Фризьори Бургас: мнения и препоръки 2

• 80 410
  • 354
  •   1
Отговори
# 225
Препоръчайте ми фризьор в Бургас!Интересува ме за подстригване!И за цени ако може.Колебая се сякаш между Неделчо и Кремена-Салонът.Четох назад в темата,че ги препоръчват.Била съм в Амбър при Зорница-горе-долу добре.От Стела от Амбър не съм доволна,а и цените им за Бургас са високи.Четох и за Слава,но 50 лева за подстригване ми се виждат много.Моят любим фризьор от Бургас-Борко,който имаше салон в кооперацията срещу операта замина за съжаление за чужбина.

# 226
Аз се подстригвам при Неделчо. Това беше любов от пръв поглед, буквално. Разбира ме какво точно искам, дори и да не му обяснявам перфектно. Реже толкова, колкото му кажа. Дава идеи. Работи с удоволствие, а не ден да мине друг да дойде.
В началото имах притеснения, че може би ще са надути в салона, поради броят кифли които ходят там, но притесненията ми са били напразни. Ходенето ми там за мен е удоволствие. Препоръвам с две ръце.
Споделяла съм тук, че имах желание за балеаж от който той ме отказа, тъй като косата ми е тъмна и желания ефект щеше да се застои много малко и искаше постоянна поддръжка. За мен това значи, че работи със сърце, а не гледа само да си прибере парите в джоба.

За жалост няма как да сравня с Кремена, тъй като не съм я посещавала.

# 227
  • Бургас
Къде е салонът на Неделчо и какви са цените?

# 228
Салонът е на Оборище 70, казва се Декалог
Ценоразпис има във Фейсбук страницата им. Подстригване+измиване мисля че беше към 30 лв, но все пак погледнете в страницата, защото последния път си взех и продукт от тях и не съм сигурна за цената.
По-скъпо е, но за мен си заслужава

https://www.facebook.com/STUDIODECALOGUE/

# 229
Споделяла съм тук, че имах желание за балеаж от който той ме отказа, тъй като косата ми е тъмна и желания ефект щеше да се застои много малко и искаше постоянна поддръжка. За мен това значи, че работи със сърце, а не гледа само да си прибере парите в джоба.

За жалост няма как да сравня с Кремена, тъй като не съм я посещавала.
Решението му за балеажа е странно.Дъщерите ми са с тъмни коси,но минаха през балеажи,омбре във всички отенъци(най-много ми допадна "тигрово око")и за съжаление имат моя ген за побеляване от тийн възраст.Ефектът се запазва доста дълго,особено когато избраните нюанси не са далеч или хармонират със собствения цвят.Толкова освежава визията,не знам защо фризьорът те е лишил от това удоволствие.

# 230
Може би цветът който си бях харесала се постига и поддържа трудно с моята основа. Въпросът е, че аз живея в чужбина и се прибирам два пъти в годината. Нямам въЗможност за поддръжка периодично. Имам му доверие и щом е казал, че няма да се получи същото като на снимката му вярвам на сто процента.

# 231
  • Across the Multiverse
Ако е имало драстична промяна на основния цвят, сигурно затова е казал, че иска голяма поддръжка или че няма да стои добре. Иначе омбрето и балеажа са най-лесни за поддръжка от всички видове боядисвания.
Аз препоръчвам Кремена за боядисване ...; за подстригване мисля, че също е добра, просто нищо кой знае какво като прическа не съм си правила при нея и не мога да дам мнение. Не че точно в момента това има значение де Wink

# 232
Може ли да ми препоръча някой фризьорски салон в който да могат да правят добре балеажи или омбрета

# 233
STUDIO DECALOGUE - ул. Оборище №70, ако не бъркам номера на улицата.

# 234
STUDIO DECALOGUE - ул. Оборище №70, ако не бъркам номера на улицата.

А цените как са за балеаж (под рамене коса), знаете ли

# 235
Не мога да кажа, свържете се с фризьора, имат фб страница, инстаграм. Simple Smile

# 236
  • Sofia
В Бургас съм от два месеца и имам крещяща нужда от фризьор. Бихте ли ме насочили към салон и конкретен фризьор (за боядисване). По възможност да ползва висок клас професионални бои.
Предварително благодаря!

# 237
В Бургас съм от два месеца и имам крещяща нужда от фризьор. Бихте ли ме насочили към салон и конкретен фризьор (за боядисване). По възможност да ползва висок клас професионални бои.
Предварително благодаря!
Studio DECALOGUE - Неделчо.

# 238
Можете ли да ми препоръчате Зелен салон/който работи с бои Oway. Откривам само официалния списък от Кристиан оф рома на салоните към 2016, който не е особено актуален и не искам да ходя насляпо. Благодаря предварително Gift Heart

# 239
Здравейте, можете ли да ми препоръчате салон в Бургас за балеаж, по възможност да е на по-народни цени Smiley Благодаря! Flowers Cherry Blossom

Общи условия

Активация на акаунт