Януарска мама

• 44 315
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
Gigi-ligi,наблюдавай пъпчиците задължително. И при нас  имаше 2-3,не ги взех насериозно и мажех с крем Здраве,почнаха да се увеличават пръсках Джинджира,вчера доста се зачервиха и го водих при педи.

# 631
Карина, хич не им се вързвай на лекарите с тия мерки. На мен ми казаха 10 дни преди да се роди детето, че е близо 3200 кг., вървял две седмици напред и не знам какво. Роди се 2500, дребен. Сега е дебеланко, но въпросът е в това, че техниката никак не е сигурна, поне що се отнася до тегло, ръст и други параметри

# 632
Карина, и аз съм споделяла тук как единия лекар ми казваше, че бебето върви с две седмици напред и ще се роди над 4 кг., другия ми казваше, че е нормално за седмиците си. В една и съща седмица единия го видя около кило, а другия около кило и половина. Фрапираща разлика за втори триместър. Всеки мери, както си иска и според апаратурата, която има. А на моя приятелка и бяха вгорчили бременноста с това, че главата е прекалено голяма и нещо няма да е наред, пък към днешна  дата си има напълно здрава и мноооого хубава ученичка. Така, че не се панирай, всичко е наред. Бъди спокойна! За твое успокоение отиди на още един лекар да те види. Но пък най-много да чуеш още нещо по-различно и все пак пробвай, за да се чувстваш ти добре. Горе главата, не ти остава много до финала!  Hug

# 633
  • София
Момичета, то ние колики имаме едва от няколко дни, но горе-долу колко продължават? Вчера бяха по-кратки, но пак имахме, а така вика миличкият, че направо е ужасно  Cry
Зараде тях постоянно е на гърда и доста преспива така, та и не знам колко яде в крайна сметка.
Майка ми няма много спомени ние как сме били, но според нея бързо минавали, дали е така?

# 634
Момичета, то ние колики имаме едва от няколко дни, но горе-долу колко продължават? Вчера бяха по-кратки, но пак имахме, а така вика миличкият, че направо е ужасно  Cry
Зараде тях постоянно е на гърда и доста преспива така, та и не знам колко яде в крайна сметка.
Майка ми няма много спомени ние как сме били, но според нея бързо минавали, дали е така?
Казват правилото за 3 часа, 3 седмици и 3 месеца. Т. е. До към 3 месец. Първият ми син се скъса да реве до 4 месец

# 635
  • София
Оуу, два месеца, ако е така не ми се мисли  Cry
Дали да пробваме чай от копър или хомеопатия, капки с лактаза? Сега сме само на такива със семитикон.

# 636
Аз пък имам чувството, че от коликите нощем не иска да суче. През деня да, но нощното хранене е едно мъчение, направо се бие се мен и не ще  Sad тази сутрин спа 3 часа върху мен. От вчера й давам и колийф, и снощи или съм била много кютясала, че не съм я чула да скимти, или капките имат някакъв ефект. По-скоро първото Laughing

Имаме си акне, но те тия колики са си направо като пубертет, мъка  Whistling

Слинга мисля ще ми е удобен, но като я боли коремчето иска да е само кацнала на рамото ми.

# 637
Да, наистина са много смешни като вирят главите. Нашият дребосък се напъва и с краката, още малко ще пропълзи 😃
Днес го събудих в 7 да го храня, слагам го в креватчето и повърна малко, слагам го втори път да спи нещо се въртя не му беше ок и избълва пак голямо количество през носа и устата. Изстреля го напред както си лежеше настрани и под наклон Sad Вчера ми го направи този номер на второто хранене, чудя се дали сутрин кърмата не е повече и да се натъпква и затова да връща. Не знам и аз вече, старая се да не изпадам в паника, обаче сега пред очите ми повърна и си изкарах акъла пак. Знам че всички бебета повръщат, но като видя така да изстрелва по-голямо количество и изпадам в паника Sad Иначе вчера след като повърна сутринта после цял ден не ми е връщал и си пишкаше и акаше...
Моя приятелка има същия проблем с повръщането, приеха ги в болница и се установи, че мускулното на стомаха не де стяга и затова връща. И сега е повдигнато в полулегнало положение навсякъде.  Израствало се. Пробвай може да има ефект, дано де

# 638
Здравейте тази сутрин се събудих със зачервен и леко болезнен участък на гърдата.там си имам бучка вече 20 дни,но не ми е създавалапроблем. Звънихн на консултант ,но е неделя ....телефона беше изключен. Ясно е че трябва да отида на лекар,но не знам при какъв по точно, дали личния или при гинеколожката

# 639
П.С.   само да добавя пробвах и горещи кърпи,масажи, изцеждане игорещ душ .....нищо не помага,а и зелена лист също

# 640
  • София
Пробвай телефона на различни консултанти, все някой ще ти отговори.
Може и да не е бучка от млякото - потърси гинеколог утре.

# 641
  • sofia
Здравейте и от нас Simple Smile Не успявам да се включвам много, но пък ви чета и сверявам часовника  Grinning.
От два -три дни и моята буба ака само веднъж на ден. Само пъшка и се напъва, голяма мъка. Ям си сините сливи и се надявам да помогнат. На кърма е, хапва добре, наддава,  но я мъчи коремчето. Само Коликинд давам, че май от нищо няма ефект. Та така при нас.
А за среща в София и аз бих се включила. В района на Южния парк сме, имаше и друга мама наблизо.
Спокойна вечер на мамите и бебенцата  Hug

# 642
  • София
Момичета, днес минахме без колики та официално нарочвам ам-то за тях.
Сега остава да видим кърмата ще ни стига ли или ще търсим друго ам. Трябват ни средно 30 грама на ден за да минем без добавка.

# 643
Карина, и аз съм споделяла тук как единия лекар ми казваше, че бебето върви с две седмици напред и ще се роди над 4 кг., другия ми казваше, че е нормално за седмиците си. В една и съща седмица единия го видя около кило, а другия около кило и половина. Фрапираща разлика за втори триместър. Всеки мери, както си иска и според апаратурата, която има. А на моя приятелка и бяха вгорчили бременноста с това, че главата е прекалено голяма и нещо няма да е наред, пък към днешна  дата си има напълно здрава и мноооого хубава ученичка. Така, че не се панирай, всичко е наред. Бъди спокойна! За твое успокоение отиди на още един лекар да те види. Но пък най-много да чуеш още нещо по-различно и все пак пробвай, за да се чувстваш ти добре. Горе главата, не ти остава много до финала!  Hug
Неви, ти при кой ражда във Варна? Че се чудя накъде да се насоча.

# 644
Момичета, днес минахме без колики та официално нарочвам ам-то за тях.
Сега остава да видим кърмата ще ни стига ли или ще търсим друго ам. Трябват ни средно 30 грама на ден за да минем без добавка.

Пробвай добавка феногриик-сминдух,аз си купувам втора опаковка.Мисля че помага,пия само като ми намалее кърмата,доста такива кризи изкарах,комбинирах и с чай за кърмачки и нещата се получават за сега.Добавка не съм давала,дано не дам.

Общи условия

Активация на акаунт