Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 165
Обадете се на стационарния телефон и натиснете 3 за връзка с оператор изчакайте продължително и накрая ще чуете: Абоната е изключил твелефона си или се намира извън покритие.Това е гласа,който пускат telenor

# 166
Така казват на всички оператори когато телефона е изключен или извън покритие.

# 167
Да но на м-тел записания глас е друг.А този е точно на теленор.И защо ще си изключват телефоните?????????

# 168
Опитах се да пусна ново искане и ми дава една картинка със самолет. Какво трябва да означава това?

# 169
Да се качваш...както и останалите ужилени Simple Smile

# 170
Сайта зацепи и сигурно лаптопа им е в самолета вече и затова.Спред мен след обаждането ми до м-тел им потъна кораба и така е по-добре,защото иначе всички се измъчват само.Колкото по- бързо всичко приключи- по- добре за всички.

# 171
Аз не съм звъняла и не мисля да го правя,но ще звънна до банката утре да проверя дали не ми е изтеглил кредит.Звънни му от друг номер.Той,ако влиза в този форум вече е под прикритие.

# 172
Успях да си пусна ново искане но през лаптопа. Явно през телефона не може. Чакам отговор.

# 173
Няма звързване с тях.... от 12 се опитвам никой не вдига

# 174
И аз се опитвам  цял ден но безуспешно. Преди пет минути пак пробвях и вече на всички опции ми дава че телефона на абоната е изключен или извън обхват. А мобилния е изключен от два часа.

# 175
От сутринта се опитвам да се свържа,но нямам резултат..Убеждаваха ме вчера,че днес след 14,30ч картата ще е при мен...До този момент-нищоооо.5 човека пишем тук,а хиляди са"ужилените" като нас.

# 176
За жялост е така. Но от онези дни пишеха повече хора. Имаше и такива който вчера-днес трябваше да са получили картите. Те що не пишат да кажат какво става? Моля Ви хора пишете какво става!

# 177
аз триабваше да я получа днес но същото като вчера свързах се със тях във 13и30 и пак същите обещания всичко е измама никои нищо ниама да получи

# 178
И аз съм платила таксата за 10000.Днес е 7 ден от както платих и не мога да се свържа с тях цял ден.

# 179
024925705 това си им е официалния които и на сайта им го има а другия е 0899471707
Току що звънях на мобилния номер. На 5-то позвъняване затвориха?

Общи условия

Активация на акаунт