Промени ли се много тялото ви след раждането?

• 22 887
  • 132
  •   1
Отговори
# 75
При мен втората бременност съвпадна с период, в който явно е имало коса за окапване и падаше на кичури. Сега имам около 10 см. чисто нова коса, да видим дали и след третата ще има опадване.

# 76
........
Geri_ms, къде си ги побирала тия бебета?  Simple Smile

Най-вероятно е висока  Simple Smile , високите жени имат повече място и корема може да не е много голям.

163см съм...не съм много висока, всички се чудеха къде съм ги побрала Grinning

# 77
Качих 16 кг при първа бременност,  1 година след раждането съм по-слаба, от когато забременях. Промени ми се бюста, кожата,  а таза се прибира в рамките на година.

# 78
........
Geri_ms, къде си ги побирала тия бебета?  Simple Smile

Най-вероятно е висока  Simple Smile , високите жени имат повече място и корема може да не е много голям.

163см съм...не съм много висока, всички се чудеха къде съм ги побрала Grinning

Мдааа вече и аз си зачудих Joy

# 79
  • София
Да се включа и аз при диастазните. Качих нормално, мисля - около 12 кг., свалих ги бързо, но гадната диастаза само намаля и не изчезна напълно.
Другата гадост беше, че всичките ми нокти започнаха да врастват след 7-мия месец. Още се занимавам с това.
Поне се разминах със стрии и увисвания, особено като се има предвид, че не съм се мазала с нищо.
Косата поопада, но и се възстанови изцяло.

# 80
Първият път забременях на 22 г., 52 кг. Родих на 23г. 63кг. Никакви поражения. Кърмих една година, но от кърменето гърдите не увисват. Моите са изключително малки, почти незабележими. Нямам стрии, имам снимки по бански 7 месеца след раждането, толкова съм слаба, че корема ми е залепен за гърба. Не съм тренирала, такъв ми е гена. До последно бях 47 кг.

Този път обаче-забременях на 29 г., 56 кг. Живот и здраве, ще родя на 30, надявам се не кит. До сега имам 4 кг., като от месец не съм наддала и грам. Гърдите ми порастнаха много. Вече съм +един размер на сутиена. Но се чувствам по-зле от първия път и си мисля, че е от възрастта ми   Confused  Сега, за разлика от първия път, не ям кавото ми падне, защото си мисля, че след 30 нещата вече не са толкова лесни като на 20. И така, надявам се, че след 5 месеца няма да има толкова големи щети.

# 81
  • София
Аз още нещо се сетих - промяната, която най-много ме дразни, не се вижда, но ми носи доста ежедневен дискомфорт. Не е за операция, но шийката ми е леко изпаднала и разширена след 2рото дете, ако се сещате за какво говоря.

Косата ми падаше, оправи се и пак си е същата - гъста с тънък косъм.

# 82
Еми , промени се...
Качих 23 кг, които 6 месеца след раждането бях свалила...Обаче корема ми много се нацепи, въпреки че се мазах почти през цялата бременност.Та си имам доста стрии, които поизбледняха с времето, но си знам , че никога няма да изчезнат. Бюста ми поувисна / беше си голям и пр/еди бременноста/.

# 83
  • Countryside
Аз качих малко кг -10кг и бях във форма почти до края на бременноста и корема ми не беше особено голям. Около година след раждането ми се възтанови таза и си влизах в старите дънки и килограмите си възтанових от преди. Стрии нямам (но това си е ген), увисване на гърдите също нямам, но и аз реално кърмих 2-3месеца.
Големият бонус от раждането - почти нямам болки преди и по време на цикъл, а преди до болница съм стигала от болки. Освен това и самият цикъл стана не толкова обилен и с около ден по-кратък.

# 84
Родих близнаци. Бях 47кг в 9я месец преди да родя бях 63. Излязох от болницата 52 кг. Стрии последните 2 седмици ми се появиха от прекаленото разтягане. През цялата бременност се храних здравословно (плодове, зеленчуци, месо, без сладко, без газирано, без тестяно) майка ми е качила 50кг през бременността си затова внимавах аз. До волята опира всичко, ако се тъпчеш с пържено по цял ден или не спираш да ядеш няма как да не качиш. А и за бебето е по-полезно да се храниш здравословно на него му трябва месо и витамини.

# 85
Нещата са много индивидуални. Аз забременях на 24, качих почти 20 кг, а не съм прекалявала с нищо, хранех се така, както преди да забременея, не съм яла никакъв фаст фууд. Причината за повечкото килограми може да е в това, че почти не се движих, не по мое желание. Килограмите възстанових година след раждането, но кожата на корема ми е някак отпусната. Получих и доста стрии, въпреки че се мазах, имам стрии на гърдите, бедрата отвътре и отвън, по корема и отстрани на кръста. Гърдите ми са леко провиснали, но те си бяха големи, а през бременността нараснаха страшно много, гръдната ми обиколка беше нараснала с 23 см, кърмих около 5 м., постепенно гърдите ми намаляха, но все още нося 2 размера по-голям сутиен от преди да забременея.

# 86
Нямам стрии, кг си върнах, петна нямах, но гърдите са ми някак по-меки и не толкова приятни след 8 м кърмене. Но те съвсем малко наедряха. На сестра ми е нещо страшно. Тя от B мина на чашка D, качи 15 кг. А аз 22 кг, а буквално не ядях от киселини, но задържах вода, много вода. Всичко е до ген, но понякога малко усилия, могат да ограничат щетите, но не и дс те спасят от тях.

# 87
Гърдите ми се оправиха напълно година след спиране на кърменето ( напълниха се и мекотата изчезна). Та има надежда, да знаеш Simple Smile.

# 88
Имам още 3 ки да си върна и не искат да мърдат и това е.. Спортувам активно вече 1 месец и се опитвам да се храня разумно, надявам се , че рано или късно ще се повлияят. Иначе имам стрии на корема около пъпа, но не са много. Пъпа ми си беше изпъкнал, докато бях бременна и така си и остана. И имам малко коремче. Не е голямо и гледам, че много жени имат по-големи и без да са раждали, но мен много ме дразни, защото преди бебето нямах абсолютно никакъв. Беше плосък, без някакви специално усилия, просто не качвам на корем, а на дупе. Другото, което малко ме дразни е, че гърдите ми увиснаха.
Но като цяло не са някакви драматични промени и отстрани не правят впечатление, правят ми комплименти, че изглеждам много добре, не само мъжа ми. Аз имам чувството, че просто съм се вторачила в тия глупости.
Не ме боли преди месечния цикъл, но ме наболява около овулацията, но пък кожата ми стан супер. Никога не е било да нямам нито една пъпка Simple Smile

# 89
Аз още не съм раждала, сега съм бременна, майка като беше брем с мен беше на 30 г и аз сега съм на толкова, не напълня почти , няма нито стрии нито целулит до ден днешен, а никога не се е мазала с нищо, гърдите и бяха мн малки, направо без преди да забременее, а като забременя не и ставаха никакви по магазините, баба и пращаше спициални по поръчка. След като роди гърдите и останаха по големи и не са виснали, мн хубави цици си има. Моите също са малки, сега съм в края на третия мес и не са пораснали кой знае колко, но вече А номер ми е тамън, не голям Grinning Grinning Grinning . А косата каза , че и е окапала , но и не се възстонови, зъбите се поразвалиха,

Общи условия

Активация на акаунт