Бебешката количка - цяла наука за второ висше №33

• 94 647
  • 805
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте Simple Smile Ако някой е ползвал такава количка http://baby.galix.bg/5797/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B2%D1%8F%D1%82-53 ще се радвам да чуя мнения.

# 676
Мами, препоръчайте ми лятна количка до към 200, 250 лв с:
- 4 колела;
- единични гуми
- голям сенник
- пълно легнало положение
- да не са от най-малките колелца, че съм свикнала на големи помпащи и ще видя зор
- компактна при сгъване
- една дръжка
- повдигаща се поставка за крачета
- голям кош за багаж ама от това съм склонна да се откажа, че вече ставам нагла май

Видях на живо Лорели С 300, по препоръка на приятелка, която отговаря на всичко, освен малките й гумички. Направо съвсем мини ми се видяха. Дайте идеи Simple Smile Благодаря предварително!

# 677
  • София
за тези пари бих взела нещо втора употреба

# 678
Мами, препоръчайте ми лятна количка до към 200, 250 лв с:
- 4 колела;
- единични гуми
- голям сенник
- пълно легнало положение
- да не са от най-малките колелца, че съм свикнала на големи помпащи и ще видя зор
- компактна при сгъване
- една дръжка
- повдигаща се поставка за крачета
- голям кош за багаж ама от това съм склонна да се откажа, че вече ставам нагла май

Видях на живо Лорели С 300, по препоръка на приятелка, която отговаря на всичко, освен малките й гумички. Направо съвсем мини ми се видяха. Дайте идеи Simple Smile Благодаря предварително!

Даь например Макларън или Чико Лайтуей втора употреба е много по-добре от Лорели нова.

# 679
  • Пловдив
За тези пари може да се вземе нещо ново и качествено, но от чужбина. Ако това е вариант, препоръчвам Амазон. Миналото лято купих от Amazon.co.uk Cosatto Supa. Скоро възникна проблем, писах им и им я изпратих. Възстановиха ми стойността на количката, както и разходите за транспорт.  Peace

# 680
Благодаря ви, разгледах предложенията. Ще помисля и за 2ра употреба, но Чикото, Косатото (ей такъв сенник искам) и Макларъниte са все с двойни колелца и не са с една дръжка, а на тези неща много държа. Искам единични гуми и една дръжка. Ако се сещате модели ще съм много благодарна Simple Smile

# 681
  • София
Малко по-назад съм писала за единични гуми и една дръжка: Cybex Callisto, Peg Perego Booklet, M&P Armadillo, Britax b-agile 4

До колко килограма искате да бъде?

Най-леката такава е мисля че е YO Yo Zen:

Но е доста скъпа.

Аз лично не се сещам за нова количка, до 300лв с една дръжка и единични гуми, която да е хубава и с дълбок сенник. Сигурно има, но не и от марките които познавам.
Може да потърсите втора ръка от гореизброените от мен.
Моделите на Лорели, Чиполино, Чико, Хаук не са ми познати, съжалявам, че не мога да помогна.

# 682
Нямам претенции да е много лека. Благодаря, ще разгледам предложенията Ви Simple Smile

# 683
Здравейте,харесала съм си една количка Maxi Cosi Loola Up ,основно искам да я ползвам като лятна,попрочетох,че е малко тежка но за сметка на това има пълно легнало и коша се върти и в двете посоки.Сега съм с комбинирана с помпащи гуми и ми идва доста голяма.По принцип мислех да си взема нещо на лорели или чиполино но тази я видях за около 150 лева втора ръка,та се чудя дали ще е добър избор като се има предвид,че не мога да отделя повече пари за лятна количка. Simple Smile

# 684
Аз да се похваля, в крайна сметка се спрях на Peg Perego Book Plus 51. Реших, че ще ми е най-удобна, лека и практична, сгъва се лесно, спирачките се блокират с едно копче отстрани (а не като на другите отпред на всяко колело), компактна е. В комплекта върви дъждобран и чанта и всичко това с -15% намаление Simple Smile Дано да е правилния избор.

# 685
  • Бг
Привет, някой с мнение за това Chicco ? Благодаря Simple Smile
Отворена съм и към други предложения. По принцип търся лятна с легнало положение, кой знае какви претенции нямам, т. к. синът ми е на 1,5 г. и кой знае колко няма да се ползва. Не ми се дават много пари, Чикото си я намерих за около стотина лева, нова. Та бюджета да е в рамките на 100-120 лв.

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 10:33 от Alexa_a

# 686
Здравейте,
Аз съм една от хилядите майки, които са пред изключително трудния избор на детска количка.
Тъй като разполагаме с твърде ограничено пространство, ми се иска да е доста компактна (което пък да не е за сметка на комфорта на Дребосъчето).
За момента съм се спряла на 3 модела на Easywalker (June, Mosey или Mini), но не мога да намеря никакви мнения как се държат в нашата пътна обстановка Wink  Някой случайно да има наблюдения?

Отворена съм към всякакви съвети за компактна количка (по възможност с вариант за новородено и с опция за сменяне посоката на коша/дръжката).
Благодаря на всички предварително!

# 687
Привет, някой с мнение за това Chicco ? Благодаря Simple Smile
Отворена съм и към други предложения. По принцип търся лятна с легнало положение, кой знае какви претенции нямам, т. к. синът ми е на 1,5 г. и кой знае колко няма да се ползва. Не ми се дават много пари, Чикото си я намерих за около стотина лева, нова. Та бюджета да е в рамките на 100-120 лв.

Ето я и тук за по-малко пари.

# 688
Момичета, някоя от вас ползвала ли е количка с гуми, изработени от ЕVA пяна и това по- добър вариант от помпащите гуми ли е?

Последна редакция: ср, 18 май 2016, 16:49 от Forest rain

# 689
  • София
Моята количка беше с гуми от пяна мисля, за мен е по-добре от помпащи се, защото са по-леки и не се пукат.
За друсането... ами не знам дали имаше особена разлика от предишната ми с помпащи, така или иначе ако не смениш две - с помпащи и с пяна, няма как да разбереш има ли разлика във возията.
Факт е, че са по-универсални, защото с помпащите много внимавах къде ще минавам. После тези тревоги свършиха Simple Smile

Аз лично предпочитам непомпащите, независимо от какво са направени (е освен пластмаса)

Общи условия

Активация на акаунт