Най-вкусният балсам за устни

• 23 951
  • 117
  •   1
Отговори
# 30
  • на последния етаж
И аз съм с EOS, в момента този:

# 31
И аз съм с EOS, в момента този:

Лита, с блясък ли е? Гледам ги тук  и някои са матово бели, а други сякаш перлени стоят.

# 32
  • на последния етаж
Не, няма никакъв блясък. Simple Smile

# 33
И аз ползвам точно този и то за втори пореден път. Много ми е сладък и готин. Heart Eyes

# 34
И аз ползвам точно този и то за втори пореден път. Много ми е сладък и готин. Heart Eyes
Мале аз днес поръчах ягодов, дано и той е хубав! Simple Smile

# 35
И аз ще си поръчвам от тях колебая се между кокосово мляко и метовия Simple Smile
А най вероятно може и да са и двата.За мен мента за голямата ми дъщеря кокосово мляко Simple Smile

# 36
Днеска си купих този от ДМ. С дъх на мандарина и ванилия. Не е лош, но само леко сладни. Дали изобщо има наистина сладки и вкусни балсами?
EOS в крайна сметка ще си взема, стига да реша кой. Колебая се между Сладка мента, Летен плод (някъде прочетох, че ухае на диня), Ягода и Кокосово мляко.

# 37
Всичките съм пробвала без летен плод, вземи кокосово мляко той е най-хубав. Peace
Ментови не вземай, те са само за горещини.

# 38
Благодаря ще взема кокосовото мляко и без това по описание и аромат мисля ,че най - много ще ми допадне.
А крема им за ръце кой е най добър?
Цветята, краставицата , плодовия ? Simple Smile

# 39
Всичките съм пробвала без летен плод, вземи кокосово мляко той е най-хубав. Peace
Ментови не вземай, те са само за горещини.
Денси а ягодата как е, утре ще ми го донесат!

# 40
Хубав е, но аз не харесвам аромати на ягоди, защото винаги са ми химични. Ванила- кокос е много лек аромат да знаете, да не очаквате нещо супер силно и страстно. Кокос почти няма, лека ванилия си е. Като се сложи на устните се чака минута-две да направи реакция и тогава се облизва за да се усети сладкия вкус. Да знаете, че вкуса е доста сладък и примамлив, но това е химия и е страшно вредно за облизване и ядене, а си става навик и човек се увлича. Обаче не трябва да се ближе. Peace

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 19:40 от densi

# 41
Днеска си купих този от ДМ. С дъх на мандарина и ванилия. Не е лош, но само леко сладни. Дали изобщо има наистина сладки и вкусни балсами?
EOS в крайна сметка ще си взема, стига да реша кой. Колебая се между Сладка мента, Летен плод (някъде прочетох, че ухае на диня), Ягода и Кокосово мляко.
Дъшеря ми има този от ДМ само ,че в розово .Освен ,че придава лек цвят на усните е и много вкусно сладък.Поне на мен ми идва сладък.
А и в крайа сметка балсама е за омекотяване на устни не за ядене за да държим да ни е много сладко Simple Smile

# 42
Дъшеря ми има този от ДМ само ,че в розово .Освен ,че придава лек цвят на усните е и много вкусно сладък.Поне на мен ми идва сладък.
А и в крайа сметка балсама е за омекотяване на устни не за ядене за да държим да ни е много сладко Simple Smile

Да, да, съгласна съм. Коментирам вкуса, тъй като авторката на темата се интересува. Иначе харесвам балсами за устни, но за мен е без значение дали са сладки или не Simple Smile

# 43
Днеска си купих този от ДМ. С дъх на мандарина и ванилия. Не е лош, но само леко сладни.
Точно същото си купих и аз днес ! Grinning Не е каквото търсех, мирише готино, не бих казала, че има вкус, но е по-добре от другите глупости, които си накупих. Явно новата ми мания е балсами. Днес не се сдържах и си купих и Леокрема с роза- е, това е по-зле и от Хималая с какао... Не е толкова твърдо, но вкусът е като на старо червило. Преди 10 години си бях купила синята Леокрема и много я харесвах тогава като вкус, но след тази Rosa Perla вече не смея да си купя. А в друга тема във форума беше препоръчана като страхотна на вкус...
Значи засега Блистекс е с най-силен и сладък вкус и го препоръчвам за тези, които обичат лимони.

# 44
Аз по принцип не търся сладък ефект....нито искам да облизвам устните, и да ям балсам, все пак има доста други неща за ядене......просто случайно ако се случи....предпочитам да не ми мирише на вазелин Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт