Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 518
  • 404
  •   1
Отговори
# 195
Обясни и се на лична  Peace. Чек е пич.

# 196
  • в морето до колене
Като стигнахте до личното "шо бе'ме, шо стана'ме" и на мен ми стана носталгично.  Embarassed
Пък уж не съм "старо куче" в смисъла, който влагате тук.

Теми, подобни на тази, са ми изключително забавни по две основни причини:
1) Неизбежно минават през диагонален преглед "поименно".
2) Неизбежно се завъртат около Клюкарника.

Аз пък съм от тези, които изключително рядко пишат в Клюкарника.
И също така не чета много.
Нямам задълбочен поглед в/у форумните любови и вражди, нито пък форумните легенди. На пръстите на едната ми ръка (е, хайде - на двете  Simple Smile) се броят потребителите, които "познавам" отблизо.
Смея да твърдя, че мнозинството са като мен.

Исках да кажа всъщност, че съм съгласна с едно мнение, изказано по-назад - по различните подфоруми (групи по-новому) кипи доста богат вътрешен живот.
Но и другото е вярно - първа страница на Клюкарника някак "обедня" напоследък.
Ако вашите дискусии тук доведат до обогатяване, приветствам. Току виж се почувствам провокирана да пиша повече.   Sunglasses

Последна редакция: пт, 12 фев 2016, 21:20 от мячик

# 197
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Мяч, къде ти е аватара Shocked?

А относно "бедността" на Клюкарника- какво му е бедното откъм заглавия? Естеството му предполага такива теми- или леки и запълващи времето, или такива за джафкане и мерене на сантиметри (я на части от анатомията, я на его). За култура има подфоруми (богати), за здраве и отглеждане на децата- тоже, за хобита- цели два. Бедността се изразява по-скоро в липса на разнобразие при общуването, не в заглавията на темите- понеже и в "Искам да кажа", и в "Украинската криза", и в "Езикови особености" развитието на дискусията е все същото и се стига все до една и съща задънена улица.

# 198
Ами аз лично смятам, че мястото на теми като Кой ви е любимият филм, Кой филм гледахте последно и ви хареса, Коя ви е любимата детска книжка, Коя нова песен ви плени и тинтири-минтири е в Клюкарника. Никогаж няма да посетя друг подфорум ако имам вътрешна нужда да споделя нещо подобно, а бих писала в подобна тема в Клюто. Едно време мястото на тези теми беше тук.

# 199
  • София
Може би донякъде се дължи на факта, че в дискусиите участваме все едни и същи потребители, Джо  Wink Понякога само като видя заглавието на някоя тема в клюто, и вече знам кой ще е вътре и какво ще пише.

Даун, пич е, да  Simple Smile

# 200
  • Другата България
Трябва да си направим тема, подобна на ''Искам да кажа'', но вместо да си докладваме коя какво е сготвила/ушила/посадила, да обсъждаме по-сериозни теми, които ни вълнуват, пак на ежедневно ниво. Но без битовизми.
Кръщаваш я .... "Седянка за политиканки" примерно и си я пускаш. И на мен една бяла риза като за кръстник.
Цъ.
Татето ще довтаса веднага и ще я премести в "Потребителски групи", както направи със "Зоната".
Тогава ни начука канчетата /според мен несправедливо Tired Crossing Arms/, че една тема спамо-чатна на раздел била достатъчна.

# 201
  • Пловдив
Трябва да си направим тема, подобна на ''Искам да кажа'', но вместо да си докладваме коя какво е сготвила/ушила/посадила, да обсъждаме по-сериозни теми, които ни вълнуват, пак на ежедневно ниво. Но без битовизми.
Кръщаваш я .... "Седянка за политиканки" примерно и си я пускаш. И на мен една бяла риза като за кръстник.
Цъ.
Татето ще довтаса веднага и ще я премести в "Потребителски групи", както направи със "Зоната".
Тогава ни начука канчетата /според мен несправедливо Tired Crossing Arms/, че една тема спамо-чатна на раздел била достатъчна.
Значи... ще е в Потребителски групи.

# 202
"Потребителски групи" е подфорумът за свободни разговори на всякакви теми от групички разни и "Зоната" е точно за там.  Grinning

# 203
  • Euskal Herria
"Потребителски групи" е подфорумът за свободни разговори на всякакви теми от групички разни и "Зоната" е точно за там.  Grinning
За мен е идеално.

# 204
  • Другата България
Така ще кажеш ти. smile3514 smile3511

# 205
А "Искам да кажа" защо е в Клюкарника тогава?

# 206
Един спамо-чат на подфорум и цял подфорум за спамо-чат.

# 207
Ясно, благодаря  bouquet
Това означава ли, че може да си направим спамо-чат във "Филми и ТВ-сериали", или мястото му е вече заето?

# 208
  • Другата България
А "Искам да кажа" защо е в Клюкарника тогава?
Тогава Татти каза, че тя е достатъчна за спамо-чат в Клюто.
Въпреки, че и "Споделете" е тук. Но за нея той беше се...объркал, че не е в Клюкарник.

# 209
Аз така и не разбрах, защо Зоната се появи. нямам време да следя толкова теми, а пък ми допадат хората, които пишат там. Можеха да си седят в Искам да кажа.

Общи условия

Активация на акаунт