Бурята приключи,започват Междузвездни войни-Уилям Леви,Химена Наварете-тема45

• 48 531
  • 516
  •   1
Отговори
# 45
оо Тони ти си ми надеждата...да знам,че не съм единствената прецакана да работи в неделя hahaha hahaha
иначе и мога да ходя по късно..но това значи късно прибиране ,а бандата на гладните все на мен чака..няма как hahaha hahaha

еее Жули ти пък hahaha,тъкмо щях да сънувам че сме само двамата до някоя пирамида и ти с тази мръсотия,която описа,всичко ми застина,защото преди всичко съм голяма чистница hahaha hahaha

хайде лека вече наистина,но се надявам вече по често да се засичаме Wink

# 46
ами няма как седем дни в седмицата разбира се,началото на годината за съжаление инкасирахме големи загуби и сега няма почивка Mr. Green Mr. Green

аа Жули голяма конкуренция е..даже ако  гледаме  реално на нещата от финансов аспект,аз не съм конкуренция hahaha hahaha колкото и да си имаме стандарта...тя като каже през две седмици по курорти ,бижута коли,рокли,парцали,обувки...ще ме разори за има няма няколко месеца Naughty Naughty реално си го представих и ми настръква косата,то на такава жена трябва да и носиш кръста и претенциите hahaha hahaha  нее по добре да си останем на нашата платонична и специална връзка Mr. Green Mr. Green

и за Египет да довърша
Скрит текст:
там египтяните не ползват тоалетни,направо на улицата hahaha не е дотам романтично hahaha hahaha давай на друго място hahaha

# 47
Здравейте!

вчера са били теленовелните награди,това ми е малко като наградите на пайнера у нас hahaha hahaha не е като да раздават оскари,но да има церемонии ,статуетки и червен килим Grinning Grinning

а ще сложа това само което ми хареса,а то е нищожно малко

всъщност само себастиян и анжелик са се докарали,другото не искате да го виждате
 Mr. Green

очаквах ана бренда и иван,но те са пропуснали

пак бенито сантос hahaha обаче добър е Grinning

ще сложа и майте,която е станала актриса на годината, малко странно ми е за актуална актриса така да се изоставя,много е млада още,но щом и така фенове я харесват..нека

обаче хуанито е по напред от този коко,ето че и той има кой да конкурира и да превъзхожда hahaha hahaha със този засукан мустак Mr. Green Mr. Green

и накрая химена разбира се...която ходи само по сватби hahaha hahaha неистово влечение към сватби,добре че е атрактивна,иначе това определено плаши мъжете,но пък хуанито е смелчага Mr. Green Mr. Green

# 48
такааа мълчаливо е пак,но спокойно аз винаги минавам да ви зарадвам hahaha

между ангел и демон hahaha hahaha попринцип красивите жени са с ангелска външност и с демонична душевност hahaha тук възможно е

много си отиват нали Grinning  и все се чудя при тези така опитали повече от боята мексиканци как се раждат такива светли мексиканчета,чудничко или мексиканките са много палави и прибягват до туристи чужденци да изсветляват расата си hahaha индианска работа Thinking

а кака се чекне по жп линиите  hahaha че ще мине някой влак hahaha

Цитат
вчера са били теленовелните награди,това ми е малко като наградите на пайнера у нас hahaha hahaha не е като да раздават оскари,но да има церемонии ,статуетки и червен килим Very Happy Very Happy

попринцип чалгата и сериалите турски сирийски латино..са все едно ниво hahaha даже чалгата малко по-добре hahaha hahaha но фамозните награди на пайнер не могат да се мерят с това..у нас въпросното събитие е като парад на практикуващите най-древната професия Mr. Green...пълна цигания...най-нисшата пародия на оскарите Mr. Green Mr. Green тези са  елегантни поне ,стараят се,показват някаква класа,иначе продуктите им..за да бъдат разбрани горе долу едно и също IQ се изисква hahaha

мустака на коко е много класен ,особеено така крайчетата ако са извити финно нагоре... абсолютна класа Grinning като хайдутин,само че той е малко изтънчен за хайдутин Grinning

# 49
пак се запиляхте ей добре ,че батко Тони не ви забравя Crossing Arms Crossing Arms но една прекрасна лястовица като мен Mr. Green пролет не прави hahaha направете усилие

