На ръба на отчаянието съм..

• 23 915
  • 357
  •   1
Отговори
# 30

Трето, имай едно на ум, че мъжът ти вече е изпуснат. Започне ли да се прави на саможив, свикне ли с охолството сам да си харчи парите, сам да излиза и да се забавлява, а на теб да гледа "от високо" и да се възползва от това да живее в жилище на вашите, а в твоята ситуация и родителите ти да покриват вашите семейни режийни разходи... без да те отчайвам, но много трудно ще се върне на предходна позиция - сам да издържа семейството си.

Точно така е, свидетел съм била на това и в момента го наблюдавам. За съжаление, е малко вероятно и да бъде напусната от мъжа си, защото на него му изнася така, а пък тя все още не може да го проумее що за паразит е. Единствено в случай, че намери друга подобна шматка с по-платежоспособни родители ще го направи.  Но няма оправия в този случай, ако мъжът не бъде разкаран.

# 31
Грация, как реагират родителите ти? Аз ако видя някой мъж да се държи така с дъщеря ми - не отговарям за действията си Sick Twisted Evil

# 32
.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 00:58 от Magdalena1978

# 33
Охх, ами нищо не казват милите, само ме подпитват "майче добре ли си" и аз само клатя главата щото отпусна ли се, ще рухна пред тях. Те са много добри, никога нищо не му казват, да не вземат да го настроят срещу мен случайно.
Скандал съм правила два, три пъти, като говоря с факти, случки, ситуации, но той ме поглежда и излиза, не му изнася да ме слуша

# 34
Ами не знам, хората сме много различни... Аз мога да изтърпя други кусури, но точно тези на мъжа ти - не.

# 35
Родителите явно са разбрани хора. Сподели с тях проблема.
Те имат ли финансовата възможност да ти помогнат временно ако решиш да се разделиш с него?
Реално той дава ли въобще пари? За сметки, храна и прочие.
Но първото което трябва да направиш е да оздравееш. Потърси добри специалисти, ако трябва смени няколко.
Мисли също и за работа. Имам позната, която също е шивачка и работи от вкъщи. Работи сама за себе си, изпълнява поръчки. Много добри доходи има.
Няма какво толкова да се вторачваш в проблема и все да го мислиш и обсъждаш. Съсредоточи се как да подобриш здравето и финансите си.

# 36
Ако съм с мъж като на авторката, аз също бих се разболяла. Според мен няма начин той да се отнася така с нея, а тя да оздравее и да е стабилна. Неговото отношение е най-големия й проблем.

# 37
Така е Дана. Но доколкото разбрах проблемите са почнали след като са взели решение да не работи. И неговото поведение още  повече влошава здравето и. Не е само стрес. Има нещо друго и тя трябва да разбере какво и да се лекува.

Авторката ако иска може да пусне тема относно здравословния си проблем. Може да се появят хора, които са като нея и да и дадат съвети.

# 38
Благодаря мили момичета за съветите, ходила съм на още двама специалисти, които също не намират проблем, поисках направление за ямр, но ми отказа последния, нямало нужда. Нямам възможност иначе ще си направя. Нашите нямат нямат кой знае каква възможност, колкото да има нещо на масата и сметките, в които мъжът ми учавства на 5месеца веднъж и те нищо не казват. Не искам стотинка да им искам, НЯМАМ ОЧИ. Ако ще да умирам не искам допълнително да ги ощетявам, срам ме е от тях, срам ме е от детето ми, срамувам се от себе си, че съм неспособна, че немога да се справям сама.

# 39
Ти да не би да правиш панически атаки? В какво точно се изразява прилошаването? На колко време, с каква честота се случва? И как може мъжът ти да ти дава 84 лева от заплатата си, а другото да харчи за себе си? И моите отношения с мъжа ми на тема пари не са били съвсем окей, но чак такова чудо не е било.

# 40
  • тук-там
Благодаря мили момичета за съветите, ходила съм на още двама специалисти, които също не намират проблем, поисках направление за ямр, но ми отказа последния, нямало нужда. Нямам възможност иначе ще си направя. Нашите нямат нямат кой знае каква възможност, колкото да има нещо на масата и сметките, в които мъжът ми учавства на 5месеца веднъж и те нищо не казват. Не искам стотинка да им искам, НЯМАМ ОЧИ. Ако ще да умирам не искам допълнително да ги ощетявам, срам ме е от тях, срам ме е от детето ми, срамувам се от себе си, че съм неспособна, че немога да се справям сама.

Потърси психолог. Според мен проблема не е физически.
При теб може и да е сериозно, но имам една такава в обкръжението си..... От ксанакса не се отделя. Права, здрава....така си и изживя живота. С паника от хора, стоене сама и т.н...Разчитайки на мъжа си и децата. Просто не и се работеше. Мъжът и обаче я "гледа"...

Тя, също си вярва, че е зле, както успява да обеди и околните....

# 41
Подкрепям Wild_rabbit - възможно е да става въпрос за хипохондрия и за невротични пристъпи.

# 42

По-добре им поискай пари да си оправиш здравето, за да можеш да се справяш и сама, отколкото да лежите на техен гръб поне трима души (не разбрах колко деца имате). Пробвай все пак с много сериозен разговор на тази тема с мъжа ти, за да се каже, че си направила всичко възможно и да не мъчат после разни мисли, но този тип мъже не са за семейство. Дори и да продължиш да живееш при родителите си на тяхна издръжка, докато се оправиш, пак ще им излиза по-евтино да се грижат само за теб и детето (децата), вместо и за мъжа ти. Остави финансите и твоето здраве, но никак не е здравословна за децата подобна среда.

# 43
.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 00:59 от Magdalena1978

# 44
  • Тра-ла-ла
Офффф, пак налазиха феновете на депресията и хапчетата Tired

Ето, аз съм пример как 3ма невролози и 1 отоневролог се опитаха да ме изкарат чикименто. Доообре, че не им се вързах, че щях да съм лежащ и депресиран инвалид Whistling

Общи условия

Активация на акаунт