Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 872
  • 272
  •   1
Отговори
# 150
  • Стара Загора
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото обичам да се грижа за косата си и да не се уврежда при ресане.

# 151
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е тънка и слаба и се нуждае от най-доброто.

# 152
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми много се заплита по краищата и понякога се скубя доста болезнено.

# 153
  • Перник
Имам нужда от четка за коса Dessata защото косата ми е доста гъста и много трудна за разресване. С нея бих си спестила болката от скубането и мъката по падащата изкоренена коса.

# 154
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е вечно заплетена и цъфтяща , без значение какви четки и продукти използвам и имам нужда от нещо по-добро и по-качествено.  Flutter

# 155
  • Велико Търново
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам косата ми да е перфектна“

# 156
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми заслужава най-доброто.

# 157
  • София
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото всеки заслужава да бъде глезен“ Simple Smile

„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото заслужавам най-доброто“ Simple Smile

„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото моята малка принцеса ще бъде безкрайно щастлива - без да скубе и прекрасно нежно усещане, съчетано с позитивни цветове “

„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото тя е на жената приятел“

„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото пръв помощник на мама е тя на земята“

„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото нежна е грижа е тя за децата“

„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото зная, че тя за нас е най-добрата“

# 158
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста и се заплита много лесно, а с такъв тип четка разресването е бързо и безболезнено.

# 159
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми ( гъста и чуплива ) е точно като за нея !

# 160
Имам нужда от Dessata, защото косата ми залужава най-доброто  Heart Eyes

# 161
Ще се радвам да пробвам тази изумителна четка и вярвам, че ще подобри структурата на косата ми!

# 162
  • велико търново
Имам нужда от четката за коса защото искам да разресвам дългите златисти коси на моита малка ,, Рапунцел,, без да я скуби.Защото те обичам усмивчице когото вятъра се прокрадва в дългите ти коси. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 163
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам косата ми да бъде погалена с нежността на тази четка“

# 164
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми предпочита най-добрите продукти.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт