Забременели след инвитро - тема 19

• 59 881
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • На остров
Честита дъщеричка на white pearl  bouquet ! Да е жива и здрава и бързо да се възстановите и двете  Hug !

При нас референтните стойности са до 9 на захар при кръв от от пръста, моятя е между 5 и 6 и според акушерката всичко е наред.

Амини прекрасна тема  bouquet bouquet

# 46
  • София
Тортичка, според мен повтори изследването след седмица- десетина дни.
Може да е инцидентно. Как ти се движи глюкозата обикновено?
Моята е все около 4.2 - 4.3 , казаха че била добре. Това на венозна кръв.

# 47
  • България
И при мен е от венозна кръв. По принцип винаги е била към горната граница, но сега е по-близо.

# 48
И при мен е от венозна кръв. По принцип винаги е била към горната граница, но сега е по-близо.

Тортичка, може би ще те сложат на диета. Без сладко и въглехидрати.

# 49
  • България
Два дни подред, преди изследването, хапнах по една тортичка (парче, имам предвид). Може ли да е повлияло?

# 50
Два дни подред, преди изследването, хапнах по една тортичка (парче, имам предвид). Може ли да е повлияло?
Сутринта преди изследването да не си хапвала нещо, дори и дъвка или бонбон биха повлияли. Ако не си тогава се консултирам със специалист.

# 51
  • България
Нищо не съм яла и пила, преди изследването. След две седмици съм на преглед. С ендокринолога трябва ли да се консултирам?
Благодаря на всички!

Последна редакция: чт, 11 фев 2016, 17:32 от тортичка

# 52
  • София/Севлиево
Момичетa,пуснaх си изледвaния зa тромбофилия и едно от тях покaзвa,че усвоявaм сaмо 30% от фолиевaтa,която приемaм.Товa опaсно ли е?Нa лекaр съм чaк нa 22 и зaтовa питaм вaс.Имa и още,но не сa готови,но пaк вaс ще питaм,aко имa нещо.

# 53
Момичетa,пуснaх си изледвaния зa тромбофилия и едно от тях покaзвa,че усвоявaм сaмо 30% от фолиевaтa,която приемaм.Товa опaсно ли е?Нa лекaр съм чaк нa 22 и зaтовa питaм вaс.

Ще ти изпиашат неофолик мета, вместо обикновената фолиева киселина. И аз съм с такъв резултат. Обади се на лекаря по телефона, за да му кажеш.

# 54
Еха, още едно бебче!

White Pearl, , честита Бриана! Да е здрава, късметлийка, да радва Мама и Тати! На теб - бързо възстановяване!  Hug

# 55
ирен22, в началото бях при един гинеколог, който каза, че ми се полага само една микробиология. с течение на времето се преместих при друг, който просто да ми оправя документите. за моя изненада, вторият прояви инициатива да ми пусне пак микробиология по здравна каса, въпреки че вече са ми пускали. така че май всичко е на късмет.

Елислава, бременна ли си, приемаш ли в момента фолиева киселина? Ако приемаш обикновена фолиева, тя не е добре за теб.

# 56
Честито бебче на White pearl, да расте щастливо и здраво дете!
Ликоко, палчета за срещата!
 Амини благодарности за темата bouquet

# 57
White pearl честито бебче, да ти е жива и здрава  Hug

Бързо възстановяване ти желая  Peace

# 58
White pearl честито щастие! Да сте много здравички и много щастливи! Прекрасно име си избрала!
Благодаря за новата темичка, колко хубаво я започнахме Simple Smile

# 59
Благодаря ви за подкрепата Simple Smile)) остават ми два дни до термин, но май ще закъснее младежът. А вече търпението ми е на финала Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт