На ръба на отчаянието съм..

• 23 906
  • 357
  •   1
Отговори
# 285
  • В тъмната гора.

Потърси психолог. Според мен проблема не е физически.
При теб може и да е сериозно, но имам една такава в обкръжението си..... От ксанакса не се отделя. Права, здрава....така си и изживя живота. С паника от хора, стоене сама и т.н...Разчитайки на мъжа си и децата. Просто не и се работеше. Мъжът и обаче я "гледа"...

Тя, също си вярва, че е зле, както успява да обеди и околните....

Брейй, мнннооого си компетентна, та такива генерални изводи правиш за хората.
Ти паническа атака преживявала ли си?

# 286
Е аз нали ви казвам, че е пързалка. Simple Smile

Аз мисля, че и преди съм попадала на такава тема, но с друг автор - при родителите й живеят, той пари не дава, не се държи добре с нея ...
Правеше си партита в градината, тя готвела, пък не я канел да присъства и бла-бла.

Дори да приема, че написаното е истина и реално се случва, то опитът ми е показал, че колкото акъл да давам или с пари да помагам - файда няма, а напротив. После са сърдити, че си им разбил семейството Simple Smile

Надявам се да е пързалка темата, защото не мога да си предстява кой нормален човек, би си позволил да се унижава така ежедневно, а и какви са тези родители, дето са ги прибрали, пък не се намесват като виждат, че тези са обърнали каруцата.

И нито дума за свекър или свекърва newsm78

# 287
Жената писа, че няма свекър и свекърва.

# 288

Надявам се да е пързалка темата, защото не мога да си предстява кой нормален човек, би си позволил да се унижава така ежедневно, а и какви са тези родители, дето са ги прибрали, пък не се намесват като виждат, че тези са обърнали каруцата.

Може и да не е пързалка, има места където все още робуват на хорското мнение. А и може родителите да не искат да се месят, младите сами да решат какво да правят.
Авторката най-напред да помисли за здравето си, оттам насетне всичко ще си дойде на мястото,
и ще рестартира, независимо с тоя "мъж", или не.  

Що и в тая тема не кажат съфорумците, за какво била `длъжна`жената. Егати дебила. Един голям шут му трябва на тоя.

# 289
Не знам защо някои хора като не са изживели нещо и си мислят, че е измислица.
А какви  ли не ситуации има, какви ли не луди хора бродят  по земята.
Ако майка ми беше пуснала тук тема с историята си щяхте да я обявите за най-голямата лъжкиня ever  Mr. Green

# 290
  • Бургас

При теб може и да е сериозно, но имам една такава в обкръжението си..... От ксанакса не се отделя. Права, здрава....така си и изживя живота. С паника от хора, стоене сама и т.н...Разчитайки на мъжа си и децата. Просто не и се работеше. Мъжът и обаче я "гледа"...

Аз съм преживявала не една и какво от това. Има всякакви хора. Някои наистина си вярват, че са зле, а истината е съвсем друга. В случая на авторката нормално да изпада в панически състояния при този тормоз.

# 291
  • Варна
Извинявайте за доста радикалното ми мнение, но авторката сама си е виновна за тормоза. Има всички предпоставки да го прекрати от раз - няма да остане на улицата, родителите й я подкрепят, а въпросният мъж така и така не дава нищо вкъщи, така че дали е там или не от финансова гледна точка е все тая. Ама тя само мрънка, даже самата тя не знае какво иска, пък какво остава да се стреми да го постигне. Сто пъти й се каза, че има голям процент вероятност като го няма тоя мъж на нея да й е по-добре. Във всички отношения. В крайна сметка е казано - помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Аз не смятам, че темата е пързалка, но както писах вече - не виждам капка желание тя самата да направи нещо по въпроса за проблемите с така наречения й мъж. Колкото и да се оплаква тук, ние не сме вълшебници. Никой не може да помогне на човек, който не иска сам да си помогне.

# 292
Няколко такива мнения се написаха, но модератор/и изтриха всичко Simple Smile

# 293
  • В тъмната гора.

Аз съм преживявала не една и какво от това. Има всякакви хора. Някои наистина си вярват, че са зле, а истината е съвсем друга. В случая на авторката нормално да изпада в панически състояния при този тормоз.

