Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 150
На мен днес мие осми ден откакто пратих парите,все още чакам,звънях им преди малко казаха че още не е дошла и слвд 14и30 пак да им звънна да проверя

# 151
Значи скоро трябва да има някакво развитие.Аз чакам отговор о тях до кога могат да ме изчакат с таксата.

# 152
От сутринта се опитвам да се свъежа с тях и немога, на кой номер званите?

И аз днес си чакам картата силно се надявам да е истина но....ако има нещо драскам веднага

# 153
024925705 това си им е официалния които и на сайта им го има а другия е 0899471707

# 154
Аз сега звъннах на м-tel,но те ми казаха,че този стационарен номер не е техен.Записаха сайта useitcard.net и дано нещо се разбере.Но ми казаха,че стационарен номер от България може да бъде пренасочен към номер в друга държава,от това може да си извадим заключение защо продължават да вдигат.

# 155
024925705 това си им е официалния които и на сайта им го има а другия е 0899471707

никой не вдига никаде

# 156
И аз им писах още снощи дали биха ме изчакали до петък да им внеса парите, но отговор още няма. Не мога да се свържя с ъях по телефона дава ми че са заети сътрудниците и да оставя съобщение и те ще се свържат с мен. Какво става с тези. Започвам и аз да мисля че има нещо нередно в цялата история Sad

# 157
Да не вдигат ще видим какво ще стане.До сега би трябвало да се се покрили не знам и аз какво ще излезе.

# 158
Ако някой успее да се свърже с тях нека каже. А ако някой е получил нещо нека пише ще има много щастливи хора. Че това е истина, а не поредната лъжа.  #Cussing out

# 159
НЕКА ВЯРВАМЕ ЧЕ Е ИСТИНА И ДА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ДА СИ ПОЛУЧИМ ПАРИЧКИТЕ ... ТАКА ЩЕ МОЖЕМ ДА СЕ СПРАВИМ С ТРУДНОСТИТЕ Simple Smile

# 160
Вече 90% съм сигурна,че и това с 20- те лева е измама.10% съм склонна да вярвам,защото като звъннах 2 пъти от моя номер не ми вдигна.После му звъннах от друг и ми вдигна.Каза ми,че няма становище,тогава го попитах защо в петък ми каза,че съм одобрена - ми отговори: вие сте одобрена,но нали трябва да отидете в някой клон да изтеглите парите.Още няма становище в кой клон.Е браво.Каза утре след 11.00 ще се знае.

и кво стана днес след 11?

# 161
Вдигнаха ли на някой или не?

# 162
Вдигнаха ми след повече от 40минути опити,извиниха се дори служителката ми даде лично да говоря с директорката Анелия Димитрова,знаят че е трудно свързването просто е голям наплива хората звънят.Утре сутрин ми пускат картата по еконт и доиде ли ви обещавам че ще я кача .Лек и спорен ден от мен : )

# 163
Дано .. айде ке чакаме... аз немога да се свържа.. но се надявам и моята да доъде

# 164
Вие поне сте се свързали с тях. Аз им звъня от 11 часа но безуспвшно

Общи условия

Активация на акаунт