Бурята приключи,започват Междузвездни войни-Уилям Леви,Химена Наварете-тема45

• 48 537
  • 516
  •   1
Отговори
# 75
хайде пак

това е ново,но от стара сватба някаква Grinning пропуснато е много сватби много нещо

химе е супер елегантна и секси, макар и да го показва само по сватби Crossing Arms и този аксесоар до нея...
за евентуално напълняване не мисля че става въпрос,направила е бузки това е хубаво,пък и тя не дефилира за витория сикрет че да бъде само кожа кости,но докато опита всички европейски кухни така е hahaha

иначе вече сме в паааарис,добре го карат hahaha

групата не се дели,като ученическите екскурзии hahaha hahaha ооо мон дьо Mr. Green дори в париж,града на влюбените,дори там
като се има предвид този тъй мъжествен мъж Mr. Green коя ли би искала да остават насаме  Mr. Green ноо химе нали твърди че е много влюбена,не вярвам пък чак толкова,че ако помолят да ги оставят насаме,ще им откажат  Mr. Green млади хора да се разкарват така с надзор на родители Mr. Green тя в крайна сметка не ходи с майка му и с баща му Mr. Green ...не за всичко може да си говорите като майчето подава едно ухо hahaha hahaha

# 76
намерих и нещо друго,понеже си бях забравила парола за форума на мис вселена,не бях влизала в темата на химе,но там момичетата са мексиканки и наистина са и фенки защото и поддържат страницата вече 6-та година

ето няколко изказа по темата...ще се изненадате колко близко са до нас Mr. Green аз си мислех че мексиканските дами наистина намират хуанчо са секссимвол,странно в туитър е обратното
Скрит текст:
I agree my dear, she looks happy with her boyfriend. But in Hello! Magazine interview, her answers to questions were veeeeeeery codependent of her boyfriend. She looks very despetare to find husband and marry him     

Xime even claimed that she no longer interested in acting, "just" spending time with her boyfriend  I don't know, I see her a little obsessed with the idea to marry with Juan Carlos.
She is 28, she was Miss Universe, she is young 
Obviusly, this is just my opinion...

ако има не на ти с инглиша
наистина изглежда щастлива с приятеля си,но в Здравей,в интервюто от списанието,нейните отговори бяха много зависими от тези на половинката и,тя изглежда сякаш отчаяна да намери съпруг и да се омъжи,Химе дори заяви ,че вече не я интересува кариерата и на актриса и се е съсредоточила "само" във връзката си,не знам вижда ми се леко обсебена от мисълта да успее да се омъжи за Хуан Карлос,но тя е на а 28 ,била е мис вселена,млада е

Well, I don't understand this desperation to have husband no matter what, but maybe she wants to have a family, children etc. She's young, beautiful and has time for this, but it's her life, so if she feels that is the moment, well, let it be ;,) But I'm not happy to hear that she dumped her successful career and decided to be just a millionaire's girlfiend.. [-X 8-| Very disappointing [-X I didn't expect such attitude from Xime Neutral Face

добре но не разбирам тази прибързаност да имаш съпруг независимо какво,може би вече и се иска да има семейство деца..наистина е млада и има време затова,но си е нейна работа ако тя усеща че момента е дошъл...нека бъде така...само е много лошо да чуя че си е зарязала проспериращата кариера за да бъде просто гадже на милионер...много разочароващо,не очаквах такова поведение от химе

I agree with you my friend! I feel that Since she was with William Levy and he never came to her defense (press scandal), she was very hurt by the situation. On the other hand, for her it hasn't been easy to find a man who has a lot of money $$$$$$ who gives her a standard of living to which she is accustomed and a man that wants to marry her. Here in Mexico for Misses is very difficult to get to married for a millionaire, most remain only as "unofficial wifes " none marriege on papers,much less are those who agree to marriage, thats why Juan Carlos is so special to her because he wants to get married with her,but sorry my husband is more handsome,So I see her so desperate, something like, "I found someone special, I marry now or never"...

