Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 998
  • 404
  •   1
Отговори
# 210
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Защото, Даун, не всеки чувства атмосферата в "Искам да кажа" особено приятелска. Но да не навлизаме в детайли Peace

# 211
Защото, Даун, не всеки чувства атмосферата в "Искам да кажа" особено приятелска. Но да не навлизаме в детайли Peace

Точно..)

# 212
  • Пловдив
Искам да ви кажа, че съм доста уверена, на база поведението на Гущера с шапка, че ако прочете настоящата тема от край до край, може и да и удари катинара. И/или да замете поне 1/3 от нея.

# 213
  • в морето до колене
Мяч, къде ти е аватара Shocked? - Нещо imgur се е скапал тези дни. Не ми е изчезнал само аватара.

А относно "бедността" на Клюкарника- какво му е бедното откъм заглавия? ... Бедността се изразява по-скоро в липса на разнообразие при общуването, не в заглавията на темите...
И едното, и другото ми се струва вярно. Липсата на разнообразие в общуването може би е "генералният" проблем. Но и разнообразието от теми не е много голямо напоследък, според мен.
Преди време сякаш и се пускаха повече теми, и болшинството се развиваха по-забавно.

Но може и аз да греша. Или да остарявам.  Tired

# 214
Харесвах онази част от темата, в която се обсъждаха бъдещи интересни теми.

# 215
  • София
Именно  Peace

Сакън, да не ми трие обяснението в либофф  Naughty

Всички остаряваме, мячик  Wink

# 216
  • Пловдив
Според мен, носталгично, форума доста загуби от фрагментирането му на толкова ясно дефинирани и тематични подфоруми. Лично мнение, на база моето поведение. Защото аз преди отварях и евентуално пишех в доста по-разнообразни по състав теми, сега се въртя в точно 6 подфорума.

# 217
Предвид нарасналия брой потребители, по-раздробеното разделение на подфоруми помага, според мен. Ето, например, темата "Французин търси приятелка".  Laughing Ако беше в Клюкарник щеше да означава едно, в Семейни отношения - друго. А тя е в Животни и домашни любимци.  Laughing

# 218
Ето ти идея за нова тема - "странни "свалки" и бисери"..))

# 219
  • София
Тук мога да конкурирам ''Декамерон'' по обем  Laughing

# 220
Прави темата де..))

# 221
Според мен, носталгично, форума доста загуби от фрагментирането му на толкова ясно дефинирани и тематични подфоруми. Лично мнение, на база моето поведение. Защото аз преди отварях и евентуално пишех в доста по-разнообразни по състав теми, сега се въртя в точно 6 подфорума.
Абсолютно съм съгласна. Не мога да ровя в 25 форума и да търся теми, които ме интересуват в момента. Да, гугъл търсачката ме праща в тема, която ми трябва, а там обикновено има пет мнения - последното от 2013 г.!

# 222
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Предвид нарасналия брой потребители, по-раздробеното разделение на подфоруми помага, според мен. Ето, например, темата "Французин търси приятелка".  Laughing Ако беше в Клюкарник щеше да означава едно, в Семейни отношения - друго. А тя е в Животни и домашни любимци.  Laughing
Joy Joy Joy
Кучешки или котешки е французинът?

# 223

Има "Номинации за Муньо", тя започна предимно като такава.

Джо, не погледнах, но темата си е там, на първа страница.  Laughing

# 224
  • Другата България
Абсолютно съм съгласна. Не мога да ровя в 25 форума и да търся теми, които ме интересуват в момента. Да, гугъл търсачката ме праща в тема, която ми трябва, а там обикновено има пет мнения - последното от 2013 г.!
Мен ме е пращал в поне три теми с по пет мнения....

Общи условия

Активация на акаунт