Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 120
Elina 657 ,те и мъртвите разбраха,че е измама,жалко наистина ,че си ми колежка,ако си.Що се отнася до това,че не съм станала следовател,си имам причина.Осъждана съм .Аз неказвам нищо,което не е истина.Съчувствам на всички,които са пратили пари.Абе те по телевизиятя го казаха,какво повече искаш от това.Не съм случаен човек иначе.Познавам доста влиятелни личности от подземния и надземния свят и такива неща са ми минали през главата,че сигурно 10 живота още,ако имаш няма да ги преживееш.Давай я по- кротко.

# 121
Толкова много искам картата да дойде и да си затвори устата най накрая Nala25 .Аз ти пожелавам не затвори и килии а просто картата да е истинска и никога да не ти позволят да я вземеш именно заради голямата ти уста.Аз вярвам че  доброто побеждава злото винаги.Нека сме малко по добри

# 122
Пиратке,каква конкуренция те гони?.Да не си взела кофти наркотици? Аз не спирам никой да невярва,казвам да чакат,да не бързат да пращат пари.Някой,който обвиних несправедливо му се извиних лично,за Вас още не съм сигурна дали да ви се извинявам.

# 123
Радвам се за тебе че си връскарка.Не мисля че някой го интересува.Пусни си една комедия с Джеки Чан и тренирай.Лека вечер и леко с филмирането

# 124
Нека е истинадано всички я вземат,все пак парите не са малко.Аз не съм толкова на зор,та и да не я взема все ми е тая.Ще бъда честна трябват ми пари за магазин за авточасти за малкия ми син,имам помещение и искам да го заредя,но не ми е спешно,защото продавам едно място и все докрая на годината ще го продам.Но искам да Ви кажа,че онзи Спасов е истински.По принцип утре трябва да изтегля едни 5000 лв.,ако наистина съм одобрена както ми каза в петък.Ще ви дам номера на всички.

# 125
Здравейте
    Прочетох  последните коментари и наистина Ви МОЛЯ не пращайте пари.Просто всичко е проверено и е ясно,че става въпрос за сериозна измама.НЕ ПРАЩАЙТЕ ПАРИ.За тези който са платили такса -пожелавам да но не е измама,но шанса е почти нищожен.Дано да имат късмет. Stop

# 126
кое е проверено?дай доказателства?Как може всеки даговори каквото му падне и с обиди а всъщност  никой тук не е на ясно с обстоятелствата вклЧително и аз.Ако обичате като пишете поне се доизказвяйте и давайте доказателства.За мен репортажа в БНТ не означава нищо.Толкова сме неблагодарни българите.Вие ако сте на мястото на Юзиткард и да ви обиждат така че сте цигани и измамници няма да ви е никак приятно нали?А всъщност това може да са хората които ще ви помагнат затова бъдете малко по сдържани  в коментарите и търпеливи. Аз вярвам в Юзит кард категорично до доказване на противното.

Последна редакция: нд, 14 фев 2016, 22:18 от elina657

# 127
Е УТРЕ Е ПОНЕДЕЛНИК ,ДАЙ БОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧАТ ТЕЗИ ДЪЛГООЧАКВАНИ  КАРТИ И ВСЕКИ КОЙТО Я Е ПОЛУЧИЛ ДА  Я СНИМА ЗАЕДНО С ДОГОВОРА И ДА Я ПОКАЖЕ.ОТ СЪРЦЕ ГО ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ЗАПЛАТИЛИ.АЗ ИМАМ СРОК ДО ВТОРНИК АМА СЪМ ТОЛКОВА ЗЛЕ ФИНАНСОВО ЧЕ НЕ МОГА ДА ДАМ 265.50

# 128
И аз очаквам да тегля днес 5000 от същия човек,но ми каза сега,че след обяд ще ми върне обаждане и ще ви кажа.

# 129
Още не ми звъни човека.Сигурно ще се окаже поредната измама.В 17.00 часа ще Ви напиша има ли резултат,защото ще изчакам и ще му звънна да видя какво ще ме излъже.

# 130
нали уж много хора чакахте карти днес? Laughing Май нещо няма... не се хвалите ! А се испокарахте с хората без да се познавате! Е нещо да кажете?!

# 131
Най интересното е,че продължават да вдигат телефона!!! Ако беше измама, нямаше ли вече да са се изпарили?

# 132
Няма ли някой да каже най-после нали бяхте силни вилни за днес??!

# 133
Вече 90% съм сигурна,че и това с 20- те лева е измама.10% съм склонна да вярвам,защото като звъннах 2 пъти от моя номер не ми вдигна.После му звъннах от друг и ми вдигна.Каза ми,че няма становище,тогава го попитах защо в петък ми каза,че съм одобрена - ми отговори: вие сте одобрена,но нали трябва да отидете в някой клон да изтеглите парите.Още няма становище в кой клон.Е браво.Каза утре след 11.00 ще се знае.

# 134
Някой да каже нещо положително, че и аз съм в кюпа, моля!

Общи условия

Активация на акаунт