Отговори
# 150
Е вие всички се изнесохте във фейса, затова ли няма тук никаква активност  Crazy

# 151
То и във фейса не сме много активни,още е рано ,чакаме си прегледите Simple Smile.Тук ми е много трудно да ви изчета ,а и не мога да запомня кой кой е с тия псевдоними и само чета отгоре отгоре.

# 152
Като чета постовете гледам, че при някой бебетата са се получили дето се вика от първия път. Е, браво! При нас стана след 6-7 месеца опити, което смятам за нормално.

За тези които запалват по някоя цигара
Дайте ми съвет, как да ги спра изцяло тези цигари. Всеки ми казва: 1-2 от слабите не е проблем. Но на мен хем ми става криво като запаля, хем ако не запаля мога да убия някой. Като съм в нас мога и изобщо да не пуша, ама на работа, всеки къди и ми се допушва много.  А гледам да се стискам, но чак ми се доплаква. Лоша майка ще съм май  Confused

# 153
Буболече, не се упреквай. Аз миналия път декември месец ги спрях от веднъж, като си мислех, че съм бременна. Просто един ден го реших, изпуших си последната цигара и толкова, но започнаха въпроси от колеги и съмнителни погледи, че съм бременна и накрая резултата беше отчайващ за мен, т.е. нямаше бебе. Сега реших да пуша по някоя и друга цигара като ми се припуши, а и да не раздухвам още на всички за бебето.
Мисля, че не съм ви споделяла, но с ММ работим на две различни места, но имаме общ шеф. Та преди малко той го викнал нещо да говорят относно работата и заплатата и той му казал за бебето. Чак му станало леко обидно и го питал, защо не семе му се похвалили още, а ММ казал нещо от сорта тя не иска до третия месец да разбира цяла София, а ти се хвалиш на всякъде все едно чакаш внуче.  Joy

# 154
Здравейте ,ако групата е анонимна и мойте приятели няма да видят участието ми там,искам и аз да се включа ivanova_velislava@abv.bg. Рано е и изчаквам за пулс на бебенцето и когато се види и сме сигурни ,тогава ще се съобщи макаре и сега сумата и хора от роднините на моя разбрах ,че той се похвали още при теста Crossing Arms

# 155
Аз да се оплача малко. Днес дъщеричката ми, качвайки се на дивана за да седне до мен си заби лакътя в корема ми ниско долу и с цялата си тежест се подпря на мен. Доста ме заболя и още ме наболява. Дано да не е станало нещо, че ми е притеснено  Sad

# 156
Като чета постовете гледам, че при някой бебетата са се получили дето се вика от първия път. Е, браво! При нас стана след 6-7 месеца опити, което смятам за нормално.

За тези които запалват по някоя цигара
Дайте ми съвет, как да ги спра изцяло тези цигари. Всеки ми казва: 1-2 от слабите не е проблем. Но на мен хем ми става криво като запаля, хем ако не запаля мога да убия някой. Като съм в нас мога и изобщо да не пуша, ама на работа, всеки къди и ми се допушва много.  А гледам да се стискам, но чак ми се доплаква. Лоша майка ще съм май  Confused

Май още не те е налегнало якото гадене. Аз така ги спрях преди седмица от раз. Просто повръщам от всичко, даже като си мия зъбите от пастата Simple Smile
6-7 месеца опити са нищо, аз опитвах 6 години, инвитро процедури, инсеминации и накрая се отказах и реших, че и с едно дете си мога и то стана само 2 месеца след последното инвитро Simple Smile

# 157
Май още не те е налегнало якото гадене.

Мен така и не ме налегна, а ми се струва, че вече е и малко късно да започне. Само от време на време ми се гади леко и като хапна ми минава. Повръщах един единствен път. Съответно не ми се гади нито от цигари, нито от кафе, нито от определени храни. Нямам специални щения за дадени храни, които преди не са ми се дояждали. Не усещам и миризми повече от обикновено. Нямам киселини, нито проблеми с ходенето до тоалетна. Само умора и почти постоянни болки, ако не взимам папаверин. Ама аз папаверина вече и на сън мога да го намеря, ако ще у съседката да съм го забравила, дупка в стената ще направя, хехе Simple Smile

# 158
Относно цигарите-срам ме е и ми е съвестно,но и аз все още пуша.Преди бременността пуших кутия и половина на ден,сега-5 цигари на ден,една сутрин с кафето,една по обяд,една следобяд и две вечер.И ми се пуши през цялото време.Едвам устисквам.Лекарката ми настоя да ги намаля до 3 на ден и твърди,че когато организма изпитва наистина нужда за тютюн,рязкото им спиране е стрес за тялото и психиката.Пак казвам,срам ме е момичета от себе си,обаче волята ми стига до толкова.

