Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 854
  • 272
  •   1
Отговори
# 195
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото обичам косата си и искам тя да получава най-доброто!

# 196
  • Samokov
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста и чуплива и това ще бъде най-доброто за мен!

# 197
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам да получа най-добрата грижа за косата си.

# 198
  • София
 Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е тънка и лесно се къса. Имам и малка дъщеричка, за която ще купя, когато и израсне косичката.

# 199
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се заплита много лесно, а с такъв тип четка разресването е бързо и безболезнено.

# 200
  • София
„Имам нужда от четка за коса Dessata, защото...“
дъщеря ми има най-фината и заплитаща се руса коса.
Сресването е голямо приключение и неудоволствие за нея, даже избягвам да го правя, че е едно голямо дърпане и мрънкане!  Laughing

# 201
  • Велико Търново
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото държа на добрия вид на косата си, а тя държи да бъде разресвана с Dessata  Flutter

# 202
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото искам да имам хубава коса

# 203
  • Варна
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми се заплита, страшно много и защото когато се сресвам, пада много от нея. само това е спасението и за двата проблема.

# 204
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото имам гъста коса и винаги се заплита. А и ще съм много щастлива да изпробвам тази четка! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 205
  • Лутаща се
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е станала ужасна и има нужда от огромни грижи.

# 206
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е много чуплива и непослушна, краищата лесно се оплитат и се накъсват при разресване.

# 207
Имам нужда от четка за коса Dessata,защото косата ми заслужава най-добрата грижа !

# 208
Имам нужда от четка Dessata, защото косата на дъщеря ми има нужда от най-добрата четка. Heart Eyes

# 209
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото моето малко момиченце има прекрасни къдрици, и понякога са трудни за разсресване. С четка за коса Dessata, тя ще бъде щастлива , и доволна, че вече ще е лесно разплитането на косата й.

Общи условия

Активация на акаунт