Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 869
  • 272
  •   1
Отговори
# 180
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото е невероятна.  Simple Smile

# 181
защото ако не променя нещо, в скоро време ще остана без коса. Няма такава заплетена коса просто.

# 182
  • Варна
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста, но с много тънък и фин косъм, който лесно се накъсва при ресане.

# 183
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам косата ми да получи най-доброто

# 184
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се нуждае от най-доброто.

# 185
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е тънка,заплитаща се и с обикновена четка половината от нея остава на нея.

# 186
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се сплита, а тя е най доброто за моята коса!

# 187
  • гр. Варна
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се накъсва, а и заслужава най-доброто! Simple Smile

# 188
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми заслужава най-доброто.

# 189
Имам нужда от четката за коса Dessata, защото косата ми е буйна и непокорна и се надявам тази четка да я усмири.  Mr. Green

# 190
Имам нужда от четката за коса Dessata, защото косата ми е чуплива и тънка.

# 191
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото грижата за косата е важна за мен!
Уважавам себе си и всяка част от мен е на първо място!

# 192
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото притежава всичко, което искам от една четка - разресва лесно, не наелектризира косата, не скубе, а моята коса е тънка и крехка и тази четка е идеалният избор за нея Simple Smile

# 193
Имам нужда от четка Dessata, защото гъстата коса определено се нуждае от лесно и щадящо разресване  Peace

# 194
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото често имам проблеми със заплитането.

Общи условия

Активация на акаунт