аз бих ти отговорил на казуса с девствените булки като онзи дето го питали, виждал ли е извънземни..."виждал съм ама няма"

добре де да речем,че се срещат и такива феномени,но когато си на 16-17 години,а тогава за сватба не мислиш,не сме мангали нали

но да завършим темата философски,не е важно кой е първи,а кой последен

ма ти що си все на самоубийствена вълна ,да се притеснявам ли...първо за уилям после ,за себе си

и стига си говорила глупости,някой ша вземе да ти повярва,колко пъти ще ми го повтаряш това,на някой южен плаж надолу по черноморието може да ти се е случило да хващаш само турски станции,но в Бургас няма как

да като цяло бургазлии не сме най-спокойните хора,като ти засягат честта или егото ше е така и си и има много вицове за туй,но какво общо има това с турците,то и мъжете от северозапада не си поплюват,те даже са по-зле,айй нидей

е правилно я е преценил уилям тука,не може да се каже,че химе е от най-умните,но е достатъчно хитра,че да върши чудеса с това ангелско лице

а ето я тука и като лелинка

сега изчезвам че ша почне мача с франция,няма да е за изпускане как ще ни клатят със всичкити си звизди от небосклона