NESCAFE DOLCE GUSTO

• 278 627
  • 1 174
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И моите капсули за многократна употреба пристигнаха. Поръчах ги от линк, който бяхте дали тук. Мбого съм доволна. Аз обичам Лаваца и сега ги пълня с нея и съм много удовлетворена от вкуса. Не съжалявам.
И аз ползвам Лаваца и с тези капс. за многократна употреба, кафето ми харесва дори повече, от това на капс. Долче Густо.
коя Лаваца слагате  Praynig bouquet
Ползвам тези:
арабика  робуста и арабика арабика
 робуста и арабика
Tierra - пробвах и ми хареса, но не съм си я купувала все още, те са няколко.
това, не ми хареса: http://www.lavazza.bg/bg/.content/images/a-casa/filtro-italiano/ … datop_392x343.jpg и това също:  http://www.lavazza.bg/bg/.content/images/a-casa/filtro-italiano/ … datop_392x343.jpg
трябва да се пробва, въпрос на вкус и настроение е  Wink

# 211
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Аз ползвам от второто, показано от Denis. - червеното

# 212
Момичета, чудя ви се за какъв @№$ ви е машина с капсули, след като ползвате такива за многократна употреба? Не е ли същото като да ползваш нормална машина за еспресо?

# 213
  • София
Момичета, чудя ви се за какъв @№$ ви е машина с капсули, след като ползвате такива за многократна употреба? Не е ли същото като да ползваш нормална машина за еспресо?
И аз това питах преди няколо страници - ефектът на капсулата се губи на 100 %.

# 214
И аз така мислех и заради това не си вземах за многократно употреба, но се оказа, че изобщо не е така. И каймакът на кафето, и ароматът, у вкуса за мен са по-добри.

# 215
Или направо си купувайте машина за капсули на Лаваца.

# 216
Надявам се с нищо да не ви пречим, благодаря за съвета. Аз лично от тази машина съм си доволна.  Simple Smile

# 217
  • София
Те са на същата цена, че и по-висока, ако се купуват от магазин,ако идеята е да се пести.
За мен идеята на капсулата е:
1. Кафето е смляно ,но вакуумирано, което запазва вкусовите му качества. Никой не може да ме убеди, че смляно кафе, стояло на въздух има същия вкус като току що смляно или капсула.
2. Налягането е по-високо, което е супер важно за вкусовите качества на готовия продукт. Това с многократна капсула не може да бъде същото.
3. Разнообразието от вкусове - аз пия различни типове кафета в различните часове на деня, в делник и през уикенда, според настроението...
4. Много по-чисто е. Аз сутрин сънена разсипвам утайки и части от цедки из цялата кухня.
5. И най-накрая,но най-важно - всеки си знае какви са му приоритетите, но е факт,че качеството си има цена - добре, че в къщи мъжът ми не пие кафе Simple Smile .

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 12:54 от bibi

# 218
Ами за мен е важно да става бързо и лесно, а за кафето - има видове , които не ми допадат, купувам си точно определени и съм доволна. Не разбирам идеята на това пълнене с Лаваца например.

# 219
  • Луната ни пази
Те са на същата цена, че и по-висока, ако се купуват от магазин,ако идеята е да се пести.
За мен идеята на капсулата е:
1. Кафето е смляно ,но вакуумирано, което запазва вкусовите му качества. Никой не може да ме убеди, че смляно кафе, стояло на въздух има същия вкус като току що смляно или капсула.
2. Налягането е по-високо, което е супер важно за вкусовите качества на готовия продукт. Това с многократна капсула не може да бъде същото.
3. Разнообразието от вкусове - аз пия различни типове кафета в различните часове на деня, в делник и през уикенда, според настроението...
4. Много по-чисто е. Аз сутрин сънена разсипвам утайки и части от цедки из цялата кухня.
5. И най-накрая,но най-важно - всеки си знае какви са му приоритетите, но е факт,че качеството си има цена - добре, че в къщи мъжът ми не пие кафе Simple Smile .

+ 1
Освен това като си лежа на хамака, мога да накарам и детето да ми направи кафе, справя се успешно 👌🏽
Но си поръчах капсула за многократна употреба за случаите, когато ми свършат капсулите, имам прекалено много гости у дома (случва се често, особено като съм на село) и прочее случаи. Понеже у дома само аз пия кафе, си ползвам капсулките за лично моя употреба. На щерката взех чокочино, много и хареса, сега ще и поръчам и нескуик 😃.

Черпя ви виртуално с по едно кафе по избор Simple Smile  Hug

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 14:12 от Shagya

# 220
Бихте ли споделили от къде поръчвате или купувате тези капсули за многократна употреба?
Много съм си доволна от машинката, прекрасна е!Толкова, лесно и чисто...ахх!
Аз много харесвам кортадото, нещо друго сходно да ми препоръчате?Не обичам много силно кафе.

# 221
Бихте ли споделили от къде поръчвате или купувате тези капсули за многократна употреба?
Много съм си доволна от машинката, прекрасна е!Толкова, лесно и чисто...ахх!
Аз много харесвам кортадото, нещо друго сходно да ми препоръчате?Не обичам много силно кафе.

За поеден път пиша, ако някой е пропуснал - Кортадото е с разтворимо кафе. Няма как да ти препоръчаме сходно.   

# 222
На мен най ми допадат Ристрето и Блонди.

# 223
  • Луната ни пази
На мен най ми допадат Ристрето и Блонди.
Ристрето и интензо за сега са ми любими. Харесвам комбинацията арабика+ робуста. Кортадото го харесвам, но за надвечер. Имам у дома заради брат ми и снаха ми, че те само млечни кафета пият.

# 224
Разбрах, че в Кауфланд от 8ми капсулите ще са намалени на 8лв.Надявам се да е вярно Hug

Общи условия

Активация на акаунт