Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 871
  • 272
  •   1
Отговори
# 165
Имам нужда от четка за коса Dessata защото желая да опитам нещо ново и лично да се убедя в качествата и.

# 166
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото обожавам косата си и искам най-доброто за нея.

# 167
  • Бургас
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е дълга, лесно се заплита и с тази четка ще имам възможност да я пощадя. Simple Smile

# 168
  • в огледалото на живота
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото,искам да поддържам хубава главата си....''  Grinning

# 169
  • На брега на морето
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата на моето слънчево момче е дълга, къдрава и непокорна като него  Simple Smile и мама иа нужда от верен помощник в борбата със заплитането й.

# 170
За дългата и гъста коса на дъщеря ми идеалната четка за разресване е Dessata.

# 171
  • Варна
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото 12-годишната ми дъщеря има дълга коса под кръста, с обикновени четки трудно се справя и съответно не обича особено ресането  Laughing, надявам се с тази четка да заобича косата си още повече.  Flutter

# 172
  • Jambol, Bulgaria
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми има нужда от най-доброто,а тази четка е точно такава!

# 173
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото вече имаме една и ни трябва още една за път, толкова сме доволни (има такива малки с капаче, ако спечелим от тях, ехей  SunglassesPeace

# 174
  • На черешата
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата на дъщеря ми е мноооого гъста и се заплита много лесно, а с такъв тип четка разресването е бързо и безболезнено.  Hug

# 175
  • in a Lovesong
Имам нужда от четката за коса Dessata, защото е крайно време да имам нещо, с което да приведа във вид чупливата си коса!

# 176
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам в къщи две девойки с дълги и гъсти коси и всяка сутрин е голяма мъка

# 177
„Имам нужда от четка за коса Dessata,
 защото е като балсам за скалпа на главата! "

Simple Smile Simple Smile

# 178
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото ми се иска да я пробвам. Никога не бях чувала за тази марка.

# 179
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото моята коса е тънка и капризна, също имам големи проблеми със заплитане. Мисля, че тази четка като новост би била интересна и подходяща за мен, както и бих я купила независимо от изхода на тази промоция Wink

Общи условия

Активация на акаунт