така е,аз мисля,че всичко започна от уилям леви(ми как без нашия приятел hahaha hahaha) никога не я защити около медийните скандали, тя беше много наранена в тази ситуация...от друга страна за химе не е лесно да намери мъж с толкова много пари че да поддържа високия и стандарт на живот и едновременно да е мъж ,който е съгласен да се жени,тук в мексико за миските е много трудно да се омъжат за милионер,повечето се съгласяват само на връзки но без брак по документи.ето затова хуан е толкова специален за нея,защото има желание да се оженят,въпреки това извинявам се но моят съпруг е по-красив hahaha ..сега мисли нещо такова,сега съм намерила специален човек,омъжвам се сега или никога

значи все пак на една планета сме и с мексиканците Thinking знаех си че тези в туитър са хейтърите на уилям и ели Grinning

и още малко от париж с любов Grinning
химе и другата две момичета тоест снахи могат да минат за европейки,но индианската тайфа с тях ги издава hahaha hahaha ..и не минава номера hahaha

и нещо което излиза сега но е стара фотосесия...някаква народна марка си е това...а като се сетя че едно време правеше компании зо лореал ooooh! и модел като моделите...не
...все се надявам,сега като е в париж да прихване професионални контакти Thinking там е извора....но ако продължава да дреме до индианците милионери...

# 77
химе нещо не ще да се снима в париж или поне не публикува и в мадрид така и милано...само снапчета Thinking пази красивото си лице за други хора Crossing Arms hahaha

сигурно е отишла да се моли...да се омъжва hahaha hahaha така както върви

и какво съвпадение...новата фотосесия на химе ееееее булченска hahaha :hah Grinning :Daha: да се плаши човек

последните седмици само булки,че и аз ходих на сватба Mr. Green пренаситих се...но химе винаги e cool

явно намеква за плажна сватба hahaha хуанчо могат да го облекат като морски капитан  с автентична униформа hahaha ии мексиканска сватба на десетилетието гаранция hahaha hahaha

нищо добро не идва от жена която толкова държи да те окове Mr. Green обаче тук е много измамно hahaha като е прекалено привлекателна

защо са тия чудесии..ако не може да намери милионер,толкова голям проблем ли ще е да е някой с леко по скромни доходи hahaha hahaha ако гледаме как се е вклинила в семейното гнездо като почнеш от свекърите минеш през  братовчедите и стигнеш до бабите hahaha и то още от първия месец,а  още даже не са сгодени официално...определено си го е поставила за цел hahaha hahaha

още повече че тя говореше в репортажа сякаш утре ще се омъжва,а дори не са и предложили още hahaha на това се казва самочувствие hahaha hahaha даже си казва,че си е оставила кариерата за да си изградят връзката..постила си отвсякъде hahaha hahaha то е очевадно

нещо от фейс страницата на дон пабло hahaha много напомня hahaha hahaha само годините са 3 hahaha пу...и тука имало такива калъфи значи,а не бива

Скрит текст:

# 78
Цитат
защо са тия чудесии..ако не може да намери милионер,толкова голям проблем ли ще е да е някой с леко по скромни доходи hahaha hahaha

Тони не викай дявола hahaha hahaha Naughty да пази Господ да намери нещо по-надолу  от милионер Naughty Naughty ще трябва да работи тогава hahaha пак опази Боже hahaha не е лесно всеки ден да сменяш шанел гучи прада луис витон гивенчи и тн...няма много варианти или се събираш и работиш  Mr. Green  или си хващаш чичко/батко паричко

не е лесен живота на жената, хората са го казали - мисли като мъж,действай като дама,изглеждай като момиченце и работи като кон hahaha hahaha тежък е кръста hahaha

разбрах какво рекламира химе сега,колумбийска марка която откриват сега и в мексико,за страната нов бранд, но и това и бенито сантос,са много под нейното ниво, но ако разшири хоризонта може да изпусне питомното hahaha hahaha
обаче това не са неща от които може да се издържа с висок стандарт Thinking или поне не и ако толкова рядко поема ангажименти

сетих се скоро трябва да излезе филма на химе от миналлата година,тя сигурно ще замъкне хуанчо hahaha не дай си Боже да я доближат господата,колеги,че и те симпатяги Mr. Green е поне в сравнение със...... Mr. Green

ии някъде из испанските лозя пак,много бързо го направиха този евро тур,да бяха се отбили и насам и у нас има много места които си струват посещението или ако не тук поне гърция,любима дестинация на много американци Grinning