уилям добре изглежда ,мислех си само понеже и тук има много девойки да не казвам,нека е жени така с балконите напред всеки обича оформените неща да ги гледа,обаче умните мъже обичат да гледат само това което друг не го вижда,а глупавите се спират на това що всички го виждат hahaha hahaha първия случей по загадъчно и следователно по-интересно hahaha примерно на 19-20 години да си разбирам но на 30 и нагоре би трябвало да поумянаваш,за куба май не е така hahaha hahaha

но ако обобщим все кака е в беда hahaha

да дойде до прекрасната химе...
с изисканите бижута и с любовта е напред..пак къде..на сватбааа

# 50
ей мъка голяма сме, Laughing

и две лястовици пролет не правят,колкото и да се прекрасни hahaha hahaha

аз само исках да отбележа регреса на уилям hahaha

минаваш от това

на това но ще го скрия Mr. Green и после защо няма искра у него hahaha hahaha все едно са му взели ламборджиито и са му дали лада hahaha hahaha
а елизабет малко като от цигански лагер,като цяло никак не е зле за жена към 40-те с две деца,просто не бива да се показва,като си качва такива снимки,сравненията  с някои личности са неизбежни hahaha hahaha hahaha и става леко иронично ,а и бъзиците уилям ги обира доколкото видях
Скрит текст:

на 38 вече няма как да си така секси като на 28 ,хубаво е да се възприема за жалост Mr. Green Mr. Green

ще кажете,че и химе е цъфнала и завързала с принц Чаровен Mr. Green но тя поне ще си осигури повече от луксозно бъдеще,а уилям и плаща и какво получава hahaha

тя междудргото пак е започнала снимки за някаква марка която ми енеизвестна,явно е нещо известно само за латино пазара Thinking но нека

химе със сестра си

този имам чувството че се напряга за да изглежда толкова смотан ooooh!

и разбира се как без това,даже в инстаграм той беше написал нещо мило,а тя му отговори как може да си толкова красив Thinking  doh е там вече реших че няма как де не става въпрос за сииилни антидепресанти hahaha hahaha направо Ален Делон номер 2 hahaha

# 51
хайде пак моя милост Grinning Grinning благородстовото ми просто няма край Mr. Green Mr. Green какво да се прави

каква е тая заспала работа не разбирам Crossing Arms ,ако химена беше забърсала някое жребче ,щяхте всяка вечер да наминавате,знам аз,а и е близко до акъла  smile3516

миналия ден е имало сватба,вече се почнаха помежду си...и на химе ще и дойде реда hahaha

това щяло да бъде сватба на годината за мексиканците,даже президента ги е уважил Thinking но каква ти сватба на годината  smile3555 като няма тъпани, няма народни танци,няма най-хубавия обичай с жартиера Crossing Arms Crossing Arms но всъщност като видиш младоженеца,то няма изглед ни жартиер да може да извади,ни друго Thinking но така де сватба на годината по мексиканския стандарт,но снобарско е

химе можели да я загрозят малко с грима от уважение към булката,така или иначе го правят от време на време Mr. Green Mr. Green

чарът им е семейна черта hahaha hahaha иначе за облеклото нищо не мога да кажа и аз изглеждам нелепо с папионка Mr. Green но тях като че ли са ги спретнали,казвам като чи ле,Еми да е ме забие после Mr. Green Mr. Green

муци е много хубавка Heart Eyes ама къде са и надянали тази папионка,като каишка малко,да се знае че е домашно Crossing Arms smile3513

с тоя мангал ще ме разболее ooooh!

и още по хубави кадри има Mr. Green Mr. Green
аман вече Crossing Arms

отдавна не бях ,разглеждал у семейство леви ..и десни Grinning

за испаноговорящите вчера  е бил деня на майката
ретрото

а това бабата на уилям и майката на елизабет,интересно,че изглеждат горе долу на едни години hahaha значи  елизабет ако се е родила мааалко по-рано  и е  забременяла непълнолена можело да бъде майка на уилям hahaha hahaha