# 159
Относно цигарите-срам ме е и ми е съвестно,но и аз все още пуша.Преди бременността пуших кутия и половина на ден,сега-5 цигари на ден,една сутрин с кафето,една по обяд,една следобяд и две вечер.И ми се пуши през цялото време.Едвам устисквам.Лекарката ми настоя да ги намаля до 3 на ден и твърди,че когато организма изпитва наистина нужда за тютюн,рязкото им спиране е стрес за тялото и психиката.Пак казвам,срам ме е момичета от себе си,обаче волята ми стига до толкова.

И аз пуша по толкова (4 - 5). Цигари съм отказвала и не пуших години. Точно сега няма да го направя. И без това съм много нервна, буквално от нищото, а иначе съм невероятно спокоен човек, даже мъжът ми ме окачествява като заспала Simple Smile Това отгоре на всичките реални и нереални притеснения, които денонощно ми минават през главата. Да ги намаля до 2 - 3, да, да ги спра - едва ли... Така или иначе всеки си отговаря за собственото дете и има глава на раменете си, добра - лоша, от мене толкоз.

# 160
  • София
Аз не мисля, че е добре да споделяте тези неща и да се успокоявате, че да си пушиш е ок. Тютюнопушенето е доказано вредно за вашето здраве, да не говорим за бебето, ако не знаете има достатъчно информация за вредите в интернет. Не искам да обидя някого, но за мен това което правите е лигня, казвам го като бивша пушачка. Една моя приятелка, като разбра че е бременна си взе книга за отказване на цигарите, на нея и помогна.

# 161
Аз не мисля, че е добре да споделяте тези неща и да се успокоявате, че да си пушиш е ок. Тютюнопушенето е доказано вредно за вашето здраве, да не говорим за бебето, ако не знаете има достатъчно информация за вредите в интернет. Не искам да обидя някого, но за мен това което правите е лигня, казвам го като бивша пушачка. Една моя приятелка, като разбра че е бременна си взе книга за отказване на цигарите, на нея и помогна.

Но аз имам докторска степен, доказано е, че знам как да не чета избирателно. Много добре знам какви са вредите, камо ли да подтиквам някого друг да пуши Simple Smile. Както казах - всеки си има глава на раменете.

# 162
koikoii,подкрепям те  напълно.Аз даже ги спрях при опитите да забренея.Алкохолът и цигарите независими от количеството са вредни. и само сметнете колко цигари на ден пушите,умножете по 30(дни в месеца) и пак по 9(месеца) и така  ще разберете  колко цигари  е трябвало да преодолее бебончето  #Crazy #Crazy

# 163
koikoii,подкрепям те  напълно.Аз даже ги спрях при опитите да забренея.Алкохолът и цигарите независими от количеството са вредни. и само сметнете колко цигари на ден пушите,умножете по 30(дни в месеца) и пак по 9(месеца) и така  ще разберете  колко цигари  е трябвало да преодолее бебончето  #Crazy #Crazy

Това е чудесно и го приветствам като избор на всяка майка. Също така мога да броя до 150, уверявам те Simple Smile.

# 164
Наистина тези, които продължават да пушат явно не им се гади достатъчно Grinning , на мен от най вкусните неща, които съм обичала ми става лошо, а за цигара с кафе дори като си помитля ми се повръща, още преди да си направя теста вече ми бяха гадни. Сега от време на време сънувам , че излизам с някоя приятелка и сядаме на кафе и ще пуша Grinning и се събуждам от кошмара, все едно наитина се случва Grinning

Общи условия

Активация на акаунт