Януарска мама

• 44 337
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Зузка, все едно аз съм писала и за двете неща. И за кърменето и за пъпчиците. Аз мажа личицето с биодерма лосион, за да не се изсушава. А за кърменето мислех, че нямам и за малко вчера да дам добавка. Но се стърпях. Иначе пълни поне пет, шест памперса на ден. Значи има за ядене Simple Smile

# 526
Аз минавам само за малко че нямам време после ще ви чета.От няколко дни сме много ревящи.. Нашата педиатърка каза, че нямало такова нещо като бебешко акне..можело да е от нещо което аз съм яла, а можело и друго да е,видя го и ни изписа мехлем за 2 дни пъпките завехнаха, но днеска пак има.Пак ще мажа и ще видим в петък какво ще каже.

# 527
Зузка, Деси добре дошли. Да са ви живи и здравички бебоченцата и много радост да ви носят.

Жаба-жабурана, вие защо сте на Фризивом? От педиатър ли е предписан? Как сте с пълненето на памперса?
Аз давам 50/50 Фризолак и Фризовом за да оправим някакси запека. Ползвам Авент шишете с една дупка и пропускат прекрасно в тази комбинация. Наяжда се в повечето случай за 10-11 мин , а ако дреме на шишето и малко по-дълго.

# 528
bubeto81  и аз все се притеснявам стига ли кърмата въпреки че се кърмим вече втори месец успешно, предния беше наддала с близо 1000 грама сега ще видим на този преглед какво ще покаже кантара. КАто видя пълните памперси се успокоявам, и нашите са по 5 - 6 на ден. А нали вече трябвало да се разрежда акането, обаче при няс няма такова нещо, всеки път е оакан памперса, а много и се зачервява дупето и аз ги сменям като луда, преди ядене, след ядене.... лудница е, а тя нон стоп си пуска по малко  newsm78.

Kattrin.I как така няма такова нещо, то си е доказано, чесе изчистват от нашите хормони мисля,а нашата педиатърка каза само с преварена вода да ги чистя, пък и не бих и мазала личицето с каквото и да било в такава ранна възраст, чакам да се махнат пъпките, дано да е по-скоро.

# 529
  • Пловдив
Първо да се изкажа за слъзните канали зависи от какво е запушен имах случай с голямата на 6 години и се запуши следсвие конюктивит и с излекуването отмина сега малкикия едното оче още с раждането си беше така и до сега си е запушено понякога набира повече друг път са само сълзи разлика в отварянето не забелязвам.
Относно кърменето и нашия така дърпа настрани и пакк си ме болят гърдите относно качването за 47 дни е качил 2.2кг не пълни много често памперсите от 2 дни ям сушени сливи и се отчита по един път на ден иначе на 3-5 дни. Може за това да качва доволно.
Не помня кой качи за имунизациите шуслеровите соли може ли да ми ги изпрати на лични че не ми даде да ги сваля, аз пия комбнацията за кърма 2,4 и 8.

# 530
Ани,в началото бяхме на Хип,но се запече. Спрях капките,да не би да е от тях,но не. И тогава смених млякото. Педи каза като се регулира коремчето да почна да го смесвам с Фризолак. На третото ядене с Фризовом почна да си ака редовно. В крайна сметка взех биберон с три дупки,ок е,нахрани се както трябва.

# 531
Зузи ние сме родени на 4 януари и ние имахме същият проблем със сукането 5 мин всичко е наред,а от там нататък почва едно бутане, ритане,нервене... местя я малко посучи и пак почва...та аз си реших проблема със силиконовите зърна..вече си хапва доволна и спокойна до последно..

За секрета от окото да се включа и аз, докато беше на 20дена имаше секрет на едното оче промивах я с лайка и личната каза фезиологичен разтвор да капя. Доста бързо се оправи.

# 532
Ние вече си харесваме шезлонга, но повече харесваме дългите разходки навън. Спи през цялото време, душичка. Вече е на 2 месеца без 3 дни и е 56см.,но не знам колко е наддал, но със сигурност е 5 кила. Вечер трудно заспива, мъчим се от 22:00 и чак към 1:00 успява да се успокои.  Лошото е, че през цялото време ми е в ръцете и на гърда. За ваксините да ви попитам вие биете ли си ги на всеки 10 години,нали са задължителни? Аз лично последната си спомням в първи клас. Така,че ние също сме застрашени.  Тези ваксини за бебетата не важат за цял живот. Четох,че имаш имунитет някъде до 16-18 годишен.
аз си ги слагам ваксините, да.
Браво Пиндил, трябва да вземем пример от теб.

# 533
  • София
Момичета, имам такъв въпрос. Някое от вашите бебета спи ли по корем? Питам защото моята хубавица така се успокоява най-добре, когато има силни колики. Слагам я върху една малка и мека възглавничка, като това се оказва единственото, което я укротява и дори може да спи няколко часа така. Всичко се случва най-често през ноща и в  тези случаи тя е на спалнята, при нас. Успокоително ми е, че може да си вдига сама главичката.
Извинете ме, ако вече сте коментирали по-нагоре, но ми е спешно, а съм чувала разни страхотии, които дори не искам да коментирам!

# 534
  • София
Нашите колики са от време на време, но когато се появят Сами спи добре само обърнат по корем - я върху моя корем, я върху ръката ми, или на леглото и с глава на една страна, но и той не ми повръща.
Ние започнахме да се дохранваме когато не заспи на гърдата ми, но той не е никак лаком, едвам набутвам 30 мл и все  така си качва по малко за сега.
Аз съм до Западен парк, но и към центъра ще можем да ходим в някакъв момент Simple Smile
За въртенето на гърда - най- вероятна има някакъв проблем - малко мляко, много мляко, неудобна поза...

# 535
Да причените могат да бъдат няколко при нас това се указа. Важното е да не се шашкат, а просто пробвайте различни начини, за да разберете какъв е проблема.

# 536
Най-накрая заспа!  ooooh!
Коликите много рядко ги усещам да ги има. Давам и инфакол и биогая и колийф. Нямаме запек, напротив, редовно и много пълним памперсите. Имаме си само повръщане, присвито оченце и вече мнооого грозно акне. Много се е нашарила.

# 537
  • София
Момичета, имам такъв въпрос. Някое от вашите бебета спи ли по корем?
Филип единствено така може да спи дълбоко. Позволявам си го обаче само, когато съм до него през деня и когато е върху мен.
Свърши ми Колийфа...чудя се дали да не пробвам Лефакс...

# 538
Момичета, имам такъв въпрос. Някое от вашите бебета спи ли по корем?
Филип единствено така може да спи дълбоко. Позволявам си го обаче само, когато съм до него през деня и когато е върху мен.
Свърши ми Колийфа...чудя се дали да не пробвам Лефакс...
Пробвай!   Grinning

# 539
  • София
Ето тази нощ пак спа през цялото време. По корем,  до мен. Спокойна е. Иначе се храни поне един път, дори два пъти. А в тази поза не се пробужда. Това нормално ли е??
Иначе за коликите, освен лефакс, включих и ензим ( на био амика ) за разграждане на лактазата. Мисля, че по-добре се чувства, поне за сега.

Общи условия

Активация на акаунт