Dessata – най-добрата четка за 2015 година! Играйтe и спечелете!

• 13 852
  • 272
  •   1
Отговори
# 210
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми ,заслужава да бъде ,глезена с най доброто.

# 211
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото тя е най-добрата,
и вече всички у дома са с идеално сресана коса!

# 212
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото мъките при разресване на косата на дъщеря ми ще свършат!

# 213
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е тънка и много се заплита и къса.

# 214
  • София
Имам нужда от четка за коса Dessata,защото не искам да ходя със стърчаща коса всеедно съм бръкнала в контакт.

# 215
  • София
Имам нужда от четката Dessata, защото.....
е най-добрият ми помощник в борбата със заплетените къдрици на малкото ми момиченце. Лесно, бързо и без сълзички! Hug

# 216
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми много се заплита. Laughing

# 217
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото с приятелката ми имаме дете,а заради слабата и непрестанно скубеща и капеща коса съм я виждал само 1 път с пусната коса,и то след фризьор...Би била чудесен подарък.А също и за дъщеря ни...Най-красивата гледка вечер е мама като реши бебка и й целува косичката! Heart Eyes

# 218
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е гъста и се заплита много лесно.

# 219
Имам нужда от четка за коса Dessata,защото  с нея ще ми е перфектна косата Heart Eyes

# 220
Трудно разресвам косата си, а съм чувала, че с тази четка ресането се превръща в удоволствие

# 221
Имам нужда от четката за коса на Dessata,защото косата ми е дълга и гъста,а напоследък и доста изтормозена и искам да я поглезя

# 222
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косите на дъщерите ми се заплитат много и имат нужда от качествена и нежна грижа.

# 223
  • Gulyantsi
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото косата ми е дълга и се заплита, а с тази четка няма да се скубя и да ме боли.

# 224
  • София, ж.к. Стрелбище
Имам нужда от четка за коса Dessata, защото денят се познава от сутринта!

Общи условия

Активация на акаунт