RYANAIR - 2

• 111 941
  • 740
  •   1
Отговори
# 705
Измъчва ме един тъпичък въпрос : Embarassed Не искам да купувам избор на места, но ще бъдем в чужбината по време на 7 те дни, когато ще е достъпно чекирането. Изобщо не знам дали ще имам нет, а принтер пък съвсем не. Как се постъпва в тази ситуация?

Почти на всички летища приемат бордна карта показана през телефон или таблет.

# 706
Bradley Cooper, още ли искаш да направиш темата за Ryanair?  Hug

# 707

Да, ще ти пиша за консултация  Mr. Green

# 708
Измъчва ме един тъпичък въпрос : Embarassed Не искам да купувам избор на места, но ще бъдем в чужбината по време на 7 те дни, когато ще е достъпно чекирането. Изобщо не знам дали ще имам нет, а принтер пък съвсем не. Как се постъпва в тази ситуация?

Благодаря.
Ще проверя дали можа и там.

# 709

Благодаря.
Ще проверя дали можа и там.
Аз последните пъти минавам с бордна карта, свалена на телефона, дори и на софийското летище.
Последно преди седмица.
В чужбина отдавна няма никакъв проблем картата да е в телефона.

Да, ще ти пиша за консултация  Mr. Green
Нямаш проблем.  Hug

# 710
Здравейте,
получих мейл, че ми е променен часа на полета. Тук има ли такава възможност за връщане на пари, ако не те устройва, както е при wiz air?

# 711
Здравейте,
получих мейл, че ми е променен часа на полета. Тук има ли такава възможност за връщане на пари, ако не те устройва, както е при wiz air?

Колко часа е разликата, виждам на сайта им че има опция за връщане на пари ако полетът закъснее с повече от 3 часа

# 712
Доколкото разбирам, не става въпрос за закъснение, а за промяна на часа на полета (предварително). Би трябвало да има възможност за връщане на пари, ако не те устройва, и ако промяната е "значителна", как точно се определя не знам, ама 10 минути разлика не е значителна промяна, 3 часа е. Това е международна конвенция и е задължение на компанията.

# 713
Доколкото разбирам, не става въпрос за закъснение, а за промяна на часа на полета (предварително). Би трябвало да има възможност за връщане на пари, ако не те устройва, и ако промяната е "значителна", как точно се определя не знам, ама 10 минути разлика не е значителна промяна, 3 часа е. Това е международна конвенция и е задължение на компанията.
Не помня началния час, но според мен разликата е незначителна- 10-15 мин някъде. Не пишеше да има възможност за връщане на сумата, така че приех промяната.

# 714
Здравейте, да се включа и аз с молба за помощ Simple Smile Букнахме си и ние билети до Кастелон  (Валенсия), като не знаехме, че летището е на 100 км. После видяхме, че не ни излиза трансфер за тези дати и сега се чудя от къде да намеря начин да стигна поне до влак в самия град Кастелон. Крайната цел е Валенсия. С такси е много скъпо. Имате ли повече инфо.?

# 715
Точно с това се боря от няколко дни. Оказа се че няма автобус до Кастелон и гишетата за коли под наем в тези дни не работят. До сега в тези дни няма и полети от летището. Надявам се като почнат полетите да има някаква промяна в транапорта. Иначе за сега варианта е такси до Кастелон (30км) и от там влак до Валенсия.

# 716
Точно с това се боря от няколко дни. Оказа се че няма автобус до Кастелон и гишетата за коли под наем в тези дни не работят. До сега в тези дни няма и полети от летището. Надявам се като почнат полетите да има някаква промяна в транапорта. Иначе за сега варианта е такси до Кастелон (30км) и от там влак до Валенсия.

аз си мислех за кола под наем, защото с такси ще излезне много по-скъпо! ( ми ако букнем онлайн кола?) даже четох за безумни цифри. Мисля си да пиша на летището, но едва ли ще има полза. Моля ако някой  знае малко повече да каже...

# 717

аз си мислех за кола под наем, защото с такси ще излезне много по-скъпо! ( ми ако букнем онлайн кола?) даже четох за безумни цифри. Мисля си да пиша на летището, но едва ли ще има полза. Моля ако някой  знае малко повече да каже...

Гишетата за коли под наем не работят тогава

# 718
Аз бих се отказала от билетите. Заради ниската им цена, ще направите толкова разходи да стигнете до Валенсия, че по -добре да бяхте пътували с друга компания...

# 719
  • София
Според мен няма транспорт/коли под наем точно в тези дни, защото е нямало полети досега. Ще видите, че когато започнат полетите, ще има и транспорт като в останалите дни. Но съм съгласна, че е много неприятна неизвестността. Дали от Райън не могат да кажат нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт