Истина или Лъжа са Кредитните Карти Юзет кард

• 34 433
  • 410
  •   1
Отговори
# 180
Хора,беднотията явно ви е дошла в повече,щом се връзвате на толкова елементарен цигански номер.На какво се надявате вече,всичко е ясно.пийте по една студена вода,и следващия път бъдете УМНИ

# 181
Още отговор нямям на второто ми кандидатстване.

# 182
Аз също кандидатствах за карта одобриха ме не внесох парите след седмица ми пратиха имел че имам два дни да внеса таксата иначе повече никога няма да ме одобрят понеже съм имал клиентски номер аз им върнах отговор че не знам сметката и клентския номер отново ми пратиха номер и сметка звънях не вдигат не знам кажете да.внеса ли такса та или пак е поредната измама само коментирате но с точност никои нищо не казва

# 183
Не внасяйте нищо за сега. И аз съм като вас. Но реших да пойзчакам още малко

# 184
Ако някой се интересува за онзи с 20-те лева и той си изключи телефона.

# 185
Е ТЕ ТОЗИ ГОСПОДИН СПАСОВ С 20-ТЕ ЛЕВА ДНЕС СЛЕД 10.00 ТРЯБВАШЕ ДА МУ ЗВЪННА ДА МИ КАЖЕ ОФИС ,АМА НЕ БИ НЕ СИ ВДИГНА ТЕЛЕФОНА ЦЯЛ ДЕН ,А СЕГА ВЕЧЕ Е ИЗКЛЮЧЕН .А ЩО СЕ ОТНАСЯ ДО КАРТАТА ПРОПУСНАХ СИ СРОКА ЗА ПЛАЩАНЕ ,БЕШЕ ТАЗИ ВЕЧЕР ДА 17.00
ТЕЛЕФОНА НА СТЕФАН СПАСОВ С 20-ТЕ ЛЕВА Е 0885113792,НА НЕПОЗНАТИ НОМЕРА ВДИГА ПРЕДПОЛАГАМ ПРЕЗ ДЕНЯ,А МНОГО УБЕДИТЕЛЕН БЕШЕ ЧЕ ПОМАГА НА ХОРА В НУЖДА,АМА ИМА ГОСПОД.....

# 186
"Боже боже,колко мъка има по тоя свят Боже"

# 187
Да и аз се вързах,същия е номера,но 20 лв. Се прежалват.Радвай се,че за картата не си внесла,защото вече е ясно,че карта няма да имаДано след това нещастие да спечелят от лотарията всички.Пожелавам го на всички от сърце.Много ме е яд,идва ми да отида с една бухалка в някоя телевизия и да изпотроша всичко,въпреки че не съм пратила пари.Наблюдавах надеждата на всички през тези дни и сърцето ме боли,защото и на мен ми се е случвало спешно да ми трябват пари.На тези това не им е за първи път и това си личи по наглото поведение.Един от хората им само е в България,а може да са оставили стационарния телефон в някоя барака и само са казали на някой да пренасочи номера към мобилния,който със сигурност е в друга държава,имам впредвид  номера на теленор.Та те си знаят,че няма да ги хванат.Само с гласово разпознаване на тази дето вдига телефона може да ги хванат,но няма да си правят труда според мен.

# 188
20-ТЕ ЛВ.НЕ МЕ ОПРАВЯТ ДА МУ ПРЕСЕДНАТ ДАНО НАШИТЕ 20-ТОЛЕВКИ,ВЪПРОСА Е ДРУГ ,ЗАЛАГАШ НАДЕЖДИ ,ВЯРВАШ ЧЕ ИМА ИЗХОД И ХОП НОВ ПО ГОЛЯМ УДАР ,А ТОЗИ ИМА ДОСТЪП ДО ДАННИТЕ НИ ТОВА Е ТРЕВОЖНОТО И ЕДВА ЛИ ТЕЗИ ИМЕНА СА НЕГОВИ НЕ МОГА СПРАВКА ДА МУ НАПРАВЯ ,ДОРИ НЕ ГО ЗНАМ ОТ КЪДЕ Е .АКО ИМАТЕ ПО ВЕЧЕ ИНФО ЗА НЕГО КАЖЕТЕ МИ МОЛЯ ДА ВИДИМ КАКВО ЩЕ ИЗЛЕЗЕ

# 189
Познавам хората от банката,в която внесох парите.Утре ще ги питам,но според мен не е от София,защото незмаеше,че Костинброд е на 10 км. от София.Утре ще звънна и до Общинска банка да видя пускана ли съм за кредит.Като внасях парите ме питаха вноска по кредит ли внасям?Казах не.Абе тоя е по- лесен за намиране,ако утре някой му занесе номера в полицията и го проследят къде е.Ама те полицаите са толкова тъпи,че незнам дали изобщо може да се разчита на тях.

# 190
НЕ СТАВА САМО С НОМЕР ,ТРЯБВА ДА ИМА ПУСНАТА ЖАЛБА ЗА ДА ТРЪГНАТ ПОЛИЦАИТЕ ДА ГО ИЗДИРВАТ.АКО СЕ СЪБЕРЕМ ПО ВЕЧЕ ХОРА МОЖЕМ ДА ПУСНЕМ ОБЩА ЖАЛБА,АКО СМЕ ПО ВЕЧЕ ХОРА ПО ИМА ШАНС ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА ПОЛИЦИЯТА

# 191
Ние май сме само 3-ма.Той вече изключи телефона,ако картата не е на негово име и я е хвърлил- нямаме шансове.

# 192
ДА МНОГО СИ ПРАВА

# 193
Изчакай до обяд и се обади в банката.Кажи,че си кандидатствала за кредит и искаш да разбереш дали си одобрена.Може да те питат в кой ден.Ако те питат как?,кажи през интернет.Провери дали банката,в която те е пуснал има онлайн формуляр,ако няма...По- добре първо аз ще звънна и после ще ти кажа,но първо ще го потърся пак към12.00 от друг номер.Не вдигне ли край.Сега си мисля,че поне 10 пъти я е прилагал тази схема под различни имена.Само с изи пей не ми са ясни нещата.Нали трябва да даде лична карта като си взима парите.

# 194
АКО КАСИЕРКАТА Е НЕГОВ  ЧОВЕК И Е В  ИГРАТА
ИНТЕРЕСНО МИ БЕШЕ ДО КАТО ПЛАТЯ И МУ ЗВЪННАХ И ТОЙ КАЗА ЧЕ ВЕЧЕ ГИ Е ПОЛУЧИЛ ,ТОВА СТАНА ЗА НЕ ПО ВЕЧЕ ОТ 3 МИНУТИ

Общи условия

Активация на акаунт