Бебешката количка - цяла наука за второ висше №33

• 94 650
  • 805
  •   1
Отговори
# 645
Момичета, тези които са разучавали могат ли да ме насочат къде мога да намеря Mutsy Evo най-изгодно (български магазини, онлайн магазини вкл. в Англия, Германия, ebay, amazon...)?

И мен ме интересува и ще се развам ако някой се включи с помощ newsm78

# 646
Здравейте, момичета виждам че по-рано сте обсъждали Gusio Carrera и спряла съм са на нея, но все пак искам да попитам какво ви е мнението за нея за лятно бебе? http://baby.galix.bg/2950/бебешка-комбинирана-количка-carrera-3-в-1 Освен това можете ли да препоръчате подобна количка на тази цена?

# 647
  • София
Здравейте, момичета виждам че по-рано сте обсъждали Gusio Carrera и спряла съм са на нея, но все пак искам да попитам какво ви е мнението за нея за лятно бебе? http://baby.galix.bg/2950/бебешка-комбинирана-количка-carrera-3-в-1 Освен това можете ли да препоръчате подобна количка на тази цена?

една мама я има от отчетната, много е доволна от нея, минустите са и че е по-тежичка и че е с отделни кошове, иначе като за полска е супер.

# 648
Благодаря ти. А можеш ли да препоръчаш нещо по-лекико на тази или подобна цена? Пише, че е от олекотен алуминий и мислех, че е от леките. Иначе съм виждала доста по-тежки.

# 649
Момичета, тези които са разучавали могат ли да ме насочат къде мога да намеря Mutsy Evo най-изгодно (български магазини, онлайн магазини вкл. в Англия, Германия, ebay, amazon...)?

И мен ме интересува и ще се развам ако някой се включи с помощ newsm78

Хиполенд в петък ще имат 26% на всичко,  вижте там как е като цена.

# 650
А по какъв повод е това хубаво намаление?

# 651
И аз това мислех да питам. Не видях в сайта нищо да пише, във всички магазини ли ще бъде, както правят ноември.
Ние се чудим за триколка и ако има намаление, ще се възползваме Peace

# 652
Вижте във фейсбука на Хиполенд.

# 653
  • София
И аз това мислех да питам. Не видях в сайта нищо да пише, във всички магазини ли ще бъде, както правят ноември.
Ние се чудим за триколка и ако има намаление, ще се възползваме Peace

и онлайн ще го има намалението, така че избирай си я сега и после поръчвай онлайн Simple Smile

# 654
  • София
alina_si, благодаря bouquet

# 655
Да, видях и аз във ФБ  Peace

# 656
Здравейте!
Днес бях в Хиполенд и наистина има намаление в петък, като консултантката обясни, че обикновено го правят през ноември, а сега за пръв път имат такова и през май.

От всичките огледи харесах 3 модела:
http://e-chipolino.com/6096/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0 … D0%BE%D0%B0%D0%B7 - хареса ми, че е лека и доста маневрена, бута се и се вдига лесно, кошът се трансформира, може да се вземе и столче за кола, което да се монтира на рамата. Кошът й за багаж ми се стори малък.

http://detski-magazin.com/detski-kolicki/kombinirana-detska-koli … -denim-10371.html - Много стабилна, с големи гуми, голям кош за багаж. Но аз не съм много висока (1,62 ч.), а дръжката ми се стори висока. Освен това ми се стори по-тежка. Мъжът ми предложи да изтегля дръжката и действително тогава по-лесно се вдига и маневрира сякаш, но не знам доколко ще е удобно това. Иначе има доста екстри и ми допадна. Кошът също се трансформира от такъв за новородено към седалка (зимен към летен). В момента подаряват столче за кола към нея, което се монтира към рамата с адаптора.

И най-накрая окото ми попадна на тази: http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/bab … ezhov-bm014maybei - помпащи гуми, страхотни амортисьори, много лека и маневрена, вдигам я буквално с една ръка, кошът за багаж също ми хареса, чупеща дръжка, дизайна ми хареса. Като недостатък виждам това, че кошовете са отделни и няма възможност столчето за кола да се монтира към рамата.

Нещото, на което не обърнах внимание е как ляга летния кош - на Kaра-та видях, че има лека чупка при крачетата, защото я обикалях най-много, но при другите гледах повече коша за новородено.
И трите ми излизат на сходна цена, ако купя допълнително кошница за кола, и трите ползват две години гаранция.

Консултантката препоръчва Carra tesoro, понеже е правена и сглобявана в Италия, а не минава през Китай като другите, но не съм сигурна дали няма да ми е много тежка. За полската пък ме притеснява качеството на изработката и да не се скапе за нула време. Всякакви мнения ще са ми от полза.

# 657
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В търсене на лятна количка съм и искам да има напълно легнало положение, защото диването още спи в нея.Предпочитам единични колела, но мога да "преглътна" двойните, ако моделът ми харесва и е лек.
Знам, че най-много се предлага Макларън, но визуално не ми е по вкуса.
Чудя се между Nuna Peep и Cybex Agis M-Air 4.
Приемам и други препоръки

# 658
  • София
За какъв бюджет долу горе става дума?
Виждам, че не търсиш от най-малките колички.
Ето някои предложения от мен:

Cybex Callisto, Peg Perego Booklet, Peg Perego Si, M&P Armadillo, Britax b-agile 4, може и някоя от макларъните да ти хареса

Иначе от най-малките аз съм ползвала Пег Перего Плико мини - но е с две дръжки и с двойни гуми. 5.5кг е обаче и е доста лека, удобна ми беше. Определено минава обаче по-трудно по неравности спрямо изброените от мен по-горе летни, но по-стабилни (големи) колички.

# 659
  • София
защо искаш единични колела? Мен за летните много ме притесняваха единичните, не ми изглеждаха хич стабилни и се отказах от доста модели заради това, особено ако предните бяха единични.

Chicco Liteway e с единични

Общи условия

Активация на акаунт