И ако приемем, че мъжът ти е мухльо /тук съм без извинения
/, то какви ще да са родителите ти, щом не те подкрепят да се потърси из основи проблемът ти и да бъде решен А Рали , не така . Не може да е заради нея , заради онзи мухльо мъжа и е . Извинявайте ме мами , ама няма как мъжът ти да работи от 10 години на едно и също място и няма да знаеш колко получава .
Скъпа Грация , всичките ти проблеми идват от хроничният недостиг на пари в семейството ви . Това 600-800 лв. не звучи хич оптимистично . Аз живея сам със двете си деца и ако месечният ми бюджет слезе под 1100 лв. , сериозно си правя сметката за всеки харч . Пък вие двама възрастни с дете и с 600 лв. бюджет не я виждам тая работа . Предполагам родителите ти допълват дупката в бюджета . Лошото при теб е че дори и да му биеш шута на скъпия, това по никакъв начин няма да ти реши финансовите проблеми , а от там и проблемите с нервите . Въпрос - А неговите родители защо не помагат и те ?
. Но самият факт, че тя явно не желае да се лекува и да потърси помощ ми говори много. И й казвам, че ако тя самата не се вземе в ръце и не поиска, тук каквото и да се каже, работа няма да й свърши. Сега по-ясно ли ти е?