# 52
Eee eдин път да се улучим на една дата,да не казвам ден,че вече не и ден,но и така е напредък

Сватба на годината,чудесно,но младоженците не трябва ли да се гледат Thinking,все си мисля,че трябва,а може и да бъркам hahaha hahaha хайде момичето е добре с хубава рокля, сега не може всяка да е първа хубост,но младоженеца на нищо не прилича Mr. Green,това е някаква ирония,показват класа в облеклото този път,но е очевадно,че това не е достатъчно Mr. Green,ако ще и папата да ги е уважил,не става само с пари Naughty Naughty ,но може би  сватбата на химе,която най вероятно ще е скоро уви Mr. Green Mr. Green Mr. Green,по може да мине за сватба на годината,тя ще компенсира предостатъчно и за младоженеца,тоест него никой няма да го гледа hahaha , а и той като телосложение поне не е зле,другото се компенсира криво ляво,като не гледаш,там по може да мине за сватба на годината,като гледам как върви...няма да се чака много май и за тази Mr. Green все още съм на мнение че химе е на някакви лекарства,няма такава наркоза Grinning да пробутва  любовната история с този след хайме и уилям,това е нереално Thinking

и обичая с жартиера не приляга на всеки мъж Naughty не напразно е български обичай hahaha hahaha а при тези би било съвсем карикатура hahaha
за тъпаните може да са поспори,но ти пак ще контрараш че сме на Балканите и трябва да се гордеем с балканските си чака рака "ритми"..и тн,така че ще си го спестя hahaha

Елизабет чак за майка на уилям е пресилено  hahaha..какво да прави жената като на уилям и майката и бабата рано рано са станали родители,но иначе пък тя си го гледа като дете,може да мине за по-голямата му сестра,точно кака hahaha

# 53
аа че кой ти ги гледа младоженците hahaha hahaha нееее  вярно си е,аз този малък детайл пропуснах hahaha но е и късно Mr. Green Mr. Green

за жартиера си права,признавам те hahaha hahaha не е за всеки,но пък на човек му се гледа зрелище,интересно е поне за мъжката част Party често и за женската, но не си признават Naughty
колкото до балканските ритми имай само впредвид,кой ни обгражда румъния каква е музиката,сърбия каква е музиката,гърция каква е музиката,турция каква е музиката,ние сме центъра на всичко това,щеш не щеш това е Grinning Grinning

ее да кака си върви  с името,но и майчински чувства има hahaha

например вчера уилям е честитил майчиния ден,най добрата майка която можел да избере за децата си...че и за него май...и дотам,няма жена,няма съпруга,иди разбери
 33uu

https://www.instagram.com/p/BFKderRFZj0/?taken-by=willevy

# 54
аа щях да пропусна Mr. Green Mr. Green

Цитат
каква е тая заспала работа не разбирам Crossing Arms ,ако химена беше забърсала някое жребче ,щяхте всяка вечер да наминавате,знам аз,а и е близко до акъла  smile3516
това категорично го отричам Naughty Mr. Green ей не сме събрали за това hahaha не знам защо така става,о примен поне не е това причината hahaha ако е само до гледане и сега имам достатъчно ,започнем от господин швейцария...и натататък няма да издавам списъка Mr. Green Mr. Green

Цитат
най добрата майка която можел да избере за децата си

много избирал идиота му с идиот hahaha hahaha като ти кажат на 22 години в безпаричие,бременна съм,страшен избор Grinning живи и здрави,само химе обърка,тя сега още можеше да е при хайме Crossing Arms Crossing Arms не при мексиканския циганин,да не използвам твоето наименувание че е по неуважително към този етнос :

лека  Sad че сме е два вторник  Sad

# 55
аа не ги пробутвай тия,аз всички задни мисли виждааам,нали съм и аз един "виденте" при това по-добър от колежката Sunglasses

аааа избирал е човека как,иначе си е голям късмет,да намери наай-доброто без да го търси Joy
но нека за празника хубави думи,все пак каквото ще да е,всяка майка заслужава

Лека!

# 56
толкова е умряло тук,че човек да се зачуди чак дали да пише Thinking

но хайде поне да сложим новата корица на мексиканското Hola,списанието пред което обикновено химе си излива какво си има Mr. Green Mr. Green и този път дааже не е сама hahaha

междудругото очаквах нещо далеч по трагично...химе както винаги над нивото Wink но стилистите на списанието са се погрижили мноого добре за човека до нея,каква разлика само как го обличат те и как той се облича ooooh! но тук е перфектно,повече не може.....аа и с фотошопа добре са го оправили...ако не му бях гледала другите снимки благодарение на Тони Mr. Green Mr. Green тук направо щях да си го харесам,честно си признавам  Thinking Stop странна работа,с този стайлинг мнооого добре

още не са качени скановете на високо качество ,но с големи буквички което е поне се чете,дано следващите дни излязат целите интервюта hahaha има какво да се чете

като се започне от заглавието "Вече имам адекватен  човек до себе си,щастлива съм и влюбена" hahaha hahaha явно ще да е имало и някои неадекватни hahaha hahaha много тънки препратки прави или може би не толкова тънки hahaha hahaha но на мен ми хареса,добро е Peace hahaha

такааа  hahaha
"Щастлива съм както никога досега,Хуан Карлос е любовта на живота ми...."

