Отговори
# 135
# 136
Здравейте момичета,два дена ме избиват горещи вълни -връщам се от бърза помощ нямам температура ,някой знае ли на какво може да се дължи ooooh!
Не можеш ли да се свържеш със следящият бременността ти лекар. Мен не ме избиват горещи вълни, но през ноща се потя много и ми е много топло. Последните 2 седмици глася термостата на 18 градуса, с надеждата да не се събуждам вир вода, но уви. Питах доки и ми каза, че е нормално. Всичките ми изследвания са супер и няма повод за притеснение, стига да внимявам да не настина така. По добре се чуйте за да си по-спокойна.
Нека ти проверят с кръвни изследвания щитовидната жлеза и да ти пуснат желязо,дори и хемоглобина да ти е в норма!

# 137
Аз имам киста на щетовидната жлеза може би има нещо общо или просто хормоните ми бушуват не зная newsm78

# 138
Аз имам киста на щетовидната жлеза може би има нещо общо или просто хормоните ми бушуват не зная newsm78

Можеш да си пуснеш ТСХ, Т4, ТАТ и МАТ. Аз имам структурни промени в щитовидната жлеза, но хормоните ми са в норма.

# 139
Здравейте, момичета!
Моля, добавете ме и мен към фейсбук групичката.
Имейл, с който съм регистрирана във фб: hristina.barbova@yahoo.com
Актуален: hbarbova@gmail.com
Хубав и усмихнат ден от мен!

# 140
  • Дряново
И въобще , което обичам да ям сега май не може , яде ми се филе елена, луканка, най много някаква солена или маринована рибка сельодка или сьомга, червен хайвер или поне варено пушена скумрия а не трябва, нямам и намеретие.

Това за рибата не съм го чувала  newsm78 , а аз си хапвам пушена сьомга върху препечена филийка  Mr. Green, май само от това не ми прилошава толкова  chef Наистина ли не трябва да се яде?

# 141
Здравейте момичета, добре дошли на новите Simple Smile Аз нали не съм от най-активните и пак не съм разбрала, ако може и мен да добавите към фб страничката  - tanya1989sss@gmail.com.
  Почетох малко назад, посмях се с историите ви как сте казали на близките си:) Ето и моята:
Мои приятели от университета ни бяха на гости и си припомнихме подобаващо не толкова далечните години - припомняхме си до към 4-5 часа. На мен тогава ми закъсняваше с около 2 дни, ама бях абсолютно сигурна, че няма нищо, защото не се случваше за 1ви път да ми закъснява и така. На сутринта ставаме с ММ с някакъв ужасен махмурлук, той по-зле от мен, и аз решавам, че все пак трябва да се провери и го изпратих за тест... Е, това беше най-бързото изтрезняване в живота ни! Настана една паника - ама аз пих, сега какво ще стане... драма и рев до небето... Е, станаха близнаци  Laughing
Нашите ни бяха на гости 3-4 дни по-късно, сложих теста в един червен плик и им го връчих, майка ми го отвори и започна да вика, баща ми нищо не разбра в началото  Grinning, на свеки казахме по телефона, защото е в Гърция, никой още не знае, че са близнаци. Тази бомба ще я пуснем след 3тия месец, когато съм сигурна напълно, че всичко е наред Simple Smile
  Хубав ден, момичета Simple Smile

ПП: Колкото до това какво може и не може да ядем... аз имам огромен проблем - едни череши не ми излизат от ума от доста време, опитах с коктейлни - ужас, активиа с череша - кошмар! Та ако някоя има идея къде да намеря поне замразени, моля да сподели! /В Метро, Кауфланд и Била няма/.

# 142
  • Пловдив

ПП: Колкото до това какво може и не може да ядем... аз имам огромен проблем - едни череши не ми излизат от ума от доста време, опитах с коктейлни - ужас, активиа с череша - кошмар! Та ако някоя има идея къде да намеря поне замразени, моля да сподели! /В Метро, Кауфланд и Била няма/.
[/quote]

И аз бях така и една колежка ми донесе компот от черешки....ех каква радост беше.То зор за 1 черешка,така си стои в хладилника компота де,ама ....Защо не пробваш и ти с компот ,може и да ти помогне.