тези ако имат и винарни изби,си е голямо предмиство,нали на романтични вечери се  пие вино...е ако субектът срещу теб не е от най-романтичните и красиви гледки,ще може да наваксваш с повече вино без да пестиш hahaha hahaha hahaha и няма да има значение кой е срещу теб ,хубавото вино почти всичко компенсира Grinning ето още един позитив

най-добре си се разхождат

# 79
хуанчо само лозя няма май hahaha май сега започват този бизнес,поне според химе

щом все още е план на миаморето....смислено е...ако не потръгнат продажбите,поне ще си го изпият hahaha hahaha

Ximena Navarrete ‏@ximenaNR Jun 4

Increíble día conociendo los viñedos de #JoseMoro 🍇🍷🇪🇸 @jc_valladares excelente plan mi amor !… https://www.instagram.com/p/BGOpwWFiQZn/

еей няма такъв кеф,турове из европа..бъчви с вино Mr. Green Mr. Green химе наистина бива награждавана за режима на изчакване онези две години че и повече hahaha

Цитат
много бързо го направиха този евро тур,да бяха се отбили и насам и у нас има много места които си струват посещението

ние сме си хубава дестинация имаме хубава природа и всичко,по-добре сме от мадрид поне със сигурност,там само музеи и катедрали Stop  Sleeping Mr. Green Naughty  но химе определено не трябва да идва тук,че и с хуанчо Naughty Naughty при цялото ми уважение..може да е една от най-красивите латиноамериканки раждали се някога,понеже сред тях рядко се срещат натурални красоти...обаче тук,конкуренцията е от друг калибър и не е никак малко като количество hahaha ,да не изпусне хуанчо hahaha защото и той ценител...ние сме дестинация за уилям...но и той къде се е запрял hahaha hahaha
а като стана въпрос за уилямката,тоя пич вкъщи ли са го запрели,гледам отвреме на време по някоя снимчица излиза от бейзоболните мачове на сина му...извън това нищо...не снима нищо,но пред много имаше по нощните заведения...напоследък нищооо или с кака Thinking да не са успели да го вкарат в правия път hahaha hahaha не излиза от вкъщи  Mr. Green в сравнение с хоризонтите пред химе...неговия залез е тотален Thinking

ето едно фото,да не го забравяме

доколкото разбрах и на евро 2016 ще бъдем Grinning Grinning ,във франция пак,поне  намачовете на испания със сигурност..майтап няма...за мачовете от евро 2016 и аз бих почнал на ми амор да му шептя ooooh!,кво е това чудо,няма такава шестица от тотото  и сигурно от вип балконите Crossing Arms Crossing Arms че те арабските принцеси не ги разхождат така hahaha hahaha ...колко мача е изгледала тя през живота си,че ще стои на вип балконите ....пууу
 Crossing Arms какво да се прави,който както се уреди

и да приключим с  хуановица Grinning

# 80
Цитат
химе определено не трябва да идва тук,че и с хуанчо

е от тази гледна точка си прав,химе сред латино дамите с големите багажници и балкони се отличава драстично и като цяло няма конуренция от към натуралитет съвсем,има си европейско излъчване,не мисля,че е свикнала с много женска конкуренция...особено пък на онази мис вселена през 2010...тя си беше като полъх в лятна нощ hahaha hahaha иначе си беше страшно Mr. Green но в този ред на мисли,тук не е леко,но хуанито ако толкова я обича няма да тръгне така бързо да къса синджира hahaha hahaha няма страшно,нека дойдат

но аз друго имах предвид,мъчно ми е че нашата държава като цяло не е обект на голям туристически интерес,а не отстъпваме с много Sad Sad жените и мъжете не ги слагам към забележителностите hahaha

някой не си пада по музеите май hahaha Grinning но за други пък са голям интерес,не бива така Mr. Green

оо да и на евро ще ходим,най малкото е това,нека,иначе защо жена като нея,ще си губи най-хубавите години с подобен субект..трябва да има основание и за момента то е бетон,кой не иска такива околосветски пътешествия  да прави,така да бъде глезен hahaha

