Форумни "образи"

• 230 267
  • 3 224
  •   1
Отговори
# 1 215
След като обсъдихте колите, се сетих, че има и няколко типа съфорумки според вида на жилищата им. За по-ясно ще ги кръстя Пиф, Паф и Пуф.
- Братчета прасенца, изтеглих кредит и искам да ви питам каква къщичка да си купя - от слама или от пръчки?
- Оооо, какво глупаво прасенце! Не знаеш ли, че тези къщички скоро ще рухнат, защото са изгнили и канапите им са пред разпадане и всички вие ще останете на улицата! Всяко прасенце-специалист може да потвърди, че най-качествените къщички са тези от камък! Затова изтегли още един кредит и си купи каменна къщичка!
- Ако аз съм глупаво, то ти си невежо прасенце! И сламените къщички, и тези от пръчки ще изтраят по още 100 години. А ти, с твоята каменна къщичка, с какво точно ми се хвалиш? С маломерните стаички ли, с конденза по стените ли или с това, че кредитът ти ще надживее и теб и твоята каменна къщичка, която между впрочем може да ти служи за саркофаг.
- Хаха, гроздето е кисело! Верно, стаичките може да са ми малки и да има малко влага, ама по-добре ли е в твоят ветрилник, в който хем зъзнеш, хем чуваш квиченето на останалите прасенца? Ми техническият паспорт на твойта къщичка где е? Освен това земята под твоята къщичка не е твоя, а е на Вълка и ако реши, може в миг да ти я издуха, мдааам! А земята под каменната къщичка си е моя завинаги, имам документ за това!
- Братчета прасенца, не се карайте - не е толкова важно дали къщичката е от слама или от камък, важното е да се намира в центъра на гората. Много по-добре е сламена къщичка в центъра, отколкото каменна в покрайнините, където има и вълци, и други опасности.
- Хм, свине, мерят си кочините от нерендосани дъски! А ние тук живеем охолно, тук всички къщички са и качествени, и светли, и топли. Но прасенца като тези не живеят в такива къщички.

# 1 216
Тема-мечта  Heart Eyes

Касита защо я няма?

На мен ми липсваше Косебосе докато захранвах бебето.

# 1 217
  • Куциндрел
Хайде пак за Касита. Joy Joy Joy

# 1 218
Хъш, честит ти кукундрел  bouquet Нарочно ли без "у"  newsm78

Янечек, не знам с какво си изкарваш хляба, ама можеш да се замислиш да напишеш книжка с приказки, поне съфорумките ще си купят  Joy

# 1 219
  • Куциндрел
Аууу, Хъшеее, браво. Hug
Ще мисля и аз за някой Кукундрел към името ми. Може Цуцундрел. Naughty

# 1 220
Аз с моите гащи както може да предположите, ника си го взех от тук  Simple Smile
www.chantelle.com
После за удобство си го побългарих, а накрая и съкратих.  Wink
Т.е още при регистрацията ти ли е имало препратка към гащи  Laughing?

Никът беше на латиница - Shantal (shantal4e), което мен лично ме навежда на мисълта, че в началото на форумната си кариера си е купувала бельо (ако е свързано наистина с бельо името) от места, където продават стоки с "престижните" китайски брандове Adibas, Abibas, Abidas, a очевидно и Shantal вместо Chantelle.

# 1 221
  • Once there was a Hushpuppy...
Рали, оправих го Hug блея нещооо Rolling Eyes и изпускам букви

Цецундрел hahaha hahaha hahaha

# 1 222
  • София
Касита си писа, че иска да забременява с трето дете. Понякога се иска спокойствие за тия работи. Стискам й палци.
На Шанти никът й почваше със знак за долар, вместо S.

# 1 223
Доде не се появи някоя, дето да подкара трактор не ми се хвалете.  Laughing

Ей ме на! Имаме трактор-косачка и трактор-снегохвъргач.  Joy Карала съм косачката. Голямо удоволствие е, да знаете!

# 1 224
  • постоянно
Доде не се появи някоя, дето да подкара трактор не ми се хвалете.  Laughing

Ей ме на! Имаме трактор-косачка и трактор-снегохвъргач.  Joy Карала съм косачката. Голямо удоволствие е, да знаете!

Joni,
колко голям го искаш трактора ? Hug

преди

сега :

Peace

# 1 225
  • София
Хер, ако кажеш, че си ти на първата снимка, признавам те!  Joy

# 1 226
Бегайте бе. Отказвам се.  Joy

# 1 227
  • постоянно
Хер, ако кажеш, че си ти на първата снимка, признавам те!  Joy

1998-1999  - Church Fenton -Yorkshire- UK на лятна бригада
Самата аз със една приятелка и състудентка  - тя " виси " от кабината , аз карам Joy

# 1 228
  • постоянно
Бегайте бе. Отказвам се.  Joy

Вторият не го карам аз , но работя към този бизнес и ги виждам всеки ден . Синковец реши да се снима до един , но не пожела майка му да го повози ..... чудя се защо ли ?  Blush newsm78

# 1 229
Ние като деца с брадтовчедчетата ми, бяхме впрегнали магарето веднъж, докато дядката си подремва на обяд. Остави, че го впрегнахме, тръгнахме с каруцата, а то не щя да спре. Хем цяло село ни видя какви ги вършим, хем после бяхме ошамарени и наказани. И съответно баба ми после се обадила по телефона в града на родителите, а те "не, нашите деца са неспособни на такава пакост". Но трактор не ми е идвало на акъла да подкарам. Не, че не мога. Ще се науча, но не сме имали.  Joy Joy
От няколко дни се каня да пусна тема за забавни случки от детството, но нямам нужното време. Бебето ми сега се е научило да пищи и да крещи, после следва яко смях и не мога да си чуя собствените мисли.  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт