RYANAIR - 2

• 111 947
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
ръчният и големият салонен са едно и също(освен р-ра все се води ръчен багаж), все минаваш през проверка! нищо над 100мл не трябва да имаш в тях, само и единствено в чекирания багаж можеш да носиш.

Благодаря, а тези течности - дезодорант, парфюм и т.н. трябва ли да ги опаковам в някакви пликове?

# 676
Райънеър имат ли такива изисквания за малък салонен багаж, като Уизеър?

Имаш право на 2 бройки ръчен багаж безплатно, виж на първа страница.

# 677
  • sofia
ръчният и големият салонен са едно и също(освен р-ра все се води ръчен багаж), все минаваш през проверка! нищо над 100мл не трябва да имаш в тях, само и единствено в чекирания багаж можеш да носиш.

Благодаря, а тези течности - дезодорант, парфюм и т.н. трябва ли да ги опаковам в някакви пликове?
купуваш малко стикче рексона за дозодорант, парфюма да не е повече от 100мл, пастата за зъби - също!
всички течности да бъдат в спейсбегче(пликчетата, които се затварят с ципче)

# 678

[/quote]
купуваш малко стикче рексона за дозодорант, парфюма да не е повече от 100мл, пастата за зъби - също!
всички течности да бъдат в спейсбегче(пликчетата, които се затварят с ципче)

[/quote]

А такива пликчета може ли да се вземат от летището или трябва да измисля нещо от тук?  А слънцепредпазният ми лосион е 400 мл, ще ми направят ли проблем?

# 679
  • sofia
нищо над 100мл няма да мине, на една жена пред мен изхвърлиха балсам и шампоан в петък!
Пресипвай в малки шишенца! На мен са ми изхвърляли течен шоколад Линд в Милано, сърцето ме заболя.

По едно време на летището имаше от тези пликчета, в петък не видях! Продават се в по-големите супермаркети и книжарниците!

# 680
нищо над 100мл няма да мине, на една жена пред мен изхвърлиха балсам и шампоан в петък!
Пресипвай в малки шишенца! На мен са ми изхвърляли течен шоколад Линд в Милано, сърцето ме заболя.

По едно време на летището имаше от тези пликчета, в петък не видях! Продават се в по-големите супермаркети и книжарниците!

Много са стриктни ... Благодаря за предупреждението. За сапуни и мокри кърпички нали не правят проблеми? Значи, ако искам да донеса подарък десертно вино, например, предполагам трябва от самото летище да се закупи? 
Ще потърся тези дни пликче от 1 л - ще гледам цялата козметика да се побере вътре.

# 681
  • sofia
всичко закупено от летището след проверката е ок!

# 682
всичко закупено от летището след проверката е ок!

Много благодаря!

# 683
Здравейте, току що се чекирах онлайн, полет за Лондон. Имаме платени чекиран багаж, избор на места, прайорити вход и т.н., но с изненада установих, че местата ни са на различни редове. Какво мога да направя в този случай?

# 684
  • София
Е, нали сами сте си ги избрали местата след като пишеш, че са платени.

# 685
Е, нали сами сте си ги избрали местата след като пишеш, че са платени.

Да, но нямаше опция за ред. Избрах ги едно до друго. Сега ми излизат на различни редове.

# 686
  • София
Пиши на чата, обясни какъв е проблема и помоли за съдействие.

# 687
Писах, обясних, смениха местата уж за по-добри, но при репринта отново са на различни редове.  #2gunfire

# 688
Писах, обясних, смениха местата уж за по-добри, но при репринта отново са на различни редове.  #2gunfire

След 2-3 часа на Live Chat положението е същото, местата ни са на различни редове.

# 689
  • София
След като ми канселираха полета навръщане от Париж си попълних формата за връщане на парите от райън. Получих мейл с потвърждение за това и че сумата ще се възстанови до 5-7 работни дни.
Тъй като те отдавна минаха, но пари нямам по сметката, отново се зарових в сайта за да пиша поне до съпорта и да попитам какво се случва.
Най-накрая в едно забутано меню успях да се добера до следният текст -

We're busy at the moment, if you are awaiting a payment, please allow 15 - 21 working days. Apologies for any inconvenience

Така че явно ще почакам.... Иначе дърпането на парите стана бързо, както и за новият полет, който се наложи да резервирам и който повече от тройно по-скъп...
Все пак отбелязвам, че не те бяха виновни тогава, а редовните стачки на французите...

Общи условия

Активация на акаунт