"към този момент актьорската професия не ме интересува,за мен сега най важното е личния ми живот и това ще продължава да бъде така"

колко удобно hahaha ако всеки се занимаваше само с личния си живот, работещи хора щеше ли да има въобще hahaha света щеше да свърши hahaha разбира се те могат да си го позволят

сега и адекватния:"когато я опознах разбрах че и тя е съсредоточена върху същите неща които и аз стабилност,спокойствие,формирането на семейство"....пенсиииии Whistling Whistlingна 26 как може да мислиш като на 50 Crossing Arms ...

продължава...
"Хуан Карлос прави всичко,за да съм щастлива,подкрепя ме във всичко,гордее се с мен,малко по-ревнив е,но и аз също"

и той "преминавал съм през различни периоди...карал съм го по лежерно ,в дадени моменти човек избира да се забавлява,но идва момент когато си казваш,че е  време е за нещо сериозно"

ии накрая

"едно от нещата ,които са най -важни за мен, е че неговото семейство е много много сплотено,също като моето.Това би било добър пример за да създадеш свое собствено"

ако трябва да се направи кратко резюме.... Thinking както върви Thinking в следващия брой в който химе излезе...се очаква да разказва за сватбата си hahaha hahaha

а като стана въпрос и за неадекватност hahaha как да не се сетиш за леви 29,можело и леви 37 но хайде... hahaha hahaha той е скромен с числата Mr. Green Mr. Green

всъщност съвсем адекватен си изглежда... hahaha но на пръв поглед само може би Mr. Green

# 57
eто че излязоха скановете

господинът желаел да си стане автомобилен пилот,но родителите не му позволили и са го ориентирали към бизнтес средите,освен в строителния бранш имал и няколко общи ресторанта с енрике иглесиас и рафаел надал...бягай при енрикеееее Mr. Green Mr. Green
интервюто е направено непосредствено преди пътуването им до Европа с неговото семейство,където ще останат около месец и половина и ще насладят на финала на шампионска лига в Милано и на турнира от големия шлем Ролан Гарос в Париж както и други евро турнири..ох Гришо  в такъв случей дано този път поне не го изпратят по живо по здраво пак на старта Mr. Green Mr. Green дано устиска по нагоре Praynig Praynig
 така де Париж,Милано...хич няма да и е зле hahaha добре се е ориентирала hahaha

и нататък
Химена и Хуан за първи път се съгласиха да говорят за своята история,началото и тн...история която можело да започне преди четири години,но се получило както при затъмненията hahaha в точно определения момент... hahaha точно затъмнение..правилно са го определили

Химена изглеждаш щастлива?
Хуан е виновен,наричам го с цялото му име само когато ме ядоса Mr. Green минавам през най-хубавия си период

вашата любов се е "готвила на бавен огън"така ли да разбирам?
 Mr. Green Mr. Green
"да,това е нещо което много харесвам у хуан,той ме търсеше много отдавна и постоянно ми пишеше(че не са го усетили и хайме и уилям hahaha hahaha)но аз бях много концентрирана в "работата си" Mr. Green , върху възможностите ,които ми се отваряха или пък друга връзка,обаче той чака ,прояви търпение и постоянство...това ми хареса у него"...я си кажи и накрая склоних hahaha hahaha чакал си човека 4 години и накрая успял,браво hahaha

винаги си била много резервирана и ревностно пазеше личния си живот,защо реши сега да дадеш този репортаж? Mr. Green

защото съм щастлива влюбена,изпълнена с излюзии,чувствам се пълноценна и реших че сега е точното време за това...

какъв е Хуан Карлос?
много е привързан към семейството си и в същото време има страхотни отношения с нашите...това е от огромно значение за мен,много е грижовен,защитава ме от всичко,винаги се старае да съм щастлива и спокойна,подкрепя ме,интересува се от всичко което аз се интересувам

мислиш ли да прекратиш кариерата си?

