Имам един въпрос за ранна бременност

• 8 738
  • 55
  •   1
Отговори
# 30
И какво ЧХГ излезе, мила?

# 31
И какво ЧХГ излезе, мила?
Никой нищо не ми даде ! Лекарката при която бях се оказа, че нищо не разбира, отидох при един който е най-добрия УЖ и той ми каза, че нищо не се вижда в матката . Никой нито ме прати на изследвания, нито може да ми каже дали съм била бременна и ако съм била от какво е този аборт ! Много съм разочарована от лекарите в България. В болницата никакво внимание не ти обръщат просто гледат да свърши работата по-бързо.

# 32
Здравейте Мами. Не съм писала скоро, само четях. Та към проблема ми. Между 18-20 беше овулацията ми, през този период редовно правихме секс. 2-3 дена след това започна да се обажда онова 6-то чувство, че в мен расте живот. Днес направих тест, но беше отрицателен, а това чувство ми казва да не му вярвам. Тябва да ми дойде на 5-ти, малко остана но ще откача. Миналата година април месец имах същото това чувство и въпреки отрицателните тестове се оказа че съм бременна, но 2 дена преди 2-рият преглед направих аборт. Сега съм си наумила в събота или неделя ако не ми дойде ще бягам в някоя лаболатория. Знам, че не можете да ми помогнете. Пиша тук просто за да споделя.
P.S. Някоя от вас някога имала ли е такова чувство и колко вярно е било?

Последна редакция: ср, 02 мар 2016, 20:48 от geri888

# 33
Здравейте Мами. Не съм писала скоро, само четях. Та към проблема ми. Между 18-20 беше овулацията ми, през този период редовно правихме секс. 2-3 дена след това започна да се обажда онова 6-то чувство, че в мен расте живот. Днес направих тест, но беше отрицателен, а това чувство ми казва да не му вярвам. Тябва да ми дойде на 5-ти, малко остана но ще откача. Миналата година април месец имах същото това чувство и въпреки отрицателните тестове се оказа че съм бременна, но 2 дена преди 2-рият преглед направих аборт. Сега съм си наумила в събота или неделя ако не ми дойде ще бягам в някоя лаболатория. Знам, че не можете да ми помогнете. Пиша тук просто за да споделя.
P.S. Някоя от вас някога имала ли е такова чувство и колко вярно е било?
аз имах това чувство от деня в който съм забременяла и чувството не ме излъга след годиня неуспешни опити никога преди не съм имала това усещане. Вече съм в 21г.с и никой неможеше да ми повярва,че най накрая съм бременна.... Иди направо на доктор и чакам да кажеш какво е станало.

# 34
Бих отишла веднага, но мисля че е раничко още. Утре (не) би трябвало да дойде Ц Simple Smile, така че ще трябва да поизчакам още малко. Приготвила съм си един тест за утре и като го направя ще пиша.

# 35
Най-добре е да дадеш кръв за изследване на хормона ЧХГ.

Успех!   Hug

# 36
Здравейте на всички бъдещи мами!Искам да Ви попитам,на 1март си направих тест,който беше положителен,на 2март си направих кръвен,който беше със стойност 158,6,според Вас кога трябва да отида на гинеколог?Закъснява ми 5дни

# 37
На ехограф ще се види нещо чак когато ЧХГ-то мине 1000.

Честито и лека бременност!  Hug

# 38
Благодаря Ви за бързия отговор!В понеделник ще направя ново ЧХГ

# 39
Здравейте на всички бъдещи мами!Искам да Ви попитам,на 1март си направих тест,който беше положителен,на 2март си направих кръвен,който беше със стойност 158,6,според Вас кога трябва да отида на гинеколог?Закъснява ми 5дни
След 10-инa дни би трябвaло дa се види сaкче  Peace

# 40
Благодаря на всички,които ми отговориха.Днес направих кръвен тест-1314,минах и през гинеколог,видях и плодния сак,след 2седмици ми каза да отида да чуем и тоновете на бебо.

# 41
 Честито  Hug леко бременеене

# 42
Мамчета,как се справяте с безсънието през ноща?

# 43
Мамчета,как се справяте с безсънието през ноща?
.Моята приятелка си купуваше чай "Лека нощ",и съм чувала,че чаша топло мляко също помага

# 44
Довечера ще пробвам с топлото мляко,защото от 3-4дни.спя по 4-5часа на денонощие

Общи условия

Активация на акаунт