На ръба на отчаянието съм..

• 23 915
  • 357
  •   1
Отговори
# 45
Грация, потърси друг(и) невролози; не всички могат да открият действителния проблем; може да са много неща;
например може да имаш възпален нерв, който да притиска вътрешното ухо и да се събира вода, оттам вестибуларният апарат да е засегнат; вземат се медикаменти.

Поведението на мъжът ти не е на подкрепящ партньор; много по-лошо - на егоист и използвач.

Заеми се с разрешаване на здравословните ти проблеми, когато се стабилизираш и почувстваш по-добре, ще помислиш и за останалото.

# 46
Изобщо не ви съжалявам такива жени... да сте гледАли докато сте се женИли ooooh!
Докато не почнеш да работиш няма да се оправиш. Явно може да си живееш у вашите, само започни да работиш и изгони мъжа си. Детето е отгледано вече. Сама си правиш проблемите, ти проблеми нямаш.

# 47
Изобщо не ви съжалявам такива жени... да сте гледАли докато сте се женИли ooooh!

За такава тъпотия ли се включи в темата? Mr. Green

# 48
Докато не почнеш да работиш няма да се оправиш. Явно може да си живееш у вашите, само започни да работиш и изгони мъжа си. Детето е отгледано вече. Сама си правиш проблемите, ти проблеми нямаш.

А привет. Дойде да се изакаш ли?
 Понякога не е достатъчно да прочетеш само първия пост.
Със същия успех тези думи може да ги кажеш на някой инвалид. Че сам си е виновен, че не може да ходи.
Жената има заболяване, което и пречи да работи. Ти как ще работиш ако имаше нейния проблем?

# 49
Ако проблемите ти са на психическа основа, може да се окаже че като изгониш мъжа си ще вземеш да оздравееш. Неговото си е психически тормоз, който разболява. Не се отказвай да си търсиш работа, колкото и да ти прилошава. Пробвай с някаква не толкова натоварваща физически, ако може да си седнала. Ако станеш финансово независима, ще си по-добре и здравословно. Ако трябва и почасово първоначално, но не си стой в къщи.

# 50
На мен ми звучи като паническо растройство или хормонални проблеми. Провери и двете възможности, което ще ти реши проблема със здравето, но не и този с мъжът ти. За там, нямам съвет, защото е трудно от няколко изречения да си направя извод за връзката ви.

# 51
Намери си работа и си изгони мъжа.
не е задължително да е точно в този ред  Peace

Peace

Както казаха - разходите ще намалеят, ако мъжът ти го няма. Така ще има повече и за теб, и за детето, и за родителите ти, и за лечение.
А работата е ясна.

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 07:54 от pudding

# 52
Добре де , аз да питам нещо друго . Кака така не знаете колко пари изкарват мъжете ви ? Как тогава си планирате семейния бюджет ? Как решавате примерно на какво да готвите - на газ или на ток , като не знаете колко взема скъпия , и дали ще можете да си платите тока след това ?
   Грация , добре на теб не дава никакви пари , а какво тогава ядете ? Как готвиш? На детето дава ли му пари за джобни ? Кой му купува дрехи и обувки на детето ? Аз също имам 10 годишно дете и много добре знам че дрехи и обувки който си вземал за първия учебен ден , март април догодина вече не му стават и трябват нови , макар и старите да са като нови .

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 08:50 от светецът

# 53
Добре де , аз да питам нещо друго . Кака така не знаете колко пари изкарват мъжете ви ? Как тогава си планирате семейния бюджет ? Как решавате примерно на какво да готвите - на газ или на ток , като не знаете колко взема скъпия , и дали че можете да си платите тока след това ?

Точно това си помислих докато четях историята, но предполагам, че ей сега ще дойде някой да ти обясни как хората живеят с отделни бюджети и не било работа на съпругата да знае мъжът й каква заплата взима   Laughing
Към авторката - този "мъж" не става за нищо, колкото по-бързо се лишиш от него, толкова по-добре за всички. Хващаш се сериозно и се измъкваш от блатото, в което си, защото акосама не си помогнеш, няма кой явно  Confused Казваш, че родителите ти са "добри" и затова не вземали отношение  Shocked Каква ти доброта, това се нарича малодушие.
Интересно ми е преди да заживеете с вашите - той как се държеше с теб?
Относно здравословният проблем - има медикаменти, има специалисти - отиди и се лекувай, няма кой вкъщи да дойде да ти потропа на вратата и да ти помогне  Peace
И последно - смяташ ли, че е нормално детето ти да расте в подобна обстановка  ooooh!?

