Каква беше, а каква станà (искрено и носталгично)

• 27 979
  • 404
  •   1
Отговори
# 225
Арж ще е доволен как му раздвижихте темата. Simple Smile 
Като заговори Тайс за форумна любов предВалентинно Simple Smile, се сетих, че Лиляна и Арж  имаха  искрици такава също.  Laughing

# 226
  • София
А не, избягвам да пускам теми. Твоя си е идеята  Wink

# 227
Аз съм от тия, дето понякога с дни не влизат.

# 228
  • София
Аз съм от тия, дето понякога с дни не влизат.
Аз съм на приливи и отливи. Последните дни форумът е едно от малкото неща, които ме спасяват да не си смъкна кожата. Чета сто теми, пиша, пак чета  Crazy

# 229
Мен ме е пращал в поне три теми с по пет мнения....

Аз така дойдох тук, докато си търсех хладилник. Намерих си ботуши тогава, вместо хладилник.

Каква е тази Зона?

# 230
"Каква беше, а каква стана"...  Laughing И аз щях да питам същото. Навремето нямаше такива "зони". Не знам какво е, но явно кипи живот там.

Арж ще е доволен как му раздвижихте темата. Simple Smile  
Като заговори Тайс за форумна любов предВалентинно Simple Smile, се сетих, че Лиляна и Арж  имаха  искрици такава също.  Laughing

Да, доволен съм, защото се води спокоен разговор, градивен, без да сме се хванали за гушите още на втората страница. Колкото до Лиляна - тя ми е колега, не мога да нарушавам етичния кодекс. Wink Освен това смятам, че в повечето случаи е почти винаги обективна и на място. А и не помня точно с нея да сме имали някакви епични сблъсъци.

# 231
  • Ямбол
Мъчи се Шанталка да вкара интрига, но нещо не ѝ се получава да ходи да се завира, където не ѝ е мястото.
А едно време какви интриганти имаше, ехее... да им влезеш в тона.

# 232
Ох, много обичаш значи да казваш на хората какво искат, какви са им намеренията и  подобни самоуверени твърдения. Освен учител и гадател станала Лиляна. Laughing

# 233
  • В Космоса
То тук всички сме гадатели, май. Всеки си мисли нещо за някого и за намеренията му, но доколко е вярно или се доближава до истината... Wink

# 234
Лиляна е шаман направо, не може да се мериш с нея, тя знае дори колко ти струва боята за коса и   гащите на дупето, нема равна Joy

# 235
  • В Космоса
Обикновено Лиляна има попадения, според моето кълбо... Нямам предвид теб, Ша, и гащерите ти. Grinning Ти си неразгадаема. Crazy

# 236
  • Ямбол
Лиляна е шаман направо, не може да се мериш с нея, тя знае дори колко ти струва боята за коса и   гащите на дупето, нема равна Joy
Не ти знам колко ти е боята, но виждам, че каквото и да сложиш, показваш евтин кич - и коса, и гащи. Иначе може и да имаш хубави неща, но явно не ти се получават при употребата им.
И не аз гадая, аз просто обсъждам това, което си казала, а то е опит за провокация между двама колеги, при които разговорите не са на твоето ниво, че да ги разбираш така, както си ги определила в тази тема. просто нямаш необходимия ресурс да вникнеш.
А в това отношение не си мръднала и на милиметър от преди до сега.

# 237
Опит за провокация между двама колеги , ще ме умориш от смях Laughing Все ми е едно какви сте, тук  за мен и  ти и той сте просто потребители, като всички останали.
Аз мога да си позволя да нося каквото искам. Ти обаче, е удачно да се съобразяваш какво да носиш, ако ме разбираш Wink

# 238
  • Ямбол
Ето точно за това говоря. Аз мога да си позволя да говоря на различни теми, но не всеки, особено леопардената, може да говори на това ниво, ако ме разбира какво говоря.

# 239
Догодина ще ви номинирам за Две димящи дула!  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт