Отговори
# 105
хехе, аз пък с моя, принципно бебчо е планиран, но стана много бързо при нас и двамата не мислехме, че ще съм забременяла. Обаче се бави МЦ и аз отивам на пазар, ама много забързан ден и си викам айде и един тест да купя ей така да се убедя, че не съм. Правя аз теста и гледам две ярки черти  Laughing а моят е на работа през това време. Аз направо треперя и рева хаха, майка ми е в другата стая и аз мятам теста под един капак на тенджера и влетявам и й казвам, че съм й купила нещо сладко. Тя вдига  и гледа тест и направо като ревна хаха и двете стоим и ревем  Joy

След 5 мин. не мога да издържа да чакам таткото и му снимам теста и му го пращам на вайбър и му пиша - Честито тате  hahaha . Нямаше и една секунда и той звъни и като се почна, ама верно ли, ама как така, ама еди кво си хаха, ама сигурна ли си. Горкият човек така се беше побъркал, че едвам си изкара смяната, звънеше ми през 5 мин. за да си говорим  Mr. Green

# 106
Lyn  Joy
Аз с ММ бях нелепа, имах голямо желание да го изненадам, бях си купила тест без да знае и идва заветния ден, стисках цяла нощ за да мога хубаво да напишкам теста, заради което въобще не можах да спя, едвам издържах до 7:00 часа и газ в тоалетната. Направих теста и ми се появи най-бледата черта в света, въобще не очаквах и тъй като всичко ми беше за първи път и това е първият тест в живота ми, не знаех сега бременна ли съм, не съм ли и като се панирах и отидох директно при ММ, той още си спеше нищо не подозиращ и го събудих и му казах "Виж тука имали втора черата"   Joy и той сънен и стресиран "Какво, какво е това, защо си си правила тест?" . Ужасно тъпо беше  Blush

Ооо, и при мен беше забавно Simple Smile. Аз на мъжа ми му го изплесках в скайп, докато беше на работа... Съответно реакцията му беше - "И сега нали не ни отпада това пътуване в петък?" Иде реч за обиколка на няколко балкански страни с кола и около 3,000 км път Simple Smile Чудех се дали говоря с мъжа ми или някой бот временно го замества на компютъра Simple Smile На другия ден вече беше изчислил и коя зодия ще е, та ботът явно си беше тръгнал Simple Smile. А иначе аз сама се поставих в уникално тъпа ситуация в началото. Отивам болница на свиждане на баща ми и взех, че питах лекуващия пулмолог как й се вижда чхг-то ми. Тя ми вика - "ами да не е гроздовидна бременност". Е направо ми падна сърцето в петите и с майка ми в тръс се понесохме към лабораторията да поискаме лекар да ни изтълкува резултата. Чакаме ние завеждащата лаборатория, която в този момент консултира някаква жена. То не бяха добри и лоши холестероли, как да си подобряла диетата, 40 минути разпитва, все едно че е на диетолог... Дойде моя ред, лекарката поглежда и вика - "Дааа, какъв е проблемът с този резултат?" Пък аз нали съм с рак вече - едвам гледам. Викам ми правих си тест за бременност и показа това. И тя ми отговаря - "Ами честито, вие сте не малко, ами много бременна". Simple Smile

# 107
  • Пловдив
Аз пък като разбрах,че съм бременна, (плануван бебок) изпратих снимка на мъжо по фейса и никаква реакция.Пък точно преди рожденния му ден. Знам аз,че той няма нет на телефона,ама не ме свърта и му звъннах да кажа,че съм му пратила нещо по фейс, да го види.Реакция никаква, като видял снимката се обади да ми честити,ам той си е такъв-не показва много чувства.Но вечерта мъ цъфна с един прекрасен букет рози,а за 2 години 1 цвете не ми е подарил,та много се зарадвах.На родителите му казахме на Бъдни Вечер.Става нашия с чаша в ръка и казва"Майко,татко, ще ставате баба и дядо" и те милите като ревнаха.Беше уникален момент.И така минах няколко празника с един подарък

# 108
Lyn  Joy
Аз с ММ бях нелепа, имах голямо желание да го изненадам, бях си купила тест без да знае и идва заветния ден, стисках цяла нощ за да мога хубаво да напишкам теста, заради което въобще не можах да спя, едвам издържах до 7:00 часа и газ в тоалетната. Направих теста и ми се появи най-бледата черта в света, въобще не очаквах и тъй като всичко ми беше за първи път и това е първият тест в живота ми, не знаех сега бременна ли съм, не съм ли и като се панирах и отидох директно при ММ, той още си спеше нищо не подозиращ и го събудих и му казах "Виж тука имали втора черата"   Joy и той сънен и стресиран "Какво, какво е това, защо си си правила тест?" . Ужасно тъпо беше  Blush

Все едно аз съм го писала! Същата ситуация беше и при нас! Simple Smile)))

# 109
Ха-хах, забавни ситуации  Joy
Ние бяхме взели един шуър чек, да си отлежава, и аз имах ултиматум да не го правя преди определена дата - 18.01  Crazy И става 00 часа, т.е. вече е 18-ти, и излизам тихичко от стаята и го правя и го оставих в хола да тече указаното време. Връщам се и моя, само ми вика направи ли го, и аз неее, не съм го направила,  Mr. Green, и след 5 мин. излизам, че не ме свърта, и гледам имаме втора чертичка, ама бледичка, все пак не е с първо пиш  Simple Smile, и влизам при него и се хиля като зелка.
Подавам му го и той гледа, гледа, и вика еми то само една тъмна черта има, другата е бледа.  Crazy И аз му казвам, бледа, бледа, ама я имаааа  Laughing
А пък освен свеки, никой не знае още, аз искам да е очи в очи, не по телефона, и за това, ще чакам докато се видим с майка и татко и сестра ми, понеже не живеем в един град  Simple Smile Даже ако вече съм и с тумбаче, ще е много забавно  Joy

# 110
Ох направо ме разплакахте с тези истории;) аз направих тест заедно с моя м и после отидохме при родителите ми и неговите и им викам на всеки имам нещо за теб и им давам теста Simple Smile а на моите баби казах на бабин ден , че ще стават пра:)

# 111
Аз като си купих тест почти две седмици ми закъсняваше, беше късно вечер след работа и трябваше да ходим на кино с ММ и негов приятел и приятеля му дойде в къщи да мога да се преоблека след работа и сега как да направя тъпия тест , взех си дрехите за преобличане във тоал и дамската чанта за да мога да скрия после теста вътре да не го видят, после излязох , изчаках да мине вр и си знаех , че ще е отрицагелен , бяхме правили само 2 пъти същия месец, но какво да видя най- ярките черти на света, които съм виждала и се разревах много, разтреперех се, показах го на ММ и той ми вика защо ревеш нали това искаше и веднага каза и на приятеля си.  Филма го изгледах от напрежение, което е не типично за мен, аз съм от хората които хабят билетите и заспивам след като си изям пуканкиге още по време на рекламите и се събуждам на края на филма Grinning . Та Мм каза веднага на доста хора и аз по телефона на майка и на приятелки. Нашите родители те не са някакви чуствителни и са малко през просото, все им е едно , а и съм на 30 г вече и някак си ми е все едно мнението на хората.

# 112
здравейте на всички в групата. Днес забелязах темичката и бих желала да се включа и аз Simple Smile Бременна съм в почти 8 г.с с втророто си дете. Имам дъщеричка на 18 месеца. Термина ми е на 22.09.2016. ЗА сега се чувствам много добре, не ми се гади, млако по-изморена се чувствам, но и това ще отмине. Вече бях на лекар два пъти. Миналата седмица чухме сърчице Simple Smile Поздрави на всички Simple Smile

