Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 432
  • 410
  •   1
Отговори
# 105
Чети внимателно Ангелина 31 става въпрос за банков кредит,където таксата в банката е 20.00лв.

# 106
Заклевам се,че тази снимка дето си я качил с картата я видях още преди 10 дни сигурно пак ти си я бил качил.Ще трябва да качиш снимка в цял ръст с договора.Е много сте нагли.Някои хора плачат за Централния и Сливенския затвор.Там е много лошо отсега да си знаете.

# 107
Хора. снимката,която е качил kaymet беше качена в alo.bg миналата седмица.Там лъжеха хората тогава и им свалиха обявата.Снимката е едно към едно,но обявата вече я няма.

# 108
И в крайна сметка какво????

# 109
В крайна сметка лъжат.Те тук едни и същи лъжат,но под различни имена.Всички те ги наблюдавах преди малко,че са онлайн.Наблюдават само и се чудят какво да измислят.И малко инфо:сайта е регистриран в Щатите,минава през 6 ай пи та,сега писахме до там,където се хоства и дадохме статията на БНТ.Ще отнеме време разкриването им и то доста време,защоро аз имам ай пи,което се води във франция,а аз съм си тук в България,а те може да са в "Русия". Но са жалки.

# 110
Само nala ли е видяла снимката с картата?

# 111
Само nala25,Това ли измисли след 2 часа мълчание? Дано Ви хванат по- скоро.Ще ви уредя Вип стаи в Софииския затвор.

# 112
Нала25 моля ако наистина вземеш кредит да ми кажеш защото ми е много спешно!

# 113
ще кажа разбира се утре ще платя таксата от 20лв и ще му се обадя до петък се надявам да взема кредита човека взима комисионна 10процента от сумата аз ще кандидатствам за 5000лв то може до 7000лв

# 114
истина или лъжа ще разберем във скоро време

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 22:02 от mima8306

# 115
ок ще напиша като получа кредита всички да знаят

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 15:26 от mima8306

# 116
Здравейте,
    Кандидатствах от различни имена -фалшиви и познайте разбира се одобрение и за двамата в рамките на няколко часа.Разберете-това е пълна измама.Не пращайте пари.  #2gunfire

# 117
mima 8306 -вие шега ли си правите с нас?Давате си тел.да ви се обадим -а всъщност си правите анкета дали сме платили или не сме и какво мислим: дали е измама или не е?Моля ви,не злоупотребявайте с нещастието на другите.Попитах ви да ми обясните за "вашия човек"с 20лв такса.А вие 3 пъти ми звъните с безумни въпроси...

# 118
Nala25 защо не си станала следовател а за съжаление си ми колежка фризьорка.Какъв ти е проблема та обеждаваш всички че е измама.Както казаха много хора си чакат картите и те сами ще кажат тези дни измама ли е не е ли.Ти след като не си платила какво те бърка или може би ти се явяват конкуренция.Извинявам се за грубия тон но много дразниш с неоснователните си обвинения и заплахи за софийски и сливенски затвор и така натака.Да не се помисли за господ и че ще решиш проблемите на всички нас тук с твоите съвети и предложения или можеби помисли че ако е измама точно ти ще я спреш.Немисля че е редно такива обвинения и предпоожения без доказателства.Съобразявай се ако обичаш

# 119
и ас си мисля 4е тази nala25 работи в за конкоренцията тя няма кои да не прати в затвора няма кои да не обвини че равоти за юзеит карт толкова много обвинения не бях чела до сега нека бадем малко по добри и да повярваме .

Общи условия

Активация на акаунт