но пък се сетих за героинята на химе в бурята...горкото момиче влюбило се в беден рибар и едва ли не беше съгласна в колиба да живее,само и само с него да е  Joy Joy голям майтап,не че и уилям не се разминаваше с неговия образ драстично..някъде в сферата на фантастичното двамата се срещнаха,но такааа напълно противоположно стана вече Mr. Green иначе актьори за чудо и приказ Joy

Тонка само не обръщай резбата за едно европейско hahaha hahaha не си заслужава чак толкова

# 81
от бекстейджа на списание HOLA

тя излъчва доста сексапил,но отсреща няма кой да го усвои като че ли hahaha hahaha само това иначе си изглеждат читава двойка Simple Smile

от време оно hahaha hahaha Wink
един друг бекстейдж,тук всичко се  усвоява и се предава,после пак се усвоява... hahaha
Скрит текст:

Цитат
някой не си пада по музеите май
моето отношение към музеите е по-скоро травма, ти пробвай да обиколиш един с тежък махморлук и на теб ще ти стане травма Naughty

Цитат
оо да и на евро ще ходим,най малкото е това

да я води и на луната ако ще,но за какво са направили бали, малдивите ,пукет ,бора бора ,мадагаскар ... Mr. Green Mr. Green защо на европейско, тя със сигурност не може да изброи и имената на трима които ще ритат на турнира

ако всеки ей такъв вип си води протежето,ето как съмнително бързо местата се изчерпват Mr. Green Mr. Green още преди да са били в продажба....хубавите места тоест...на мач трябва да ходи само този който се интересува

нека я води на малдивите,там има предостатъчно места за всички паралии

# 82
сравнението с уилям не е коректно,неговата професия е „красив и секси” тук човека не е виновен ,той толкова си може ..да усвоява и предава,да го кажа и аз така,иначе химия си се нарича Grinning

химе е виновната държи да има корици със всичките си мъже,да виждат всички градацията или деградацията (зависи от гледната точка) hahaha градация е от една страна поне този не го представя като колега hahaha но от друга.... Mr. Green

Аз даже си мисля,че той нямайки минало свързано с модата,позира доста добре,справя се добре,но това му е фейса няма какво повече,аз като цяло мислех че тази корица ще е доста зле,но той се е постарал да стои добре,интервютата  бяха пародията

И в   в броя на „Здравей” не намери място нито един от  тези фотоси с палавото изражение на химе,явно и редакторите са решили,че нещо липсва в цялостната картинка Grinning Grinning и са оставили само тези с изражението на бъдеща примерна съпруга Crazy

ново,още от мадрид,е са откривали еврото..все още loveuuu Grinning тази химе,коята е толкова резервирана и дискретна спрямо личния си живот,май тази резервираност се мени мъж за мъж hahaha
да не повярваш какво преобразяване в начина на мислене Mr. Green помен от дискретност няма hahaha

# 83
аа химе е изключително дискретна мацка Stop Grinning поне не е започнала да показва хард сцени
 Mr. Green всъщност аз бих искал да видя нещо ако ще има соло..със калъфа и аз не искам,дано не се разпусне до там чак

това не е кой знае какво,например тук в тоалетните по нощнтите клубове постоянно гледаш хлапета окупирали огледалата за да си правят селфита докато се целуват,значи е модерно и на запад,няма лошо

а и химе иска да бие рекорда за най-показно влюбена дама и в това няма лошо

тъкмо разгледах,мисля си на какво романтично място е заведена химе,все пак  такива живописни местенца предразполагат някои екстри

и в слеващия момент ми излиза това bishop дал Бог добро...то какво ли и друго да очакваш
Ximena Navarrete ‏@ximenaNR 36m36 minutes ago

Con mis suegros que son lo máximo ! @jc_valladares #Spain🇪🇸 #PicosDeEuropa https://www.instagram.com/p/BGpt66ziQaj/

"със свекърите ми,които са най-добрите"
не съм особено започнат със роднинските връзки,но не трябва ли да е омъжена жената за да има свекъри hahaha hahaha целеустремени сме и със самочувствие,само така ,напред и нагоре hahaha

# 84
Цитат
не трябва ли да е омъжена жената за да има свекъри
аа това е някаква незначителна подробност hahaha важно е желанието да има hahaha че някои имат без да ги искат особено силно Mr. Green Mr. Green