# 113
Аз имам един друг въпрос дали може да се яде топено сирене, знам , че меки не или само чрез топлинна обработка. Но ми се хапва филийка с топено сирене, мисля, че не би тпябвало да спада към тези меките. И въобще , което обичам да ям сега май не може , яде ми се филе елена, луканка, най много някаква солена или маринована рибка сельодка или сьомга, червен хайвер или поне варено пушена скумрия а не трябва, нямам и намеретие. Ям някакви неща които не са забранени и то постоянно ям нещо , а днес като се теглих съм вече с още -1кг, 52 от 55-56 , това взе да ме притеснява вече, а вече след ден ще съм 11 седмица. На лекар последно на 29.01 ходих, а следващия е чак на 25.02 , аз май съм най-зле с чакането. Не виждам смисъл да ходя преди прегледа някъде, то ако ще стане нещо лошо и да ходя и да не ходя смисъл няма, все ще стане каквото е писано, ако ще и всеки ден да съм в кабинета .
И друг въпрос докато не съм забравила Grinning до тези които са раждали , дали може да се боядисва косата, до четвъртия знам , че не може, той ей сега ще мине, не е проблем, но за след това никъде не открих конкретен отговор.На мен не ми трябва много аз рядко се боядисвом, макар че и в доста по-светъл нюанс от моя, русо но не от белите, по-тъмно е бежево и че поне веднъж трябва да се боядисам към 5-6 месец поне, че иначе точно за лятото няма да е мн приятно. Вие боядисвали ли сте ке с предната бременност?

# 114
Добре дошла, Petya 84!!!! bouquet

# 115

Благодаря  bouquet
А за боядисването на косата и мен още ме е страх да отида на фризъор, а вече съм с доста сериозен корен и мисля да отида тези дни все пак. През първата си бременност се боядисвах и подстригвах всеки месец, вкл първите три.

# 116
  • София
Geri852 меките сирена узряват за съвсем кратко време и имат мажеща се консистенция. Типични представители са Камамбер, Бри и Нюшател, топеното сирене няма нищо общо с тях.
За боядисването аз вече се боядисах един път с безамонячна боя, като цяло от всичко което изчетох въобще няма доказателства, че боядисването е вредно, така че продължавам смело да бъда красива  Crazy

# 117
Честита ни нова тема, която е вече почти изписана  Laughing
petya84 Добре дошла!
Geri852 На мен ми е първа бременност и не се боядисвам от 4-5 години. Но всичките ми приятелки си се боядисваха през бременността, но с без амонячна боя. Май така се казваше. Може да се консултираш с фризьора си.

Как казах на близките си
Аз бях сигурна, че не съм бременна. Но ми закъсняваше с 2 дни и отивам да си купя тест. И за да не се разхождам следващия месец пак си взех направо 2 теста - нали не съм бременна. Правя си теста и хоп  EFP. След 10-тина дни ММ има РД и звъннах на сестра ми да и погледне какво съм и пратила на вайбър (снимка на теста) и дали смята, че е подходящ подарък за ММ. Бях и обещала първо на нея да кажа Simple Smile и си спазих обещанието. После опаковах теста като подарък и когато ММ си дойде му казах, че подаръка му е подранил. Отнесох малко викане, че не е бебе и не иска подарък и че няма нужда от нищо, но все пак го отвори и......Първо помълча, после се изцепи "Браво на мен!". На моите родители казахме като се видяхме няколко дни по-късно. На баща ми от баницата за Нова година му се падна бебе и се шегувахме, че трябва някоя млада мацка да му търсим. Та виждаме се с моите родители и аз: "Абе на тати какъв му беше късмета?", майка ми: "Бебе?", аз: "Ами ние с Х се погрижихме, не го мислете вече:)!". Първо всички се посмяха, че баща ми няма да се "труди" за бебе, после си поплакахме и така. Свекърва ми не знае още, но на едната ми етърва (сестра на ММ - май така се казва) и казахме точно на РД-то й. А на другата, уж да им се похвалим какво си имаме им пратихме снимка от ехографа по скайп. За сега си трайкаме пред останалите. А на свервата ми се иска да и кажем като се видим. Да не е по телефона.

# 118
Значи мога поне топеното сирене да ям Simple Smile , аз мн го обичам дори без хляб да го ям

# 119
Буболече, и на моят баща му се падна, събирай парички, че семейството ще се увеличи  Joy
Петя84, добре дошла и от мен Hug

И крема сиренце може да се яде, нали  Simple Smile Отивам да хапна нещичко, че огладнях Blush

Общи условия

Активация на акаунт