Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 464
  • 404
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Странно, но на мен ми липсва  ..... Вилико.     Laughing
Чета го, виждам го и ... не вярвам на очите си. Кой пише от профила на Краси? Shocked

# 91
  • София
Нещо като стокхолмски синдром.  Joy
Ако Вилико си беше във форума, Бумър и Джой щяха да видят приз "Две димящи дула" някой друг път.

# 92
носталгията е лека форма на депресия, особено в нерационални форми като тази,
/страдаш за форум, в който сам си спрял да влизаш-като е било ''ех, колко хубаво'', защо не си влизал и писал повече от година ?!?/
понеже човек не се чувства добре емоционално в момента, започва да страда по миналото и да си въобразява, че му е било по-добре, отколкото всъщност е било,

друго аналогично депресивно състояние /в обратен вариант/ е тревожността за бъдещето ...

иначе много такива теми е имало досега, както отбеляза и Куркума

Ти твърде сериозен личностен анализ ми направи. Simple Smile Депресия, страдание?! Crazy Grinning

/страдаш за форум, в който сам си спрял да влизаш-като е било ''ех, колко хубаво'', защо не си влизал и писал повече от година ?!?/

Причината е твърде прозаична - доста ангажименти и липса на свободно време, което да отделям. Не бих казал, че не съм разполагал с никакво свободно време за губене, но просто... други приоритети. И нещо друго - като че ли няма какво да кажа. Преди следях и участвах в доста теми, сега някак си нямам нагласата и енергията за това. Ще ми се просто да вляза за половин час, да си кажа по нещо приятно, някоя и друга шега със съфорумец (съфорумка) и това е. Да следя десетки теми, да имам търпението да изчитам мненията на толкова много хора, да пиша след това в тези теми... не мисля, че в момента бих имал време и ентусиазъм за това. Което пък не значи, че осъждам хората, които го правят. Всичко е въпрос на нагласа и приоритети.

# 93
  • Пловдив
Argent - Ти мъж ли си или какво? Що се обясняваш като ученичка?!

# 94
Не разбирам в каква връзка го казваш това. Просто си говорим. Нали трябва да има диалог.

# 95
  • Euskal Herria
Причината е твърде прозаична - доста ангажименти и липса на свободно време, което да отделям. Не бих казал, че не съм разполагал с никакво свободно време за губене, но просто... други приоритети. И нещо друго - като че ли няма какво да кажа. Преди следях и участвах в доста теми, сега някак си нямам нагласата и енергията за това. Ще ми се просто да вляза за половин час, да си кажа по нещо приятно, някоя и друга шега със съфорумец (съфорумка) и това е. Да следя десетки теми, да имам търпението да изчитам мненията на толкова много хора, да пиша след това в тези теми... не мисля, че в момента бих имал време и ентусиазъм за това. Което пък не значи, че осъждам хората, които го правят. Всичко е въпрос на нагласа и приоритети.
Точно заради това доста от контактите тук се пренесоха и в социалните мрежи. Избираш да общуваш с определени хора.
Признавам си - и аз имах период от около 3 години, когато дори и не съм се сещала за форума. Сега, с многото свободно време, чета доста. Радвам се, че съм запазила познанството си и досега с тези, които ме посрещнаха при регистрацията ми тук. С някои от тях даже сме се срещали.
За мен няма разлика - преди и сега.

# 96
  • Пловдив
Не разбирам в каква връзка го казваш това. Просто си говорим. Нали трябва да има диалог.
Ученичка Simple Smile Не си влизал - не си влизал, твоя работа.

# 97
Ученичка Simple Smile Не си влизал - не си влизал, твоя работа.

yes thumbsup

За мен няма разлика - преди и сега.

Разбира се, или ако има - може би е някаква минимална. Всичко си тече, както обикновено като гледам. Нека не забравяме, че все пак темата е замислена с леко забавен и развлекателен уклон.

# 98
Ох, имам дежа вю.  Laughing "Аржане, ти си..." - следва изчерпателен отговор от Аржан. "Аржане, не е мъжко да се обясняваш" - следва друг детайлен отговор. "Аржане, к'во изпадаш в подробности?" - "Е, стига хем сте ме питали, хем ме кълвете, че отговарям!"

2012-3 година revisited! За всеки, на когото е липсвала.  Laughing

Скрит текст:
Има хора, които просто обичат да говорят и отговарят, а като си се заразписвал активно във форума, е ясно, че си ентусиазиран да участваш в диалози. Пък психоанализ, пък "мъжете не пишат толкоз" - няма нужда, хората са с различни склонности и потребности. Да не се чете като "наклонности".  Laughing Не защитавам, нито нападам никого, но, нали, и на мен ми се прииска да се изкажа.  Laughing

# 99
Доста се е понижила посещаемостта във форума и оттам по-малко нови и интересни неща за четене. Това ми липсва. В Клюкарника на първа страница 2/3 от темите са някакъв тип отчетни. Ако не те интересуват 2-3 политически мастодонта, 3-4-5 от типа на оплачете се/похвалете се/споделете, 1-2 консуматорски "давам лява ръка за рекламна химикалка", няма какво да се чете. Хората избягаха във Фейсбук.

# 100
Ексибиционисти, затова така. Но пък и тук си има "Покажи се" Wink

# 101
Де е Вилико бре?Що я няма?Вярно,много време не съм я засичала.

# 102
  • Пловдив
Де е Вилико бре?Що я няма?Вярно,много време не съм я засичала.
Е и аз туй питах миналата седмица. Отговор няма.  Laughing

# 103
Ей, като почнете така... Тази що я няма, онази що я няма...
Човек, колкото и добре да си живее, все някой ден детето му пораства. Тръгва на училище. Научава се да чете. Наднича през рамото на мама. Регистрира се в Бг-мамма. Намира майка си. Чете...
Да продължавам ли?  Mr. Green

# 104
  ....излита от къщи, мама остава сама и пак се връща тук  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт