Бебешката количка - цяла наука за второ висше №33

• 94 649
  • 805
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Тя ако е избрала от по-големите летни колички, с единични гуми са по-добре...

Просто двата варианта на летни колички, които е дала като пример са 2 коренно различни. Едната си е лятна, а другата може да е и комбинирана, все едно само летния вариант на комплекта.
Аз за това реших, че търси от втория вид и с цяла дръжка и предложих такива, те повечето са с единични гуми.

Иначе да, мноооого малко модели от леките 5-6кг летни колички (тип чадър) са с единични гуми, а май въобще не знам да им ас цяла дръжка Wink

# 661
  • България
Някой с впечатления за:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/bebeshka-kolichka-s-max-mojito-retrus
Благодаря!

# 662
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
За какъв бюджет долу горе става дума?
Виждам, че не търсиш от най-малките колички.
Ето някои предложения от мен:

Cybex Callisto, Peg Perego Booklet, Peg Perego Si, M&P Armadillo, Britax b-agile 4, може и някоя от макларъните да ти хареса

Иначе от най-малките аз съм ползвала Пег Перего Плико мини - но е с две дръжки и с двойни гуми. 5.5кг е обаче и е доста лека, удобна ми беше. Определено минава обаче по-трудно по неравности спрямо изброените от мен по-горе летни, но по-стабилни (големи) колички.

защо искаш единични колела? Мен за летните много ме притесняваха единичните, не ми изглеждаха хич стабилни и се отказах от доста модели заради това, особено ако предните бяха единични.

Chicco Liteway e с единични

Насочих се към големите колела, защото са ми по-лесни за бутане по всякакви терени.
Опитът ми с малки двойни гуми не е добър  Peace
В момента съм с комбинирана (ABC Design Mamba) и като цяло съм много доволна от нея, но сякаш искам нещо по-леко.Не държа дръжката да е цяла.

# 663
  • Варна
В търсене на лятна количка съм и искам да има напълно легнало положение, защото диването още спи в нея.Предпочитам единични колела, но мога да "преглътна" двойните, ако моделът ми харесва и е лек.
Знам, че най-много се предлага Макларън, но визуално не ми е по вкуса.
Чудя се между Nuna Peep и Cybex Agis M-Air 4.
Приемам и други препоръки

Според мен са доста различни двете колички. Не съм била ползвател на Нуна, но от няколко месеца съм със Cybex Eternis M4, която е по-големия вариант на Agis. Моите впечатления са много добри- изключително маневрена, много широка седалка, дълбок сенник, висока дръжка. Аз харесвам по-големи, високи колички, затова избрах Eternis-a пред Agis. Два минуса има според мен- няма повдигане на крачетата и при пълно легнало положение, достъпът до багажника е труден. Засега не ни пречат тези неща. Който се е разхождал с нас и я е бутал, е оставал очарован. Килограмите и не са малко, но изобщо не се усещат. При Нуна Пепп лукс има повдигане на крачетата, но за мен е ниска и тясна в сравнение със Сайбекса. Може да разгледате и Recaro City life, но е над бюджета на посочените две.

# 664
Здравейте!
От месец ползвам Tutek Grander Play, но вози малко твърдичко и ми е ужасно тежка, направо имам чувството, че съм на лежанката във фитнеса. Всичко друго ѝ е наред, удобна е за обслужване на бебчето, но тежестта ѝ ми е огромен проблем предвид това, че след месец се местим и ме очакват повечко стъпала за преодоляване с количката. Моля да ми препоръчате количка, която да е по-скоро в нисък или най- много среден ценови клас, да е възможно най-лека и по възможност да вози по-меко. Големият сенник и багажник са екстри, на които бих се зарадвала. Другият вариант е закупуване на друга рама, но нямам идея от къде. Simple Smile
Благодаря Ви!

# 665
Мами,моля ако някоя е ползвала количка chicco simlicity да се включи с мнение..
А,също и за quinny buzz.. Simple Smile

# 666
Някой ползва ли Peg perego booklet lite? Мнения?

Аз много я харесах Chicco Simplicity, но най-новия модел, където има повдигната позиция при крачетата. За съжаление я няма в бг. Питах chicco.bg, но те ми казаха, че няма да има при тях.

# 667
  • София
аз съм ползвала Peg Perego Book Clasico, която също като бууклет не се обръща седалката в двете посоки като на book plus и има леки разлики в сенника - моят беше по-дълбок, седалката ми беше по-широка от на book plus.
Бях много доволна.

То като цяло на Book plus и Book classico - шаситата са без почти никаква разлика. Както вози едната, така и другата. За Book plus има много изписано. Booklet е по-лека от Book plus.
За мен ако пасва на бюджета, колчката е много добра.

# 668
Някой с впечатления за тази количка: http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/let … thon-t-mnosin-239
Благодаря предварително.

# 669
  • Пловдив
Аз в момента ползвам Booklet Classico. Сравнявайки я с Jane Muumm 2014, Cybex Callisto и Cosatto Supa, мога да кажа, че съм изключително доволна. Сравнително лека, много маневрена, с удобна седалка, достатъчен сенник, удобен кош за багаж, сгъва се и се разгъва лесно.  Peace

# 670
Някой може ли да изкаже мнение за тази: http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/kom … ezhov-kkmal0161be ?

# 671
http://www.hippoland.net/moni-kombinirana-kolichka-tala-sl-4011 може ли някой да изкаже мнение

# 672
Не знам дали ще помогна, защото и аз не съм избрала още и само я разглеждах. Хареса ми, че е лека и маневрена, стори ми се лесна за управление, кошът за багаж е затворен и се закопчава с цип, както и разцветката (имам слабост към денима). Не ми допадна това, че материята на сенника е сравнително тънка и на пипане ми се стори като мушама. В крайна сметка се спрях на Carra Tesoro, която е около 200 лв. по-скъпа (понеже аз държа да има и кошница за кола, която се монтира към рамата и Чиполиното щеше да ми излезе на 640 лв.), но предпочетох по-скъпата, понеже Карата е по-стабилна, с по-големи гуми, с малко по-дълъг кош, материите и изработката ми се сториха по-добри. Преди това гледах Чиполино Етро - ами то още на мострата мрежичката за проветряване се беше скъсала, какво остава след по-дълго ползване.
Всеки случай, ако Малтата ти е в рамките на бюджета, мисля, че не е лош избор.

# 673
Brayda, adoration_, благодаря  bouquet!
Видях, че са до 15 кг, обаче. Искам нещо до 18-20-25кг, но май няма голям избор освен Cybex или Babyhome. Cybex ми се вижда малко разстоянието за крачетата (за дете на 2г), а Babyhome не мога да я видя във Варна  Sad.

# 674
  • София
Слагала съм 3г ми дете в сайбекс калисто. Тя е висока 95см и й беше супер Simple Smile
Мисля, че и макларъните са до по-големи килограми на детето.

Общи условия

Активация на акаунт