Забременели след инвитро - тема 19

• 59 880
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
foxy, благодаря ти за съвета, при теб случвало ли се е от регистратурата да поемат отговорност за контакт с доктора? не ми излеждат чак толкова усложливи. но си права, че освен да пробвам, друг избор нямам.  newsm78

# 31
Запис и от мен, Амини - благодаря за темата!  bouquet

Добре дошли на новите мами  bouquet

# 32
Тези гъбички наистина са много упорити. И аз от самото начало съм с тях. Вече трети път ми поставят Гинозал. Минават за около месец и половина и после пак. Сега отново чувствам дискомфорт и може би в сряда пак ще ми поставят лекарство. Дано не е вредно за бебчето толкова много лекарства по време на бременността. Но лекарят ме предупреди от самото начало, че през цялата бременност ще съм с тях.
Наскомими, радвам се за теб. Твоето момиченце доста е пораснало.И на мен лекарят ми каза, че задължително трябва да родя секцио. В понеделник ще ходя за второ мнение при лекар в друг град.
При секциото много ме притеснява, че кърмата тръгва по-късно. На мен много ми се иска да кърмя.

# 33
foxy, благодаря ти за съвета, при теб случвало ли се е от регистратурата да поемат отговорност за контакт с доктора? не ми излеждат чак толкова усложливи. но си права, че освен да пробвам, друг избор нямам.  newsm78

Винаги когато съм се обаждала за потвърждаване на лекарствена терапия са ми съдействали. Все пак прояви търпение ако не са много услижливи в началото. Обясни, че си от друг град и не си записала терапията и искаш да потвърдиш. Peace

# 34
Момичета, днес в 8.40ч.,се роди моята дъщеричка Бриана- 3.800кг.,50см.,секцио. Както нямаше да раждам тия дни, така в 1 ч. през нощта ми изтекоха водите и док не искаше да рискува, а и бебето беше с лицето напред... По-късно пак ще пиша.

# 35
  • Перник

Винаги когато съм се обаждала за потвърждаване на лекарствена терапия са ми съдействали. Все пак прояви търпение ако не са много услижливи в началото. Обясни, че си от друг град и не си записала терапията и искаш да потвърдиш. Peace
И такава възможност ли има? Аз след като се побърках от търсене на доктора за да ми каже какво да правя с назначението от имунолозите, на спешния ми казаха: Ами намерете си доктора и го питайте него! Отделно как се справяте със записването на часовете при Чачева, Михова и Георгиев? Мен тотално ме вбесиха днес. Нямало часове за Георгиев, та при Чачева, нямам против, но малко несериозно вс месец друг да ме следи.

# 36
Момичета, днес в 8.40ч.,се роди моята дъщеричка Бриана- 3.800кг.,50см.,секцио. Както нямаше да раждам тия дни, така в 1 ч. през нощта ми изтекоха водите и док не искаше да рискува, а и бебето беше с лицето напред... По-късно пак ще пиша.
Честито, жива и здрава да е малката госпожица. На теб бързо възстановяване и чакаме разказ като имаш възможност.

# 37
White_pearl - честита дъщеричка! Нека да е много здрава и донесе само щастие и поводи за гордост в семейството ви!

Нежи
- говорим за регистратура на Св. Петка  Peace

# 38
  • Перник
White_pearl - честита дъщеричка! Нека да е много здрава и донесе само щастие и поводи за гордост в семейството ви!

Нежи
- говорим за регистратура на Св. Петка  Peace

Точно се зарадвах...

# 39
здравейте,
честито на новите мамчета! да са живи и здрави бебенцата!
аз бях 3 дни в болница-правиха ми превантивен серклаж, тъй като съм с конизация. сега трябва да лежа /поне до другия преглед след десетина дни/; шийката е 2.9 см., което ми казаха, че било добра дължина за конизирана шийка /според мен е малко, ама.../, предписаха ми магнезий и ношпа и сега си лежа Rolling Eyes

# 40
  • България
МБ по здравна каса ли ви пускат т. е на ЖК? На мен веднъж ми пускаха в 12-та седмица беше чиста . На последния преглед 21-ва седмица,когато ми пускаха отново кръв и урина, питах дали няма да има и МБ, казаха ми, че сега не се полагала  newsm78
Честита дъщеричка на White_pearl  bouquet

# 41
Лелел, как ни изненада. Аз се гласях да се засечем, ама ти ме изпревари Simple Smile))) малеее, кога ще дойде и моят ред. Да сте живи и здрави Simple Smile))
Кой беше на смяна?

# 42
White pearl, честита дъщеричка. Живи и здрави да сте, много радост и усмивки в дома ви.
Ирен, мисля, че по ЗК се полагат две МБ. Едната в началото - както ти си писала около 12 г.с. и една 45 дена преди термин. Аз в сряда съм на преглед. Казаха да нося урина. Тогава ще ми вземат кръв и ще ми направят МБ. Ще съм  33 г.с.
Ликоко, ти си на ход. Чакаме те с хубавата новина.

# 43
  • България
White pearl, честита радост!
Licoco, не остана... Успех!
Тъкмо си видях изследването за глюкоза. Да започвам ли да се тревожа и за това?
Глюкоза   5.93   mMol/L   (2.5 - 6.0)

# 44
Честито за новото бебче Бриана на мама White pearl!

Общи условия

Активация на акаунт