Имам един въпрос за ранна бременност

• 8 699
  • 55
  •   1
Отговори
# 45
Понякога има и такива моменти,после ще спиш като пън. Спи си и през деня,ако имаш такава възможност.

# 46
Здравейте отново бъдещи и настоящи Мами. Аз пак да се включа в темичката  Simple Smile Последната ми М беше на 5.03 при цикъл 28 +- 2 дена. По мои сметки овулация около 20.03 и пореден опит за бебе. Сега си имам всички МПС, само дето гърдите ме болят повечко и зърната ми започнаха да стават много чусвствителни, имам си бодежи в матката и яйчниците, от време на време ми прилошава и съм доста отпаднала на моменти. Би трябвало да ми дойде между 2 и 4 април. Днес правих тест, от тия обикновенните (лентичките) че не ми се дават много пари и излезе отрицателен. Но надеждата умира последна, все пак имам още няколко дена до М. Стискайте ми палци този път вече наистина да е станало, а аз ще стискам на всички останали които се надяват  Praynig  Hug

Последна редакция: ср, 30 мар 2016, 09:35 от geri888

# 47
Момичета,кажете какво хапвате?Аз каквото хапна през деня и вечер го повръщам.Ям по 1кроасан и 1пакетче солети на ден Sad Sad Sad постоянно ми се повръща...

# 48
Здравейте!От днес се присъединявам към вас и сайта  Wink Много полезни отговори съм намирала тук и реших да се регистрирам.
Имам един въпрос и дано може някой от вас да ми даде полезна информация... преди два месеца и половина разбрах че съм бременна,но реших да направя аборт,тъй като с приятеля ми не сме все още готови за тази сериозна стъпка....
Сега в днешна дата имам съмнения че е станала белята и реших за да съм по спокойна и сигурна да си купя "ЕСКАПЕЛЕ"изпих го ... Confused Дали ще повлияе зле занапред като искам да имам деца...Т.е. Ескапеле след аборт преди 2 месеца,опасно ли е????Ще съм благодарна за съдействието  Confused Cry

# 49
Не подкрепям абортите по желание.
Като не искате бебе - във всяка денонощна аптека се продават противозачатъчни.

# 50
Сега в днешна дата имам съмнения че е станала белята и реших за да съм по спокойна и сигурна да си купя "ЕСКАПЕЛЕ"изпих го ... Confused Дали ще повлияе зле занапред като искам да имам деца...Т.е. Ескапеле след аборт преди 2 месеца,опасно ли е????Ще съм благодарна за съдействието  Confused Cry
Ескапел е малко вероятно да повлияе на фертилността ти за в бъдеще, но като качиш 5 кила от въздуха тоя път, следващия може и да настояваш повече пред приятеля ти да си сложи презерватив. Уважавай тялото и здравето си, жена си, приятелят ти си прави кефа, а ти поемаш последствията, защо?

# 51
Здравейте, мили мами!
В четвъртък ще посетя гинеколог, тъй като цикълът ми закъсня, тестът показа две чертички Simple Smile
Имам няколко въпроса:
1. Имам болка в яйчниците. Това проблем ли е?
2. Зърната ми са свръх чувствителни. Дайте съвет какво да правя - единственото, което ми хрумна е да си купя по-голям сутиен и сложих памук, за да няма дразнене. Но с идването на лятото не мисля, че ще е комфортно.
3. Преди да разбера, че съм бременна т.е. да видя двете чертички на теста, бях диагностицирана с поликистозни яйчници (преди 5 годинии). Предопреждаваха ме, че ще бъде трудно забременяване, ще отнеме много време и т.н. Но само след 2 месеца видях две чертички. Простете за глупавия ми въпрос, но извънматочна бременност и кисти имат ли нещо общо. И наличието на кисти може ли да усложни бременността.

Извинявам се, но съм развълнувана и едва ще дочакам четвъртък за прегледа. Просто се случи изневиделица и все още ми е трудно да повярвам Simple Smile

# 52
Благодаря ти.. просто се скъса презерватива   Confused

# 53
Благодаря ти.. просто се скъса презерватива   Confused
Много неприятно. След абразиото преди 2 месеца хормоните ти още не са се регулирали, а сега нов шок от Ескапела. Направи консултация с акушер-гинеколог, ако искаш, може да ти отговори на въпросите и притесненията и за по-сигурно да ти препоръча комбинирана контрацепция, например презерватив + спермициден крем. Damage control на поредни фалове с такъв малък промеждутък се отразяват лошо на тялото ти. Все пак имай предвид и това, което ти написах за риска от повишаване на теглото, защото често се случва неусетно в следващи месеци след спешна контрацепция, аборт, ако ти е важно - контролирай храненето.

# 54
Някой да ми препоръча добър гинеколог в град София ,в някоя болница,работеща със здравната каса,или дори частно да е ? newsm78

# 55
Някой да ми препоръча добър гинеколог в град София ,в някоя болница,работеща със здравната каса,или дори частно да е ? newsm78
В поликлиниката на ВМА доктор Гиздов.Аз съм много доволна от него той следи бременноста ми и е страхотен специалист работи със здравна каса.

Общи условия

Активация на акаунт