а и често се случва когато много много силно желаеш нещо,започваш да говориш така сякаш вече е станало Grinning
когато дойде заветния ден химе ще се размаже от кеф,за всяка жена е много специален ден,но на химе това когато го постигне ще и е връх над върховете... Grinning

изглежда сякаш има ултра мерак снаха да става в това семейство,пък съпругът какъвто дойде hahaha
и как няма да си боготвори свекърите...и тя знае от къде идва парата..такива околосветски пътешествия,кога...заведоха я в европа станаха свекъри,ако я заведат и на екзотична почивка в Бали,сигурно ще станат мама и татко hahaha hahaha те малко все едно сестричка са намерили за синчето си,не жена hahaha hahaha

самоуверена е,дано наистина си постигне така исканата сватба,явно че получава някакви сигнали за да говори така,но нито годеж нито сватбени дати няма,дано не се провали, че ще е голям резил,след толкова постилане hahaha hahaha

тук мама ли снима hahaha родителския контрол е задължителен,да не се загубят децата из тази гориста местност като хензел и гретел hahaha но поне има кой да им прави снимки hahaha

сетих се и за епизод 60 на бурята  и ме напуши един смях rotfImbo ...

извън майтапа,много хубаво местенце,само не разбрах къде точно Thinking ето че не всичко е музеи hahaha

уилям излязал от хралупата най-накрая hahaha
с тайсън Wink по братски Grinning

да има ималко хубави гледки...че със хуанчо само е мъкааа,колко време вече... Mr. Greenдано се показва повече уилям,че на никъде не отиваме,хайде ,така няма да издържим още дълго,разбуждайте се от зимен сън Mr. Green вече е лято hahaha

# 85
ee какво е това нещо,на нищо не прилича Mr. Green,човек и на почивка да не отиде,как мааалко срам не ви хваща,да побутвате темата от време на време  и аз така ако си отида на  Mr. Green  ...да не казвам къде и съвсем  Mr. Green  ,малко усилия пък, колко време тук се поддържахме Mr. Green Mr. Green   

хайди пак малко море от любов... loveuuu

то не  е париж мадрид милано женева лондон...марбея...химе сияе

"дай боже сватба"  Laughing

пък уилям на другия полюс,този пич съвсем изчезна,на него не му отива да е толкова слаб,не ми се вярва да спазва диети  мъж кубинец  нещо голямо ще да го мъчи,един мъж не губи туко така килограми,може пак да има някоя хубавица при която кака не го пуска   hahaha не е лесно

но и той няма от какво да се оплаква чудо и приказ има у тях

# 86
Здравейте симпатяги, Peace

и аз рядко се включвам, да не кажа а ма мнооого рядко, но нали сезона е такъв, а и в темата ни няма изненади или сензациони събития..... hahaha
добре, че качвате снимки, за което съм ви благодарна и определено ми липсвате...но живот, какво да се прави... Mr. Green

но последния коментар на Тони за вида на Уилям, ме провокира и аз да изкажа мнение...сетих се за едно изказване на приятел на Уилям в началото, че не го е виждал толкова влюбен преди да срещне Химена....ако допуснем, че наистина е бил толкова влюбен, нищо чудно да го преживява още...
а и факт е че с годините кака върви надолу, колкото и да се старае да е секси, а Химе с това сияйно излъчване, няма стигане....и като гледа какво е изпуснал, заради това което седи на седалката до него, направо си е за стопяване hahaha....не знам, започвам да го съжалявам....няма я искрата в очите му, а и няма за какво да я има Mr. Green...така да си обърка живота....сърдечната тръпка, ако е много силна, трудно се замества...може би след време.... Peace

но стига съм разсъждавала,  hahaha как сте вие, как прекарвате слънчевите, горещи дни...ще почивате ли

# 87
аа Тони по-малко нерви,ти пак си почивал,а аз нищо не разбрах от този месец Mr. Green Mr. Green
когато каквото можем,важното е да не се зарязваме изцяло Grinning

Жули хубаво че и ти не ни забравяш,нищо че е рядко,важното е да не е изобщо Grinning

ако зависи от мен още от утре потъвам сред гръцките острови,но не става така Mr. Green Mr. Green август месец ще почиваме,живот и здраве,че  в тези горещини ако не капитулирам някой ден,добре ще е Mr. Green

