоят и малко на открито децата - не само в затворено помещение. Страх ме, ако трябва да съм честна.  Peace

# 499
Здравейте,
Чета че обсъждате темата с вируса с повръщане. Ами ние го изкарахме. Малкият повръща в сряда 4 пъти и беше на диета. Ние с баща му обаче много тежко го изкарахме, с температура, разстройство и гадене. Незнам при вас как е, но от известно време изкарваме всички вируси на детето. Уж втората година на ясла нещата са по-добре с болестите, но при нас това не важи за съжаление....

# 500
Абе,мацки.Аз вдигнах темп.37,2.Вече и сополи нямам,сутринта кихнах два пъти и това беше.Сега,ако карам вируса на Габи,защото вече като върна лентата,нейното си беше вирус,каква е вероятността пак да я заразя???

# 501
Уми, има хипотетична вероятност да я заразиш, но според е много малка. Все пак не я целувай, не й се тикай много много...аз така процедирам. Даже спя на съседно легло до неговото, досега не съм го заразявала...

# 502
Ами уж гледам да не се тикам в нея,то и нямам някакви кашлица и хреми,но пък батко и киха,кашля и седи на компа в хола,където Габи си играе.Опитах да я завря в спалнята-не става.И винаги се разболява през уикенда,когато е вкъщи.Единият уикенд Габи,на следващия той и така си се менкат.Дупе да ми е яко...Да си отива тая зима,че да се успокоя малко.

# 503
И ММ е болен, очите са му  червени, кашля сухо и се сополиви. Но аз съм категорична...казала съм му да не стои в една стая с нас Naughty С малкия сме в детската сега, сутринта се спасихме навън и така...И аз треперя да не зарази детето Confused

# 504
Аз ходя с маска, като съм болна и гледам да не стоя при детето много. При нас е помагало. Случвало се е да се разсополиви леко за 1-2 дена и да й мине. Трябва да се сменят на често маските.
Бързо оздравяване!

# 505
Аз днес купих маски, да имам...на час и половина трябва да се сменят. Ама иди разправяй на ММ да си сложи маска #Cussing out То едвам го овардвам да не се навре в детето..говоря, говоря...той пак наднича и кашля в детската стая Stop
Ся пък се нашмулил с чесън, в коридора мирише, че не се трае Sick
Боже, дай ми сили...дето викат в турските сериали ooooh!

# 506
Хаха,разсмя с този чесън. Така са мъжете. Един път баща ми беше на гости леко болнав и трябваше през две мин.да му повтарям да си вдигне маската над носа. Да я бях сложила на детето, щеше да бъде по-лесно.
А ММ ти ако стои в една стая затворен, там няма нужда да е с маска и ще му е по-комфортно. А като се налага да притичва до кухня/тоалетна, тогава да се опакова с нея.

# 507
Аз днес купих маски, да имам...на час и половина трябва да се сменят. Ама иди разправяй на ММ да си сложи маска #Cussing out То едвам го овардвам да не се навре в детето..говоря, говоря...той пак наднича и кашля в детската стая Stop
Ся пък се нашмулил с чесън, в коридора мирише, че не се трае Sick
Боже, дай ми сили...дето викат в турските сериали ooooh!
Същият екземпляр си отглеждам  вкъщи  Crossing Arms doh bash

# 508
Днес ми върви на миризма на чесън. Сутринта някой в блока готвеше ядене с чесън, и цялото стълбище вонеше на чесънец. Ама миризма, с нож да я режеш..Ширм нямат ли тия  хора, се чудя... #Crazy Оня ден се бяха запалили саждите в комина, който минава през хола и детската..от съседите отдолу...за четвърти път, откак сме се нанесли тук #2gunfire Та и тая воня още не се е измирисала smile3514

# 509
  • София
Баща ми е такъв. Ако е болен, първата му работа е да дойде да ни види. Confused Кат' му кажа, че не може така, ми вика "ма, какво толкова". (А пък ММ ми купил миксер за Свети Валентин.)

Общи условия

Активация на акаунт