Бебешката количка - цяла наука за второ висше №33

• 94 703
  • 805
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дам, нашия си е типичен кош за новородено за северни страни. Ако бебето ми беше зимно щеше да е супер, но с пролетно/лятно бебе беше неподходящ.

# 571
http://rayatoys.com/%D0%94%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%B0-%D0%BA% … CHROME-JAVA-15514

Моля ви за мнение за количка Joie Chrom Java 2 в 1 !

# 572
Благодаря много за съвета... но откъде да го купя тоз комарник и как да съм сигурен, че ще стане на количката?

# 573
  • София
Здравейте! Изчетох цялата тема, обаче съвсем се обърках Laughing.
Много ще съм благодарна на съвет. Мои приятели ме помолиха да им намеря количка, до максимум 700 лв, с кош за новородено. Прерових  всички сайтове, не мога да се спра на нищо, а и аз имам опит само с близнашки колички Laughing. Наистина ще съм признателна, ако ми помогнете в избора, тъй като ме е страх да не препоръчам нещо само защото ми харесва на картинка и после да се окаже боклук. Знам, че и бюджета е ограничен, но дано все пак има читава количка и за тази сума.

# 574
Много ще съм благодарна на съвет. Мои приятели ме помолиха да им намеря количка, до максимум 700 лв, с кош за новородено. Прерових  всички сайтове, не мога да се спра на нищо, а и аз имам опит само с близнашки колички Laughing. Наистина ще съм признателна, ако ми помогнете в избора, тъй като ме е страх да не препоръчам нещо само защото ми харесва на картинка и после да се окаже боклук. Знам, че и бюджета е ограничен, но дано все пак има читава количка и за тази сума.
Аз за съжаление не мога да съм полезна, но очаквам близнаци и нямам никаква представа каква количка на достъпна цена да търся/първо раждане ми е/. Нямам никакви впечатления, не знам какви изисквания да имам. Визията не ме интересува толкова колкото да е максимално практична. Ще съм благодарна ако получа съвет:)

# 575
Има и колички втора употреба доста запазени в крайна сметка
Щом гони качество на ниски цени

# 576
http://magazinbebe.net/index.php?route=product/product&product_id=822

Аз ползвам такава от година и съм много доволна, никакви проблеми не съм имала. Но като човек, който
има пролетно бебе не бих си взела зимен кош, много обемен, спарва и ще го израсте до есента. Предпочитам количка с летен кош и кошница. Коша да не се маха и количката да се сгъва с него, също и да може да се поставя столче за новородено. За мен тази хамалогия махни коша, сгъни рамата, разгъни рамата сложи коша ми е много противна и предпочитам да я сведа до минимум.
.

# 577
Аз къде да задам един тъп въпрос - понеже сега си имам количка, пег перего поп ъп с кош за новородено. Та ще пера матрачето, но не мога да разбера какво да постилам върху него. Вие слагате ли някакъв протектор да не се мокри при инциденти, и чаршафче и ако да - какви? Понеже всички, които гледах са 75см широки, и трябва някак си да ги сгъвам. Има ли специални комплекти за кош за новородено и при лятно бебе необходими ли са?
Най-вече ме притеснява, че докато не свикна как да слагам правилно памперса може да има мазало в началото.

# 578

Една приятелка си купи Bebetto - мисля, че 3 в 1 на тази цена може да се намери. Не са я пробвали още, не мога да кажа. Друга има Coletto и е много доволна. Пак горе-долу такива пари вървят.

# 579
И нашият бюджет е приблизителен и заглеждам тези:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki  и особено Dada Paradiso

# 580
  • София
Благодаря много за съвета... но откъде да го купя тоз комарник и как да съм сигурен, че ще стане на количката?

Виж в ДМ,имаше универсални и виж размерите им.

# 581

Виж в ДМ,имаше универсални и виж размерите им.

Под ДМ имате предвид дрогериите ли? https://www.dm-drogeriemarkt.bg/

# 582
  • София
Има комплекти - чаршав, завивка и възглавничка за кошове за новородено Simple Smile
Поразрови се в нета.
Моя беше на марката Azis Bebe

# 583
Аз къде да задам един тъп въпрос - понеже сега си имам количка, пег перего поп ъп с кош за новородено. Та ще пера матрачето, но не мога да разбера какво да постилам върху него. Вие слагате ли някакъв протектор да не се мокри при инциденти, и чаршафче и ако да - какви? Понеже всички, които гледах са 75см широки, и трябва някак си да ги сгъвам. Има ли специални комплекти за кош за новородено и при лятно бебе необходими ли са?
Най-вече ме притеснява, че докато не свикна как да слагам правилно памперса може да има мазало в началото.

Купуваш си плат горе-долу с размерите на коша - малко повече, за да можеш да го подгънеш. После го поръбваш на машина. Аз поне така направих с всички чаршафи - за количката, за кошарата и за леглото.

# 584
И нашият бюджет е приблизителен и заглеждам тези:
http://moebebe.com/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki  и особено Dada Paradiso

Това за мен са колички за хипопотами (дали бебета или майки е друг въпрос). Наскоро капарирахме от този магазин легло и скрин и ги поогледах. Иначе за мебелите препоръчвам ямболската фирма, защото са качествени.

Общи условия

Активация на акаунт