Отговори
# 120
  • София
Ето малко информация за видовете сирена
http://hotelierite.net/service-digest/сирената-същност-и-квалификация/

# 121
Буболече, и на моят баща му се падна, събирай парички, че семейството ще се увеличи  Joy

При нас бебето се падна на моя мъж, хехе Simple Smile Бях написала нещо като - хей ръчички, хей ги две, като морковче расте, ще си пеем и играем, както с мама ние знаем Simple Smile

Да, крема сирене може, както и моцарела и фета.

# 122
Забравих да напиша, че на Нова година от баницата на ММ му се падна бебе, а на мен мързел , което ми се стуваше странно как бебе пък мързел, и се разочаровах дори , че не се е паднало на мен бебе  Grinning защото той може и от някоя друга да е бебето щом на него се пада .  А той ми вика супер то едното върви с другото ( явно поне докато съм брем)ще ги запазим късметчетата. А аз тогава вече съм била някъде пета седмица , а не знаех. После вече като разбрах, взе да се сбъдва късмета, то не е много хубаво де, защото в болница влязох, после се оказа, че ще съм в болничен един мес и тр да лежа и нищо да не правя. После шефката като и казах ми съобщи че ще вземе друг на работа, понеже няма как да ме чака, а мен ще ме пусне в отпуска, понеже имам мн да взимам-цялата от мин год и от тази и след това каза да си взимам болнични. Та ето как си дойде и мързела,  на който толкова мн му се чудих защо на мен се падна

# 123
На мен и на Коледа и на НГ от баницата ми се падна бебе Simple Smile Бяхме го запланували и се зарадвах Simple Smile

# 124
Здравейте, момичета! С радост бих искала да се присъединя към вас! Казвам се Христина, от София, на 29год. Това ми е втора бременност с термин 24.09. Имам момиченце на 2г6м

# 125
Хрис, добре дошла Hug
Дружината ни как нараства  Party
И моят термин по календар е 24.09, но според док за сега е 26-27.09. Така че с теб сме заедно  Simple Smile

# 126
Добре заварила ☺
И спиред моята АГ термина ми е по-скоро за 26.09. Също така смята, че може д пренося, понеже миналия път преносих 1 седмица.
А имаме ли си фб страничка?

# 127
Привет!
При мен нищо ново ,но и на мен нещо  ми стана кофти след  негативните неща които се случиха на последък и не ми се влизаше.Надявам се да няма пове4е.гаденето поспря дано не за връща ве4е.Хапвам ве4е нормално,но отново избягвам сладките неща. Чакам си прегледа с нетърпение другата седмица и се надявам всичко да е наред с беборанка въпреки че спряха едните от симптомите.
Хриси, Добре дошла -адашки сме Hug
Петя и на теб Добре дошла.

# 128
Може ли да ме добавите във фейсбук групата. На кого трябва да си пратя мейла?

# 129
Публикувай го тук  Peace

# 130
Не мога, като пиша на латиница, го прави кирилица, пробвах и пействане Simple Smile

# 131
Здравейте момичета,два дена ме избиват горещи вълни -връщам се от бърза помощ нямам температура ,някой знае ли на какво може да се дължи ooooh!

# 132
Здравейте момичета,два дена ме избиват горещи вълни -връщам се от бърза помощ нямам температура ,някой знае ли на какво може да се дължи ooooh!
Не можеш ли да се свържеш със следящият бременността ти лекар. Мен не ме избиват горещи вълни, но през ноща се потя много и ми е много топло. Последните 2 седмици глася термостата на 18 градуса, с надеждата да не се събуждам вир вода, но уви. Питах доки и ми каза, че е нормално. Всичките ми изследвания са супер и няма повод за притеснение, стига да внимявам да не настина така. По добре се чуйте за да си по-спокойна.

# 133
Утре ще се чуя с нея,сега не работи.И аз имам същите симптоми нощем се будя отгорещина и пот и чак ме тресе.Но при мен не видяха пулс на ембриона в 6та седмица и съм малко наплашена от докторски крайни изказвания Tired

# 134

Общи условия

Активация на акаунт