Аз получих първата си паническа атака вследствие на претоварване с ангажименти, но ако бях на мястото на авторката и без ангажименти щях да я получа. Съпругът и е пълен кретен.

# 294
  • тук-там
Скрит текст:

Аз получих първата си паническа атака вследствие на претоварване с ангажименти, но ако бях на мястото на авторката и без ангажименти щях да я получа. Съпругът и е пълен кретен.

И? Какъв точно е твоя съвет? Като чета, не е хукнала да го гони? Явно си и харесва така.....
Защо ли? Най-вероятно не познава друго.

# 295
Извинявайте за доста радикалното ми мнение, но авторката сама си е виновна за тормоза. Има всички предпоставки да го прекрати от раз - няма да остане на улицата, родителите й я подкрепят, а въпросният мъж така и така не дава нищо вкъщи, така че дали е там или не от финансова гледна точка е все тая. Ама тя само мрънка, даже самата тя не знае какво иска, пък какво остава да се стреми да го постигне. Сто пъти й се каза, че има голям процент вероятност като го няма тоя мъж на нея да й е по-добре. Във всички отношения. В крайна сметка е казано - помогни си сам, за да ти помогне и Господ. Аз не смятам, че темата е пързалка, но както писах вече - не виждам капка желание тя самата да направи нещо по въпроса за проблемите с така наречения й мъж. Колкото и да се оплаква тук, ние не сме вълшебници. Никой не може да помогне на човек, който не иска сам да си помогне.
Ама добре де повечето ме обвиняват, че не виждали нещо да променя и да взема нещата в свои ръце. Вие не вярвате на написаното до тук, какво остава да повярвате, ако кажа- хора, развеждам се, намерих си работа стъпвам си на краката. Колко му е да го напиша това и какво..пак няма да повярвате. Тези неща не стават за ден два.
След снощен скандал, мъжът ми каза, че в края на март ще се насочим към клиника в София, за да ми се направят изследвания. Сега ще започна да търся мнения за добри клиники в Сф.Нямам търпение наистина да се разбере какво ми е и всичкия тоя ад да мине.

# 296
  • Ню Йорк

Авторката не иска да признае, че получава ПА, тя държи да е тежко и неизлечимо болна и да се пенсионира по болест и да не работи. Даже забелязвам, че е сърдита на лекарите, че не и откриват нищо.

# 297
  • Тра-ла-ла
Пусто не си спомням имената на лекарите, при които съм била в София и не съм доволна. Единият беше невролог в "Токуда", а другият - отоневролог в "Св.Наум"(4ти км). Първият мъдро заключи, че ми ставало лошо от стреса от ученето Laughing Вторият ми намекна, че имам страхова невроза и паник атаки. Мой познат ходи при някаква доцентка в Александровска болница и е доволен. Жената освен, че му е дала временно хапчета, веднага го е насочила какви изследвания да си направи и какви други специалисти да посети. Е, и се оказа, че човекът си има физически проблеми, които е абсурдно да минат с антидепресанти или успокоителни  Tired

# 298
Граци,пиши по-напред в темата на потребителката която ти предложи контакт в ИСУЛ.Стискам ти палци,не мисля ,че си измисляш и въобразяваш,дано открият какво ти е.

# 299
  • Пловдив
Грация написах ти какви изследвания да си направиш,  снимка на шийни прешлени струва 15-20 лв, кръв- ПКК,  желязо,  хормони на щит жлеза максимално 30 лв. при вас предполагам,  не е лошо и отоневрологично изследване при специалист УНГ евентуално за вертижен синдром,  сигурно имаш джипи-да те изпрати. Направи ги, но ако се окаже че са нормални тогава наистина се обърни към Добър психиатър,  не отлагай! Никой не се заяжда с теб но по симптомите ти и по начина по който пишеш това е основното, което изниква!  Млада си, обърни си внимание и не мисли непрекъснато за болести! Имаш дете, за Бога! Тегли майната на мъжа ти, ако наистина се държи така,  изгони го от вас, даже и да е временно и се стегни!

Общи условия

Активация на акаунт