# 143
Може ли да ме поканите и мен в фейса vi_ef@abv.bg

# 144
Здравейте и добре дошли на новите мами!
Вили, не се притеснявай. Миналият път аз ходих на преглед и бях 5сед + 5дни и пулс все още нямаше.
Вчера бях на лекар всичко при мен е ок. Доки каза, че съм 7сед+5дни и чух сърчице. Много мило и приятно ми стана. Следващият ми преглед е на 9.03.2016 тогава трябва да съм в 12гс и ще правим биохимичен скрининг за пренатална диагностика на генетични заболявания у плода.
Относно темата за казването на близките какво да ви кажа. Ние с ММ правим опити от ноември месец. Декември имах закъснение с около 12дни на МЦ и положителен тест за бременност, но като отидох на преглед не се видя нищо и лекарката каза, че скоро трябва да ми дойде и няма да е този месец хубавата новина. Така и стана дойде ми МЦ на 13.12.2015 и си беше нормално. Естествено ние продължихме с опитите и  януари, когато трябваше да ми дойде направих няколко теста, всичките положителни, но не успях да се зарадвам истински. Реших, че ще изчакам малко с прегледа, но преди това си направих кръвен тест за по-сигурно. Резултат излезна след няколко часа и беше повече от положителен. Две седмици след това отидох при лекарката за преглед, като и показах кръвните резултати тя много се зарадва и само каза, че трябва да го видим колко е голямо.
Та за казването на роднините на брат ми, на майка ми и на нейния приятел просто казахме, че съм бременна, защото живеем задно и няма как да не разберат, а и те знаеха, че правим опити. Една събота не знам точно след колко дни ходихме на гости на брата на мъжо, те двамата излезнаха да си вършат някаква работа и той му е казал тогава, а на етървата й казах аз в разговор тя просто ме попита как вървят нещата и нали не съм се филмирала от предния месец и като разбра новината се побърка от щастие  Crazy. На свекитата казахме на следващата седмица. Ходихме при тях и свекъра направи греяна ракия /аз по принцип много обичам, но му отказах той чак малко се засегна/, та сипват си мъжете ралицата, а аз една чашка бира и ММ им каза хай наздраве да пийнем една блага ракийца, че пак ще ставате баба и дядо. Иначе на сина ми, който е на 6г и половина му казах веднага след кръвния тест и той е на 7то небе от щастие, а и термина ми е 18.09.2016г, а тогава е неговият РД. Joy

# 145
  • Дряново
По въпроса за казването Simple Smile ние сме казали за сега само на етърва ми /май така се пада/ и то за да препоръча лекар, понеже тя е с две дечица  Crazy Тя много се зарадва, т.к. са две момчета и иска момиче, че й писнало от момчета  hahaha на родителите още не сме, т.к. майка ми е страшна паника и смятам още малко да й спестя притеснението, понеже тя винаги се страхува 100 пъти повече от мен Simple Smile На свекито и на нея не сме още, поради простата причина, че ще каже на майка ми  #2gunfire И така, успяваме още да го запазим в тайна, но нз докога Simple Smile

# 146
Здравейте, включвам се и аз! Казвам се Иляна от гр.София, очакваме първо бебенце на 17.09 Simple Smile Има ли група и в facebook, в която мога да се включа?

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 12:14 от ilqna12

# 147
Здравейте, включвам се и аз! Казвам се Иляна от гр.София, очакваме първо бебенце на 17.09 Simple Smile Има ли група и в facebook, в която мога да се включа?

Има група Simple Smile.Дайте си пощата да ви пратя покана Simple Smile

# 148

Има група Simple Smile.Дайте си пощата да ви пратя покана Simple Smile

ilqna_vasileva аз ти пращам мейла си на лични - моля и за мен покана  Sunglasses

# 149

Общи условия

Активация на акаунт