# 54
Тук се разбра, че семейството не е добре финансово, затова са у родителите й, които плащат сметките и храната. Няма семеен бюджет или по-точно той е на родителите, които отглеждат дъщеря си, зетя и внучето. Мъжът харчи всичко за себе си, а на жена си не дава стотинки за кафе  Shocked Един хубав шут отзад ще го оправи само.

# 55
Тук се разбра, че семейството не е добре финансово, затова са у родителите й, които плащат сметките и храната. Няма семеен бюджет или по-точно той е на родителите, които отглеждат дъщеря си, зетя и внучето. Мъжът харчи всичко за себе си, а на жена си не дава стотинки за кафе  Shocked Един хубав шут отзад ще го оправи само.

Peace

В десятката!

# 56
Моят съвет е да превърне дефекта в ефект. Имам предвид работата. То е ясно, че здравето е по-важно. Но докато се стабилизира, може спокойно да помисли по въпроса за повишаване на доходите.
Не е нужно да си търси работа навън в това състояние. Може да шие, има си и собствена работилничка – какво повече? Освен да измисли как да шие неща, които бързо и лесно може да продаде. Има интернет, да рови, да търси, да "краде" идеи... Дрехи ли ще шие, чанти ли, детски играчки ли... Въпрос на търговски нюх и креативност. Също така да потърси как да си продава нещата - например на консигнация в някой магазин.
Има родители, има и други близки навярно - да ги помоли за помощ, за контакти... Така стават нещата.
Аз също се чудя този мъж за какво ѝ е и какъв пример дава на детето, ама тя си знае. По-важни са здравето и работата, а другото - само ще се нареди някак, особено като ѝ дойде самочувствието, че може и сама да се издържа.

# 57
Тя жената и сега реално сама се издържа - в смисъл с помощ от родителите - 84 лева на месец от мъжа й не са доход.

Мен ме изумява друго - наглостта на този мъж. Да се държи така с жена си, и то при положение, че живеят с майка й и баща й - явно и тях той ги няма за нищо. Какво ли ще е, ако бяха насаме само с жена си и детето? Просто не знам как на такива нагли хора им се пада някой да ги търпи.

# 58
Тук се разбра, че семейството не е добре финансово, затова са у родителите й, които плащат сметките и храната. Няма семеен бюджет или по-точно той е на родителите, които отглеждат дъщеря си, зетя и внучето. Мъжът харчи всичко за себе си, а на жена си не дава стотинки за кафе  Shocked Един хубав шут отзад ще го оправи само.

Не е точно така . Авторката казва : " До преди 3 години живеехме сами " . И като са живеели сами ли не е знаела колко му е заплатата ? И ако преди 3 години мъжът и взимал едни пари , и продължава да работи на същото място , най-вероятно взема същите пари и сега . И как така е изхарчила 84 лв. от парите на мъжа си за себе си , при положение че е чак такъв тъпак , че прави проблем за 50 ст. ? Нещо не ми се връзва в тази история . И ако родителите  плащат храната , то кой пазари в магазина ? Авторката примерно взема пари от майка си и отива за хранителни продукти до магазина , и толкова не може да си остави 1 лв. за кафе от рестото ? Има нещо неразказано в цялата история .

# 59
Аз ги схващам нещата, че в момента авторката мизерства заради стиснатия си мъж, пазарува на детето евтини дрешки, а за себе си и това не купува. Оттам нататък - сама е написала, че за кафето си е взела от касичката на детето. Значи майка и и баща й си пазаруват, тя се притеснява да им иска пари да ходи на пазар тя. Измъква понякога нищожни суми само за най-необходимото от тъй наречния мъж.

Общи условия

Активация на акаунт