Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 135
За картата са казали,че в четвъртък чакат много карти да пристигнат,а зачовека с 20- те лв. утре в края на деня ще се знае,защото повече няма да му се обаждам аз.Ако не звънне значи е лъжец.Ще звънна до банката само да питам дали някой не ми е изтеглил кредит на мое име.Важното е да сме живи и здрави.

# 136
Ама кажи какво да пишем,като нищо не се случва?!

# 137
Tes koito saprateli pari zvanqlusa kakvo saim kazali

Последна редакция: пн, 15 фев 2016, 18:51 от AnMary

# 138
  • София
Nikoi Ne, спазвайте правилата на форума и пишете на кирилица.
Използвайте бутона за редакция и не пускайте множество постове един след друг.

# 139
# 140
Ако е същия човек по всичко личи,че е имал връзки в съда.

# 141
Да и аз им звънях за малко инфо дали могат да ме изчакат до петък, но отговор още нямам

# 142
Аз не съм пращала пари,нека напишат тези,които са пратили дали са получили нещо.

# 143
някакво развитие има ли хора

# 144
Хората които часаха карти днес никакви ги няма....

# 145
Аз вече съм сигурна,че и този с 20- те лева е измамник,защото е свалил обявата от zor.bg.Всички обяви ги няма.Само хората дето са изгоряли са качили обяви.

# 146
Хорааааа някакво развитие има ли? Бяхте активни няколко дни, я сега никакви Ви няма. Някой получи ли нещо. Моля пишете и ако получите карта качете снимка.

# 147
И аз незнам какво стаеа,но снощи пуснах пак фалшиви данни и сега имам отговор,че човека е одобрен.До четвъртък ще се разбере вече със сигурност,но ако това е измама-КЪДЕ Е ДЪРЖАВАТА?

# 148
Да много е странно.Никой категорично не потвърди че е излъган или е реална тази карта.А още по-странно е че въпросните не са се покрили.Или чакат повече хора да се хванат и тогава ще изчезнат.

# 149
нека някой каже какво се случва защото чакането убива

Общи условия

Активация на акаунт