ооо уилям,това е малко страшничко,че как отслабна така този човек,малко изглежда като болен,анормално е това за неговата структура Thinking

кака може да го тормози,защото тя пък изглежда много щастлива hahaha..а и все пак мъжа ти е като хамстера ти,ако се грижиш добре за него и му осигуряваш условия да бъде щастлив...той ще стане пухкаав сладък с голееми бузки hahaha hahaha
но ако не се грижиш за него както трябва и не му осигуряваш щастлива среда,заприличва на обикновена мишка Mr. Green

и химе с нейното море,всъщност не море,океан от любов сигурно и те влияят и тя прошка не знае,но има си право Mr. Green ще е голяма пародия..тя за едната бройка го отсвири и вече година в друга  връзка,а той още да го преживява hahaha hahaha

чудя се как няма добри хора покрай тази химена да и нашепнат,че се излага,публиката се запозна с нея като мис вселена и накрая я научи като жулиета на ромео от мексиканската версия Mr. Green Mr. Green сериозно ли е това Grinning

като толкова и липсва публиката да я гледа с мъж,да се снима в теленовели,но личния живот ,не трябва така да го излага
 и нали бяхме много привързани към мама и тате,тя какво направи,забрави за мексико,за родата,само при новото семейство Grinning
сега последно май са в марбея,голям тур,само не я  води принца на Балканите,жалко тази част на Европа е по-горещата hahaha hahaha

# 88
Еми, и на мен ми иде малко множко тази показност на Химе, добре че е красива, за разлика от придружаващия антураж. Mr. Green...
това стоене все в къщи, явно е било доста потискащо, защото сега е малко като отвързана hahaha...но тя е още много млада, нека си поживее, че толкова време агония не и се отразяваше добре...но нали съм малко по конспирацйте, мисля че това и поведение има скрит подтекст / да натрие носа на някого/....дори това, че е все със семейството му, също е съзнателно /вижте как ме приема семейството на любимия ми човек/....доколкото си спомням, семейството на Уилям не я приемаха, а и повечето от обкръжението му Mr. Green....ето сега им показва как би трябвало да бъде...само си разсъждавам hahaha

# 89
Цитат
аа Тони по-малко нерви,ти пак си почивал,а аз нищо не разбрах от този месец Mr. Green Mr. Green
не съм нервен,но трябва всички да се постегнем групово,ако искаме да вървим на някъде,иначе няма смисъл

Цитат
как сте вие, как прекарвате слънчевите, горещи дни...ще почивате ли
ние вече направихме една почивка,пред няколко дни от сардиня се върнахме,но малко по натататък пак сигурно ще мръднем нанякъде,нашето черноморие на нас не ни е голяма тръпка,тъй като постоянно сме си тук,но пак е приятно...не е като на софийското поле hahaha

Емс,ти ме съсипа с тези хамстери Mr. Green Mr. Green кой би направил подобно сравнение  hahaha хубаво че съм в добро настроение,иначе щяхме сериозно да си поговорим  hahaha hahaha

уилям не зная колко още преживява чувства,но има и друго,той едва ли е преживял колко бързо го замени,например при нас в повечето случеи не е такъв проблем да ни зарежат,но да знаеш че те преживяват година,две.. Mr. Green и после всеки си намира човека нали...така няма проблем
но толкова на бързо да ти намерят заместник..обидно е Mr. Green Mr. Green най малкото...и егото е наранено,а това не се забравя дълго време и мъчи Mr. Green Mr. Green и това води до емоционални сривове..дано при уилямката е само теглото..да не развие и някаква алкохолна депресия,че веднъж ако задълбаеш в депресии...пък има на две хубави дечица тепърва да дава пример,дано не  стига до там..
но и химе не е жена която лесно ще се забрави,винаги съм си мислел,че прекалено красивите жени ги изпраща ,онзи долу Mr. Green Mr. Green дарява ги с ангелски лица...ноо отвърте Rage изпраща ги с мисия..да съсипват мъжете,само вижте химе ,какво чисто като сълза ангелско лице,невинно малко момиченце...това не е реално Naughty Naughty беля си е отвсякъде Grinning

Общи условия

Активация на акаунт