все още правя някои кампании,но като цяло съм оставила настрана кариерата,това не ме интересува така както е било преди,сега целта ми е да се съсредоточа върху изграждането на личния си живот с Хуан

Хуан,къде се запознахте с Химена?
всички я видяхме когато спечели Мис Вселена,но имах удоволствието да се запозная с нея  на 15 септември 2011 на един концерт в Лас Вегас,тя беше там за да предаде короната на Мис Вселена,имаме някои общи познати и аз знаех че има приятел и не беше разумно да я търся...аа разумно не било hahaha hahaha ако толкова я е харесвал hahaha но може и да го е било страх да не го набият hahaha затова само чрез информатори и лека кореспонденция hahaha hahaha умник

кога започнахте да се срещате отново?

миналото лято,не мога да кажа ,че през тези години сме поддържали постоянна комуникация,но аз знаех от наши общи приятели,че тя не излиза с никой...започнахме да общуваме по редовно и едното доведе до другото...

а първата среща?
август 2015  отидох в Гуадалахара и я поканих на среща,тя дойде със сестра си и с една братовчедка,помислих си че се е уплашила и затова си води охрана... hahaha за щастие нещата потръгнаха,всъщност тогава уж щях да съм там само един ден,четвъртъка ,а останах цялата седмица и така

какво те грабна в химена освен очевидната и физическа красота..

тя е много добър човек,много спокойна, смирена,уважителна,много привързана към семейството си,много неща

# 58
охооо ти да видиш Grinning Grinning еее време им беше за репортажче hahaha и то хубаво репортажче...

и заглавията им адекватни Grinning Grinning
и това  "коооолко съм щастлива" малко е пресилено,защото никога няма да хванеш ЩАСТЛИВА жена Mr. Green Mr. Green да чете статии  за сексуални съвети и помощи или какво ли не Naughty Naughty Mr. Green Mr. Green , пред някои може да минава,но други не пасем трева hahaha това, разбира се ,не е всичко Naughty но един изключително важен елемент Grinning
иначе така както го описва изглежда добър човек Thinking но тя когато излизаше по тия списания макар и като намеци за някои неадекватни Mr. Green далеч по как да кажа одухотворено говореше...тук думите които използва -постоянство,закрила грижливост, привързаност към семейството,спокойствие,стабилност - нещо много айде да не казвам и аз пенсионерската hahaha hahaha но нали Mr. Green Mr. Green

иначе химена ще да я е някакъв страшно неоткриваем и ценен екземпляр...хем толкова хубава ,хем смирена жена hahaha hahaha къде го има това чудо ooooh! ooooh!

и това за четирите години си е излагация,защо го разказват Mr. Green Mr. Green наистина добре че историята не завърши със "....и накрая склоних" hahaha  ти си чакай докато момата ги извърти един двама...че после да ти дойде реда ooooh! какво е това братче 33uu  уилямчо да не е чакал много като е била обвързана hahaha ,хич не я е бавил hahaha но какво е това седнеш и чакаш години като някой лумпен,то пак че само 4 hahaha че това нея я е впечатлило.... Mr. Green ти да видиш ,а аз си мислех че друго намират за мъжествено жените newsm12 чудна работа...ето всеки ден нещо ново научавам Mr. Green но и жената е странна порода...
и сега французи италианци майкаа,тук вече ще се подкопае адекватния мексиканец hahaha но нека се разходи момичето,трябва,една мис вселена срамота да не е посещавала най-големите модни столици Grinning но пък и тя какво е виновна че се родила на....да не казвам къде hahaha далече да речем Grinning

това също е ново

# 59
оо Тонка пак по никое време
,но добре накратко

Цитат
иначе химена ще да я е някакъв страшно неоткриваем и ценен екземпляр...хем толкова хубава ,хем смирена жена hahaha hahaha къде го има това чудо ooooh! ooooh!

четири години по ред на опашка чакаш hahaha hahaha заслужил си е човека
но да от това чакане...доста бисери могат да произлязат hahaha

не е толкова странно обаче,от това което прочетох ще да е спокойно смирено и ерудирано момче,не някой лудак и бунтар или диване Thinking то е и до възпитание, пък я хайме го  е хванел,я уилям...не се знае какво можело да му се случи..и без това не е първа красота Grinning....най добре си е изчакал реда и другите сега с пръст в уста...стой и гледай,полза никаква,от сладурските им муцунки Crossing Arms Crossing Arms

най-добре прави като ги омете всичките...не струват...ето сега кеф ти Париж,кеф ти Милано,само най-доброто
лека!

Общи условия

Активация на акаунт